Volné jízdy Masarykùv okruh Brno 2009

kdy a kde?

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
ondrascz

Příspěvek od ondrascz » 15 zář 2009, 15:11

RainbowSeven píše:a know how asi neprozradší co??? myslím konkrítní pøístroje.....
Jakýkoli GPS logger, GPS modul + telefon nebo PDA èi navigaci. Nic víc není tøeba. Zbytek doøeší mùj software.
eso-sannycars píše:koda ze na tom druhem videu je to presne ve 2,05 prerusene, to jsem vas predjel se civicem a vzapeti i toho boxstera i tu s2k a za pul okruhu i to porsche turbo...nekde tu pises ze best time imprezy byl 2,38...skoda ze nikdo nemeril civica...mozna by to byl zajimavej cas
Ano, bylo to v prvním kole (vùbec první v životì pro øidièe - "nemajitele" auta), takže jel hodnì opatrnì a v tom kopci se vlekl za Boxsterem a zbyteènì neklièkoval. Taky v tom kole zajel jen 2:53. Boxstera, S2K i Porsche jsme pak pøedjeli taky. Nicménì ten Civic jede pomìrnì serioznì.

Ozzy_Vita

Příspěvek od Ozzy_Vita » 15 zář 2009, 15:13

Jaj, Civic jel jako ïas :wink: . Civica nikdo nemìøil, protože jsis ho nemìøil sám :o) Pøíštì si hoï do auta alespoò GPSku a budeš vìdìt všechno. Jinak jestli se mùžu vyjádøit k mé jízdì, tak jsem byl hlavnì trošku pøiposraný z okolních aut a na nìjaké držení volantu a závodnický posed jsem tak nìjak prdìl :D . Byl to pro mì veliký zážitek a proto jsem tam taky jel. Ten èas je pro mì veliký výsledek, ikdyž jsem na èas vùbec nejel. Mùj cíl byl dojet bezpeènì a nerozbít nikoho a sebe natož toho modrého kocura. :wink:

Poprvé jsem si zažil Brno s Ondrou v jeho èervené TypeR jako spolujezdec. Je to krásná zábava. Pokud bude možnost, rád se tam zase zajedu projet už s tím, jak mám sedìt a držet volant. 8)

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 15 zář 2009, 16:09

Myslim ze volne jizdy v pristim roce budou velmi zajimave :D
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps

eso-sannycars

Příspěvek od eso-sannycars » 15 zář 2009, 16:11

civic ma potencial.....kdyz vezmu v potaz, ze jsem jel na pul tlaku, co je k dispozici, a ze jsem mel jen jednu ruku na rizeni (nektere kvalty daval dokonce levou rukou :oops: ), protoze na druhy mam sadru, tak to byl vic nez "seriozni" vykon...me slo spis o testovani podvozku, jestli mi takhle nastaveny vyhovuje, nebo zda mam pres zimu resit nejaky jiny...
ozzyvita: na premieru tedy pekny vysledek....
sannycars-motorsport

eso-sannycars

Příspěvek od eso-sannycars » 15 zář 2009, 16:15

ondrascz píše: Jakýkoli GPS logger, GPS modul + telefon nebo PDA èi navigaci. Nic víc není tøeba. Zbytek doøeší mùj software.
Ano, bylo to v prvním kole (vùbec první v životì pro øidièe - "nemajitele" auta), takže jel hodnì opatrnì a v tom kopci se vlekl za Boxsterem a zbyteènì neklièkoval. Taky v tom kole zajel jen 2:53. Boxstera, S2K i Porsche jsme pak pøedjeli taky. Nicménì ten Civic jede pomìrnì serioznì.
jj videl jsem na videu ze jste to turbo taky dali...pan se asi smiril ze ho ten den budou pojizdet slaby auta, tak kapituloval uz celkem snadno :wink:
anebo chladil jako ja :oops:
sannycars-motorsport

Peca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca » 15 zář 2009, 16:43

Eso: zjistil jsem, že úvahy typu "pøedjel jsem Porsche/Ferrari/Lambo" nemají smysl, vždycky je to to øidièi a vyvozovat z toho nìjaké závìry o schopnostch auta èi èasu na kolo je zbyteèné. Já napøíklad pøedjel X ferrari, ale zas tøeba jedno Zko ne. Holt èasomíra je nutnost ;)

eso-sannycars

Příspěvek od eso-sannycars » 15 zář 2009, 17:50

jj mas pravdu, ale zase si rikam, ze kdyz si nekdo koupi porsche turbo a jde s tim na okruh, tak snad aspon trosku jezdit umi ne? nebo se aspon snazi...
ale treba nevi co s penezma a nudi se, tak si takhle kratil cas...projizdel se volne po okruhu :wink:
sannycars-motorsport

ondrascz

Příspěvek od ondrascz » 15 zář 2009, 18:05

Nebo prostì dbal toho, k èemu se každý zavazuje v podmínkách jízdy po okruhu - maximální rychlost 90km/h :D.

Drahá silná auta èasto jedou nesmyslnì. Napø. 27.8. jsem pøedjel Gallardo a SL65 AMG. Rychlejší auto než tato rozhodnì nemám...

boban

Příspěvek od boban » 15 zář 2009, 19:06

Ozzy_Vita píše:Jaj, Civic jel jako ïas :wink: . Civica nikdo nemìøil, protože jsis ho nemìøil sám :o) Pøíštì si hoï do auta alespoò GPSku a budeš vìdìt všechno. Jinak jestli se mùžu vyjádøit k mé jízdì, tak jsem byl hlavnì trošku pøiposraný z okolních aut a na nìjaké držení volantu a závodnický posed jsem tak nìjak prdìl :D . Byl to pro mì veliký zážitek a proto jsem tam taky jel. Ten èas je pro mì veliký výsledek, ikdyž jsem na èas vùbec nejel. Mùj cíl byl dojet bezpeènì a nerozbít nikoho a sebe natož toho modrého kocura. :wink:

Poprvé jsem si zažil Brno s Ondrou v jeho èervené TypeR jako spolujezdec. Je to krásná zábava. Pokud bude možnost, rád se tam zase zajedu projet už s tím, jak mám sedìt a držet volant. 8)
Ozzy_vita: pokud domluva s Ondrou platí, zajel bych pøíští rok do nìmecka a spoleènì to tam testli... co ty na to?

Ondra: co ty na to, králi videa :-D
Mitsu Grandis, Subo Impreza GT, Impreza STi.. :-)

ondrascz

Příspěvek od ondrascz » 15 zář 2009, 19:43

Ring bude, o tom žádná.

boban

Příspěvek od boban » 15 zář 2009, 19:48

ondrascz píše:Ring bude, o tom žádná.
:smt041 sqle, ale do té doby ještì nìco prubnem.... máme v merku soukromou RZ v Jeseníkách (na dva dny), takže vyvenèím GT, jel bys? Tom urèitì pojede :-)
Mitsu Grandis, Subo Impreza GT, Impreza STi.. :-)

Odpovědět