Jak mnozí víte či nevíte, ano, je tomu tak, za dva roky to bude přesně 20 let od našeho prvního srazu na volném placu u Hodonic (Bechyně - jižní Čechy). Tak bych chtěl vzdát hold tomuto milníku, vzdát hold tomuto fóru a komunitě, vzdát hold hlavně také Vám, bez kterých bych nezažil to, co jsem zažil, nepoznal to, co jsem poznal, nenaučil jsem se to, co jsem se naučil.
Lokalitu bych viděl určitě na jižní Čechy, uctít tradici místa, takže se nabízí nedaleký kemp Nová Louka Albrechtice, pokud se s klukama nějak rozumně dohodnu, bylo by to v podstatě místo (nebo součástí, jak chcete) jarních Albek. Viděl bych na to 'booknutí' komplet všech pěti bungalovů, což by znamenalo dostatek místa pro účastníky akce.
Akce by byla třídenní, pátek už hned od rána (abychom si akci co nejvíc užili) do nedělního poledne, pro poklidný návrat domů. Na programu se musí zapracovat, stejně tak na pozvánkách, nebudu se tajit tím, že rád uvidím známé tváře, kteří to s námi táhnou v podstatě od samého začátku, až po nové tváře se zajímavými vozy (asi tu nějak extra nemusím vypisovat, co bych rád na akci viděl
To jest pro zatím asi vše, kdyby Vás cokoliv napadlo, pište sem nebo mě na Messenger nebo mail libasjdm@gmail.com
Hlavní věci, co pořešit: jasný termín akce (musí být daný 6 měsíců dopředu), kompletní program na sobotu, přítomnost nějakého burger pojízdného stánku nebo si vystačíme sami?, vzhled samolepek akce
Prozatím děkuji a přeji příjemné léto