Výroba výfuků
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Výroba výfuků
Libas: Díky, zkusil jsem napsat jagymu, je kousek ode mne, tak uvidím..
- svobyrider
zkus napsat do http://powerlab.cz/ popřípadě mrkni na facebook na jejich práci, stojí to za to.

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Jo, Powerlab to je, díky svoby, nemohl jsem si vzpomenout 
Vyfuky delame v Roznove p.R., ale ted to mame na novy rok docela nabite, takze zalezi, jak to specha... vice info/fotek na dotaz.
Nejaka ukazka:
Nejaka ukazka:
obecne k vyfukum, neni zas takovy problem postavit vyfuk na vykon, aby to dobre jelo. otazka je, jaky to bude mit zvuk, jestli to bude pouzitelne na normalni jezdeni (aby to moc nedunelo, zvuk byl cisty...), to uz je podle me problem (cistota zvuku) tady se lame chleba. pokud jde hlavne o zvuk, bal bych se neco koupit, aniz bych to predtim slysel (youtube pomuze, ale nazivo je nazivo).
Marbo: Přesně tak. Já v podstatě nepotřebuji extra výfuk. Já chci ten, co tam byl originál. Bohužel se nedá sehnat. Možná středový tlumič, ten bude stejný jako obyčejné TS, ale zadní díl je jiný.
Když už, tak jsem si říkal, že se to udělá celé z nerezu, ať je klid, napsal jsem několika lidem/firmám, ale jak soudím, nikdo z toho není moc nadšený..
Jinak bych to zavezl tady k Němcovi na žabárnu, udělal rouru až dozadu a hotovo..
Jagy je nejblíž, už to s ním řeším, dojedu za ním, ať si tu hrůzu poslechne a třeba něco umí vytvořit..
Edit: Jak jsem psal pár postů z5, teď tam mám hrůzu od laityng a s tím se nedá jet pomalu ani 60. Natož když jedu 130.. Neslyším co říká pasažér vzadu.
Navíc se s tím bojím jet do zahraniří, např. Rakousko, abych tam nenechal jak auto tak spoustu éček..
Když už, tak jsem si říkal, že se to udělá celé z nerezu, ať je klid, napsal jsem několika lidem/firmám, ale jak soudím, nikdo z toho není moc nadšený..
Jinak bych to zavezl tady k Němcovi na žabárnu, udělal rouru až dozadu a hotovo..
Jagy je nejblíž, už to s ním řeším, dojedu za ním, ať si tu hrůzu poslechne a třeba něco umí vytvořit..
Edit: Jak jsem psal pár postů z5, teď tam mám hrůzu od laityng a s tím se nedá jet pomalu ani 60. Natož když jedu 130.. Neslyším co říká pasažér vzadu.
Navíc se s tím bojím jet do zahraniří, např. Rakousko, abych tam nenechal jak auto tak spoustu éček..