28.10.2017 The Most Autoshow #6
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
28.10.2017 The Most Autoshow #6
http://www.autodrom-most.cz/cz/the-most-autoshow-6/
Tak už vydali datum, akorát trochu šibeniční teda. V Brně se poučili a posunuli uzavírání sezóny o dva týdny dopředu, v Mostě to moc neřeší.....
Tak už vydali datum, akorát trochu šibeniční teda. V Brně se poučili a posunuli uzavírání sezóny o dva týdny dopředu, v Mostě to moc neřeší.....
- BMarcellus
Re: 28.10.2017 The Most Autoshow #6
Že jim to trvalo,už jsem pochyboval.... Déštˇse sněhem by nebyl vyjímkou
Most s novým vlastníkem sezonu neuzavírá,proto asi tak nevhodně pozdě.
Hobby: ALMERA N15 GTi SR20DE
Squadra Volante // DGR performance suspension
Daily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno
Corolla E12 1.4 VVT-I Linea Sol BLUE 8P1 aktuálně
Squadra Volante // DGR performance suspensionDaily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno

Pokiaľ nebude pršať, určite prídem, zima nevadí. 2x po sebe som bol a pršalo to mi stačilo už
A vždy keď bolo krásne tak mi to na voľné jazdy nikdy nevychádzalo z nejakého dôvodu
No uvidíme ten termín je brutal)))
Toyota Corolla TS DGR XYZ UR-Racing WhiteLine A-M-A Exhaust OZ HKS Mishimoto™
モータースポーツが大好き Narita dog Fight! 成田ドッグファイト!___showoff imports
モータースポーツが大好き Narita dog Fight! 成田ドッグファイト!___showoff imports
A čo tak 14.10.? To je z hľadiska počasia lepšie. Ja bych isel vtedy.
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
v Mostě je to klasickej termín přelon října a listopadu.
Je to taková loterie jako zima bude asi určitě ale s deštěm tam člověk nikdy neví i když sou mraky nadohled tak na okruhu pršet nemusí a naopak.
Co jsem tam byl zatím na Dnu otevřených dveří/Autoshow pokaždý od jara 2013 tak celej den na mokru sem jel za tu dobu jen 2x bohužel to byly oba poslední podzimy 2015 a 2016
Jízdu na sněhu jsem propás to bylo na podzim 2012
Je to taková loterie jako zima bude asi určitě ale s deštěm tam člověk nikdy neví i když sou mraky nadohled tak na okruhu pršet nemusí a naopak.
Co jsem tam byl zatím na Dnu otevřených dveří/Autoshow pokaždý od jara 2013 tak celej den na mokru sem jel za tu dobu jen 2x bohužel to byly oba poslední podzimy 2015 a 2016
Mazda 6 2,3i 122kW(166HP)+ (racecar)
Mazda 6 MPS 191kW(260HP)+ (daily and fun car)
- BMarcellus
Máme to za sebou.Ledárna na tom větru taková,že se nepřehřály brzdy,natož gumy a podle toho jsme rozorávali kačírky.Ano,i mě se to nevyhlo,ale bez následků

https://www.youtube.com/watch?v=ojLgGAV ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=ojLgGAV ... e=youtu.be
Squadra Volante // DGR performance suspensionDaily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno

tak ja tam byl, po letech... pocasi tak tak, aspon nebylo moc lidi... uzil jsem si to... desticky jsem dojel, takze jen dve jizdy (celkem bez hroceni, na pohodku)... videa zde:
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
Já tentokrát v Mostě odjezdil jenom dvě jízdy a slovo odjezdil je možná silný slovo, protože prakticky hned od začátku mi začaly šíleně odcházet brzdy, takže sem se chvílema sotva vešel do zatáček. Takže nejrychlejší čas jsem měl o 4s pomalejší než je můj nejlepší zajetej.
Mazda 6 2,3i 122kW(166HP)+ (racecar)
- BMarcellus
Video č. 2 první stint:
https://www.youtube.com/watch?v=T002A_D2Y_A
Vlhko,vítr,zima + spolujezdec a best lap: 2:13.5
Gumy Bridžky Adrenalin RE002 streetový rozměr 205/50 r15 - foukaný na př. pouze 2,2 a zad. 1.9 a asi to bylo málo. Coilover DGR Performance Street + extra dokupovaný měkčí a delší pružiny,odklon 1,5st. Brzdy Stock - kotouče NK,desky Ashika. Engine SR20DE Stock.
Malý postřeh: na deskách Textar,co jsem měl na jaře to brzdí zdaleka nejlíp ve všech ohledech ze všech oe desek,co jsem už měl.
https://www.youtube.com/watch?v=T002A_D2Y_A
Vlhko,vítr,zima + spolujezdec a best lap: 2:13.5
Gumy Bridžky Adrenalin RE002 streetový rozměr 205/50 r15 - foukaný na př. pouze 2,2 a zad. 1.9 a asi to bylo málo. Coilover DGR Performance Street + extra dokupovaný měkčí a delší pružiny,odklon 1,5st. Brzdy Stock - kotouče NK,desky Ashika. Engine SR20DE Stock.
Malý postřeh: na deskách Textar,co jsem měl na jaře to brzdí zdaleka nejlíp ve všech ohledech ze všech oe desek,co jsem už měl.

Nezvažoval si třeba nějaké slušné desky?
Jestli to auto využíváš víceméně jako víkendovku, resp. rád se svezeš i na okruhu tak nemá podle mě moc smysl jezdit tyhle lowend veci. Zvlast kdyz o to auto pecujes a mas ho jinak v dobrem stavu je to vylozene plytvani potencialem...
Jestli to auto využíváš víceméně jako víkendovku, resp. rád se svezeš i na okruhu tak nemá podle mě moc smysl jezdit tyhle lowend veci. Zvlast kdyz o to auto pecujes a mas ho jinak v dobrem stavu je to vylozene plytvani potencialem...
Pulsar GTiR
- BMarcellus
Ale jo Jaymzi,zvažuju to od jara po tom,co mi poslední desky vydržely čtvrt roku. Chtěl jsem počkat,až budou kotouče na výměnu,ale tímhle tempem by to bylo až na veteránských značkách...
Letos jsem najel sotva tři tis. km,takže už se jen plácnout přes kapsu - zima je dlouhá. A třeba ´´Někdo´´ nabídne Vánoční akci na nákup Hawků
GTi-R máš od Jagyho? Už sis ho ošahal?

Bylo chladneji a foukalo,ale dalo se. Problem byl bohuzel velky provoz na trati, coz se dalo cekat, nedalo se ale diky tomu zajet slusny cas, navic mi v prvni jizde dosla pamet v telefonu a ve druhe se spolujezdec zasnil a zacal natacet az posledni kolo, kdy uz toho gumy a brzdy zacinali mit plny zuby a vadil samozrejme zase provoz. Dam sem tedy alespon to co se natocilo, jen pripomenu ze STi je ladeno na verzi WR1 (315k, 420Nm), ma silnejsi stabiky a rozpery vpredu i vzadu a neoriginal desticky a kotouce vpredu, ostatni uz je seriove. Gumy levne, ale pomerne (na beznou gumu) rychle - Pirelli P-Zero Nero 225/45 r17 v pulce zivotnosti.
Dle nejlepsich mezicasu, se na jare muzu tesit na cas pod 1:59, s provozem to bylo kolem 2:00-2:02.
Taky dik Derimu a Pallasovi za pokec a skoda tech brzd, mohli jsme jet alespon chvilku za sebou. Snad priste. Jak to pujde dam odkaz na fotky a urcite je ruzne zverejnim, snad se nekdo na nich najde.
1.jizda (dosla pamet)
2.jizda (spolujezdec zapomel natacet)
Dle nejlepsich mezicasu, se na jare muzu tesit na cas pod 1:59, s provozem to bylo kolem 2:00-2:02.
Taky dik Derimu a Pallasovi za pokec a skoda tech brzd, mohli jsme jet alespon chvilku za sebou. Snad priste. Jak to pujde dam odkaz na fotky a urcite je ruzne zverejnim, snad se nekdo na nich najde.
1.jizda (dosla pamet)
2.jizda (spolujezdec zapomel natacet)
Určitě tím neprohloupíšBMarcellus píše:Ale jo Jaymzi,zvažuju to od jara po tom,co mi poslední desky vydržely čtvrt roku. Chtěl jsem počkat,až budou kotouče na výměnu,ale tímhle tempem by to bylo až na veteránských značkách...Letos jsem najel sotva tři tis. km,takže už se jen plácnout přes kapsu - zima je dlouhá. A třeba ´´Někdo´´ nabídne Vánoční akci na nákup Hawků
![]()
![]()
GTiR od jagyho to není a co se týká osahání, jde to zatím celkem pomalu. Aktuálně probíhá karosařina (kromě klasické koroze je třeba navíc odstranit dílo idiota co neumí couvat z parkoviště), ať je to na zimní sezónu připraveno. Potenciál tam je poměrně slušný, plány vcelku jasné, jen to celé ufinancovat...
Pulsar GTiR
- BMarcellus
Bez sponzorů to samo jde ztuha;)Tak držím palce!

Tak nějaké mé neupravené fotky z Mostu, snad se někdo na nich najde.
http://jirkafiserak.rajce.idnes.cz/Auto ... utoshow_6/
http://jirkafiserak.rajce.idnes.cz/Auto ... utoshow_6/
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Fiši: Díky za fota, pár pacientů tu je, třeba se ozvou
Jinak super káry byly, Aston, Poršata, Lotus..... 
Přimlouval bych se za to smazat aspoň RZ u tý MX5 upravený o svodidla....jinak fotky hezký 
aktuálně nic 
Omluva, daval jsem to narychlo jako balik. Upraveno trvale.
Co se tyce desticek.... tak osobne doporucuju Ferodo DS3000 a hladky kotouce (osobne mam dobry zkusenosti s TRW). Vysledkem bude, ze vam ty desticky vydrzej dlouho (narozdil od ruznejch drazkovanejch kotoucu) a bude to brzdit jako svine. 3000covky jsou i dost teplotne odolny. Pri beznych "studenych" teplotach to brzdi vcelku normalne, pak se to ohreje a kouse to neskutecne a pak se to jeste drzi dobre i do par set stupnu. Tusim jsou delany do asi 700 stupnu (nechci kecat, mozna 900, nepamatuju presne), kdy to neni uz spica, ale brzdi to stale. Nekde se daji stahnout grafy gripu vs teplota.
Tak prestante experimentovat s pochybnyma destickama jako textar atd. ;)
Tak prestante experimentovat s pochybnyma destickama jako textar atd. ;)
Na dany Nissan trmen Ferodo zadnou desku nenabizi, ale Hawk ma dve vhodne smesi na ruzna pouziti. Pouzivat jakekoliv "obycejne" desky neni nic jineho, nez vyhazovani penez.