Hasicí přístroj
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Hasicí přístroj
Zdravím, potřebuju do auta hasicí přístroj. Pohybuje se zde někdo, kdo tuto problematiku ovládá do hloubky? Např. jsem vyčetl na jednom pochybném foru, že práškový je silně korozivní a je schopen napáchat v motorovém prostoru ohromné škody. Umístění bych si představoval na podlaze před sedačkou.
Re: Hasicí přístroj
neni co resit. kup minimalne 1kg hasicak. a jestli je korozivni. myslim ze to je to posledni co te bdue zajimat jak ti bude horet auto. a ani s 1kg hasicakem nemuzes mit jistotu uplne ze zvladnes ohen
Jestli ti chytne elektrika tak to 1kg neuhasiš. Otcovi chytl tahač od elektriky a mel 1kg hasicak a rikal že jak to tam foukl tak se nic nestalo. Jak to videli ostatni tak zastavili ještě 2 tahače a uhasili to až třema hasičakama jen tak pro představu.
Rozhodně je lepší mít něco než nic.
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodně, když už hasičák, tak bych tam dal 2kilovej. (Na závodech máme dokonce 2kg jako předepsaný minimum)
Mám vyzkoušeno, že se 2kg práškovej v pohodě vejde před sedačku aniž by nějak překážel v běžnym provozu.

Se sněhovym (CO2) hasičákem už by byl asi problém, protože ten je o dost větší a těžší než práškovej.
Mám vyzkoušeno, že se 2kg práškovej v pohodě vejde před sedačku aniž by nějak překážel v běžnym provozu.

Se sněhovym (CO2) hasičákem už by byl asi problém, protože ten je o dost větší a těžší než práškovej.
Mazda 6 2,3i 122kW(166HP)+ (racecar)
Mazda 6 MPS 191kW(260HP)+ (daily and fun car)
Mazda 6 MPS 191kW(260HP)+ (daily and fun car)