Ještě než zasedneme za volanty svých kár naostro, rozhodl jsem se svolat srázek, na kterém se trochu rozjezdíme po dlouhé zimě, pokecáme a pobavíme se o sezoně, prvním jarním srazu na okruhu atd atd. Scuk bych viděl na 15:00 odpoledne na tom malém parkovišti u M Paláce (příjezd zezadu). Pro nejrychlejšho snad najdeme nějakou odměnu (Peca nic nedostane ).
Očekávám alespoň 4 lidi z Brna
Uvidim, jestli budu mit smenu - v breznu uz toho mam hodne, vcetne vyletu s Malakaiem den predtim, takze bych si nerad bral dovolenou. Zase je to ale celkem vyzva, obzvlast kdyz Peca nic nedostane
No ja nevím, naposled když sem seděl v motokáře tak sem měl omlácenou nejen prdel jak mi bylo veliký sedadlo Ale zas bych mohl mít váhovou výhodu, pokud nikdo z vás neváží míň jak 60kg
Hezkej nápad, když to bude vycházet časově tak se tam rád ukážu:) A jak je to s cenou?
Bezva nápad, ale jak už tu bylo naznačeno, den předtím je SK ring a nevím jestli se cestou zpět nestavím doma ve Zlíně. Jinak bych přijel rád (a cenu žádnou nechci )
no z dneska nove nalakovaný zadní vrata po bouračce, ale v sobotu se bude jeste umyvat a leštit a když nebudu před nikým otevírat kufr (kde je vážně bordel od klempíře ) tak nikdo nic nepozná
Dobře tedy, počítám s tím, určitě se zastavím, i když nevím jestli se zúčastním závodů, přece jenom jsem teď jaksi vycinkanej z peněz, ale aspoň an čumendu co tu po Brně jezdí