Víkendové pravidelné srazy na Strahově!!
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Víkendové pravidelné srazy na Strahově!!
měl tam jiný gumy
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
- RainbowSeven
bylo nás tam jak psů a kolem půl jedenáctý jsme měli zpestření v podobě tří magorů, trápících své hondy na place 
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
Impreza (asi na 3 minuty
)
2x MX-5
RX-7
MRS
350Z
Celica
EVO
Delfín
Superb
nějaký BMW
Pontiac
a ty paka s hondama
2x MX-5
RX-7
MRS
350Z
Celica
EVO
Delfín
Superb
nějaký BMW
Pontiac
a ty paka s hondama
jo už sem zjistil před chvílí:D stejný jak já:)Georgee píše:měl tam jiný gumy
piss factory
BMW byla M3
a kdyby nebyli celnici lemplove tak misto Suberba by bylo Z32
a kdyby nebyli celnici lemplove tak misto Suberba by bylo Z32
GXE10
Jako účastník magořin zasílám vřelé podzravyRainbowSeven píše:bylo nás tam jak psů a kolem půl jedenáctý jsme měli zpestření v podobě tří magorů, trápících své hondy na place
- RainbowSeven
Víš to je tak. Strahov se poslední dobou, možná i díky některým časopisům jako Autocar a Speed, stal policií neoficiálně tolerovanyým místem, kde si jde v zimě beztrestně (jsi za zákazem vjezdu) zakroužit, zkusit si auto, pokud se dodržují jistá pravidla.
Ta pravidla jsou celkem jednoduchá.
NEDĚLAT BORDEL v době nočního klidu a chovat se rozumně a ne nebezpečně.
což jste vy dokonale porušovali.
my už jsme s policajtama v minulosti problémy měli, a to jen za pouhé stání na place. žádný driftování, nebo podobný srandy.
jsme za strahov rádi, že se to tam celkem urovnalo, scházíme se tam spíš ze zvyku, protože to místo je pro všechny zhruba stejně daleko. policajti nás tam už neprudili ani nepamatuju, protože neděláme bordel a stojíme spíš v ústraní.
a OPRAVDU BY JSME NERADI, aby se zase věci vrátili do stejných kolejí.
Pokud chcete přijet a pokecat, žádný problém, rádi Vás vezeme mezi sebe.
Ale fakt prosíme, aby jste tam už nedělali podobný věci, jako v pátek. Ony jsou totiž nedaleko baráky a lidi z nich děsně rádi volají na měšťáky. Vy jste měli celkem kliku, že jste skončili dřív než přijela ta policejni Yettina.
o (ne)smyslu Vašeho kroužení po place už myslím ani nemá cenu ztrácet slova...
my už jsme s policajtama v minulosti problémy měli, a to jen za pouhé stání na place. žádný driftování, nebo podobný srandy.
jsme za strahov rádi, že se to tam celkem urovnalo, scházíme se tam spíš ze zvyku, protože to místo je pro všechny zhruba stejně daleko. policajti nás tam už neprudili ani nepamatuju, protože neděláme bordel a stojíme spíš v ústraní.
Ale fakt prosíme, aby jste tam už nedělali podobný věci, jako v pátek. Ony jsou totiž nedaleko baráky a lidi z nich děsně rádi volají na měšťáky. Vy jste měli celkem kliku, že jste skončili dřív než přijela ta policejni Yettina.
Nissan 350Z - 2004
nadruhou stranu, na co jinýho ten strahov je, než aby sis tam mohl semtam po noci udělat pár koleček. Kecat se dá kdekoliv jinde... třeba hned na tom šikmim parkovišti níž a bestrestně...
piss factory
- RainbowSeven
Ryba píše:nadruhou stranu, na co jinýho ten strahov je, než aby sis tam mohl semtam po noci udělat pár koleček. Kecat se dá kdekoliv jinde... třeba hned na tom šikmim parkovišti níž a bestrestně...
já to nepsal kvůli nějakýmu moralizování.
máš pravdu...pokud nekdo vletí na plochu, dá si tři drifty, a zase se odporoučí,...a pokud to udělá v nějakou normální hodinu....proti tomu se nedá říct ani popel. koneckonců to tam cajti ani nemají šanci stihnout, pokud už tam náhodou nejsou.
ale přijet v půl jedenáctý a jezdit tam půl hodiny, s předokolkou s vyrubaným výfukem tam a zpátky, do toho nějakej rukáv, kterej moc nefungoval ....to snad uznáš sám, že je hodně ujetá akce.
já bych prostě jen rád, aby jsme měli klid. nic víc.
Nissan 350Z - 2004
RainbowSeven píše:Víš to je tak. Strahov se poslední dobou, možná i díky některým časopisům jako Autocar a Speed, stal policií neoficiálně tolerovanyým místem, kde si jde v zimě beztrestně (jsi za zákazem vjezdu) zakroužit, zkusit si auto, pokud se dodržují jistá pravidla.
V tom případě se omlouvám (i za ostatní), za porušení pravidel, která tam máte nastavena a dodržujete je. Já osobně s pravidli problém nemám, bohužel jsem o nich neměl ani potuchy, konec konců pakliže to jsou pravidla nepsaná, neměl jsem ani možnost se k nim dostat. Nicméně pakliže jsme my, chudáci s předokolkami, vyrubaným výfukem, nefunkční ruční brzdou atd., dělali bordel přes půl hodiny (jak sám uvádíš), nechápu, proč "místní božstvo" se zadokolkami celou půlhodinu nečinně prihlíželo tomu, jaká zvěrstva jsme prováděli? Nezlob se za můj sarkasmus a narážky, ale pakliže nám ryješ do aut, nevím proč.
Tedy omlouvám se za to, že jsme se chovali tak, jak se nemá, dle pravidel, která tam jsou daná. Ale opravdu nic nebránilo v tom, abyste nás upozornili.
V každém případě si myslím, že je rozumější se vyblbnout a zjistit chování auta na takovém velkém placu, než někde za běžného provozu. Z toho důvodu jsme tam jeli (a soudě dle stop po pneumatikách určitě nejsme jediní).
Přijmi tedy mou omluvu a mohu slíbit, že vám i Strahovu se příště obloukem vyhneme, vidím, že vítáni rozhodně nejsme.
- RainbowSeven
nech to spát. nemám v úmyslu se s někým hádat.
máš asi pravdu. mohli jsem přijít rovnou.
pokud jsem byl příliš jízlivý, omlouvám se.
máš asi pravdu. mohli jsem přijít rovnou.
pokud jsem byl příliš jízlivý, omlouvám se.
Nissan 350Z - 2004
tina: kamo kdyz to ctu co tu pises tak sem rad ze uz tam nedorazis, protoze takhle se rozbrecet jen z par vet....
nikdo to nemyslel zle jen tim myslel ze je skoda aby nas tam cajti zacali zase buzerovat za to ze tam nekdo jezdil jen rovne. Tady slo hlavne o to ze ste tam byli jen hodku a my jsme tam fakt casto a dycky tak 4 hodky, a vy by ste pak odjeli a my bysme to odsrali, a jak to tem dutejm hlavam asi vysvetlime
nikdo to nemyslel zle jen tim myslel ze je skoda aby nas tam cajti zacali zase buzerovat za to ze tam nekdo jezdil jen rovne. Tady slo hlavne o to ze ste tam byli jen hodku a my jsme tam fakt casto a dycky tak 4 hodky, a vy by ste pak odjeli a my bysme to odsrali, a jak to tem dutejm hlavam asi vysvetlime
GXE10
maca: Možná jsem na některý narážky trošku háklivější, rozhodně to neber, jako že bych tu brečel, jen se mě to trošku dotklo..
RainbowSeven: Ani já se nechci hádat, tak se tedy nehádejme. Když tam příště pojedu, určitě se budu chovat jinak. Takže vyřešeno a nevracejme se k tomu
RainbowSeven: Ani já se nechci hádat, tak se tedy nehádejme. Když tam příště pojedu, určitě se budu chovat jinak. Takže vyřešeno a nevracejme se k tomu
tak jestli se tam nekdy stavis tak bacha na jednoho ne JDM ucastnika nasich srazu, prakticky 60% kazdy jeho vety je rejpani a narazky
jeden muj vuz je mu stale pro smich 
GXE10
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
náhodou to bylo príma zpestření
jsem už chtěl jet dávno domů, ale zůstat jsem prostě musel 
PS: Hondařům se snažim nesmát (pokud nejedu mazdou
), sám mám hondu, ikdyž občas se stydim když někoho potkám....
Doufám, že to nevyznělo nějak urážlivě
PS: Hondařům se snažim nesmát (pokud nejedu mazdou
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
I moje plecka je pro smich?speedy_s píše:náhodou to bylo príma zpestřeníjsem už chtěl jet dávno domů, ale zůstat jsem prostě musel
PS: Hondařům se snažim nesmát (pokud nejedu mazdou), sám mám hondu, ikdyž občas se stydim když někoho potkám....
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
wotan: špatně pochopeno, já se nesměju autům, ale nějakým lidem kteří je maj. Stejný jak s bmw
Prostě když majitel s tim autem dělá věci na který to auto nemá
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem rad, ze to moje vubec jezdi
jo uz to chapu, auto nemuze za svyho majitele 
když mám tu hondu tak bych se mohl taky někdy stavit ale já nejsem zrovna člověk co má zapotřebí dělat bordel tak mě se bát nemusíte
jinak speedy_s včera jsme se potkali na chodově... já jsem jel v tom červeným civicu a za mnou jel kámoš s coupe, jinak máš toho civica moc pěknýho
jinak speedy_s včera jsme se potkali na chodově... já jsem jel v tom červeným civicu a za mnou jel kámoš s coupe, jinak máš toho civica moc pěknýho
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
právě jsem tě poznal, jinak bych nemával 
no já si říkal kdo to troubíspeedy_s píše:právě jsem tě poznal, jinak bych nemával
jakej vůz?dolphin?maca píše:tak jestli se tam nekdy stavis tak bacha na jednoho ne JDM ucastnika nasich srazu, prakticky 60% kazdy jeho vety je rejpani a narazkyjeden muj vuz je mu stale pro smich
vždyť ten má řeči skoro na každýho
viz příjezd skupiny speedy, zed, rainbow