Autíčkář (+ Driving Academy) trackday Sosnová - 30.8.2014
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Autíčkář trackday Czechring - 23.6.2013
vavris dorazí až zítra kolem 11, bo má práce po k***t 
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
snad uz tim nikoho neodradim, ale ted mi psal kamos co tam byl dnes na BMW race
"Překvapení 1. ten okruh nemá aspon trochu kulturní příjezd, že se tam vjíždí po blátě? Parkování na trávě, ok, ale proč tu trávu někdo neposekal? Překvapení druhé - sakra málo aut, ty co závodily raději nepočítám (cca 6). Další happy meal bylo show and shine ... v tý půlmetrový trávě hodnotit krásu aut který přijely po blátě...to už kde žijeme? O okruhu jsem nečekal zazráky, ale taková Sosnová je proti Czech Ringu doslova Masarykův okruh a to nemluvím jen o délce trati, ale vším okolo, zázemí, tribuny. V Hradci jsem nezávodil, jen to viděl z pohledu diváka. Na závody se koukat nedalo, "prezentovat" auto (to nebyl můj případ) taky, takže ani na to se nebylo dívat a kdyby sis chtěl koupit párek, tak pěkně nastojáka, protože si nebylo ani kam sednout. Po hodině jsme jeli domu, vyhozený 300,- Kč a zasraný auto.
...Divím se ti, že tam jedeš"

"Překvapení 1. ten okruh nemá aspon trochu kulturní příjezd, že se tam vjíždí po blátě? Parkování na trávě, ok, ale proč tu trávu někdo neposekal? Překvapení druhé - sakra málo aut, ty co závodily raději nepočítám (cca 6). Další happy meal bylo show and shine ... v tý půlmetrový trávě hodnotit krásu aut který přijely po blátě...to už kde žijeme? O okruhu jsem nečekal zazráky, ale taková Sosnová je proti Czech Ringu doslova Masarykův okruh a to nemluvím jen o délce trati, ale vším okolo, zázemí, tribuny. V Hradci jsem nezávodil, jen to viděl z pohledu diváka. Na závody se koukat nedalo, "prezentovat" auto (to nebyl můj případ) taky, takže ani na to se nebylo dívat a kdyby sis chtěl koupit párek, tak pěkně nastojáka, protože si nebylo ani kam sednout. Po hodině jsme jeli domu, vyhozený 300,- Kč a zasraný auto.
...Divím se ti, že tam jedeš"
Charlie killer

-
OndraS13
- Kontaktovat uživatele:
Ač z důvodu toho že u nás má každej BMW a jsou to většinou hrozný individua tak i přez to že to nemá extra vliv ale moc se mi líbil Butchera BMW a především jeho jízda ....
Samozřejmě i jízdy ostatních a omlouvám se že jsem to tam tak nějak občas brzdil :-/ Ale auto v serii a 2,4atmo ještě s nějakym divnym chodem motoru ( ale řeším to ... )
Parádní akce
Samozřejmě i jízdy ostatních a omlouvám se že jsem to tam tak nějak občas brzdil :-/ Ale auto v serii a 2,4atmo ještě s nějakym divnym chodem motoru ( ale řeším to ... )
Parádní akce
[img]http://i234.photobucket.com/albums/ee247/OndraS13/Beznzvu-6.jpg[/img]
Jojo, akce byla super a nejlepší bylo, když v půlce sprchlo a všichni se postupně jeden po druhém přidali k bujaré driftovačce 
Jinak Butcherovo Bramborák byl fakt dělo.
Jinak Butcherovo Bramborák byl fakt dělo.
- Raven
- Kontaktovat uživatele:
Akce docela dobrá jen bych taky hned na začátek vytkl to zázemí prostě ten okruh není doladěnej, al ejízdy byly peckovní kór Butcherovo vystoupení prostě to auto jede neskutečně. chtěl bych poděkovat jistému Petrovi za svezení v Porsche 911, Vavrisovi za svezení v MX5 seš velmi slušnej pilot, pak bych chtěl nepoděkovat za nesvezení ve 458 Italia
, sem rád že sem osobně poznal Trinoma a jak sem říkal děláte to dobře dělejte to tak dál
to je asi tak vše
93' Honda Civic Vti (EG6)
"Hodnotu života určují okamžiky, které se dotknou vašeho srdce" (Soichiro Honda)
"Hodnotu života určují okamžiky, které se dotknou vašeho srdce" (Soichiro Honda)
Pokud je mi známo, tak zázemí je v části, která nám nebyla přístupná, protože jsme měli jen tu malou sekci okruhu.
Já su taky rád, že jsem poznal další fajn lidi.
Já su taky rád, že jsem poznal další fajn lidi.
A ja tam stal na slickach jak debil a cekal az naprsi a uschneTrinom píše:Jojo, akce byla super a nejlepší bylo, když v půlce sprchlo a všichni se postupně jeden po druhém přidali k bujaré driftovačce
Kratkej spoil...http://www.youtube.com/watch?v=5PfUQkaooQ4
Charlie killer

Pár fotek jsem hodil na picasu
https://picasaweb.google.com/1165043123 ... Czechringu
https://picasaweb.google.com/1165043123 ... Czechringu
Re: Time Table ( vaše časy na okruzích )
Tak nakonec to na lestisti v HK neni tak hrozny jak me vsichni strasili. Celkem prima okruh. Jen ten prijezd a zazemi nic moc.
Na blbnuti je celkem prima. Behem celeho dne se akorat Corvette sklouzla pozpatku zadkem po betonu kdyz pretocil drift.
A semtam nekdo skrtl o sudy sikan. Me se o jeden ze sudu podarilo sklopit zrcatko.
Jezdila se varianta A.
Trinomovi s Thunderbirdem namerili behem plecka cupu 47.1 myslim.
Me selhala technika mereni ale oproti Trinomovi jsem s S13 jezdil trosku rychleji. Cca o 0,5s.
Moc jsem toho nenajezdil. Vodni pumpa udelala papa.
Na blbnuti je celkem prima. Behem celeho dne se akorat Corvette sklouzla pozpatku zadkem po betonu kdyz pretocil drift.
A semtam nekdo skrtl o sudy sikan. Me se o jeden ze sudu podarilo sklopit zrcatko.
Jezdila se varianta A.
Trinomovi s Thunderbirdem namerili behem plecka cupu 47.1 myslim.
Me selhala technika mereni ale oproti Trinomovi jsem s S13 jezdil trosku rychleji. Cca o 0,5s.
Moc jsem toho nenajezdil. Vodni pumpa udelala papa.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Hrube!...mas tam 2x mou strechu
Nastesti tam bylo s fotakem vic lidi
Nase depo

Nase depo

Naposledy upravil(a) Butcher dne 24 čer 2013, 00:06, celkem upraveno 2 x.
Charlie killer

prima akce, prima lidi
a konečně jsem měl někde prostor vyzkoušet si jak se posílá předokolka bokem
a konečně jsem měl někde prostor vyzkoušet si jak se posílá předokolka bokem
90' 323F BG GT - ex daily
87' RX-7 FC TII - rotary monster
86' RX-7 FC - crazy swap boro project
92' RX-7 FD - barn find beauty
98' E39 523i - daily
01' MX-5 NBfl Sportive - boro cabrio - sold
77' RX-3 - amazing youngtimer
90' NA Miata 1.8 kompresor - smile machine
"if you don't care for a rotary engine, it won't care for you"
87' RX-7 FC TII - rotary monster
86' RX-7 FC - crazy swap boro project
92' RX-7 FD - barn find beauty
98' E39 523i - daily
01' MX-5 NBfl Sportive - boro cabrio - sold
77' RX-3 - amazing youngtimer
90' NA Miata 1.8 kompresor - smile machine
"if you don't care for a rotary engine, it won't care for you"
Díky všem co přijeli, nakonec se to docela povedlo a účast byla nad očekávání dobrá... občas bylo i na co koukat - nějaká divná M3, EVO VII, Felicia v hodnotě 1Kč, která neúnavně kroužila po okruhu prakticky v kuse, 911, Italia anebo Corvette, která dokázala, že je tvrdší, než betonový zátaras 
zároveň se omlouváme za poněkud punkový přístup k registracím, ale Bobash je už holt takový
Trinom: o žádném jiném zázemí nevim. Nebo si ho alespoň vůbec nejsem vědom.
zároveň se omlouváme za poněkud punkový přístup k registracím, ale Bobash je už holt takový
Trinom: o žádném jiném zázemí nevim. Nebo si ho alespoň vůbec nejsem vědom.
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
Nakonec jsem se spontanne rozhodl prijet a bral jsem to jen jako vylet a myslim, ze se akce povedla. Prijezd a nejake to zazemi je sice horsi, ale myslim ze se to da prezit, me osobne to nevadilo...
Samotnou trat jsem cekal vetsi, zajimala by me i jina varianta. Jezdeni samotne super, hodne spravnych petrolheadu a blaznu.
Za ty penize skvela akce, snad budou dalsi. 
Samotnou trat jsem cekal vetsi, zajimala by me i jina varianta. Jezdeni samotne super, hodne spravnych petrolheadu a blaznu.
Onboard z nahaneni Eva neni, jelikoz zklamala technika a druhej zaber byl zezadu a ja ho chtel tlacit, takze jsem jezdil furt za nim - tudiz zaznam je bezcennej.
Neco malo pak tady
http://www.youtube.com/watch?v=WMjovNzkirA
Neco malo pak tady
http://www.youtube.com/watch?v=WMjovNzkirA
Charlie killer

akce vcelku vydařená, ježdění super
čekal jsem sice trošku techničtější variantu okruhu, ale tohle bylo taky zajímavý
poprvé jsem viděl Ameriky jezdit po okruhu a ne je jen pulírovat do krásy
kluci s mx-kama a ta s2000 na vodě paráda, asi bych měl zamotaný ruce
jediný negativum, asi se mi odporoučívává do věčných lovišť palivová pumpa
pár fotek http://ladaf.rajce.idnes.cz/Autickar_Tr ... _23.6.2013
videa jsem zjistil, že mam všechny vzhůru nohama, tak mi chvilku potrvá než s nimi něco provedu
poprvé jsem viděl Ameriky jezdit po okruhu a ne je jen pulírovat do krásy
jediný negativum, asi se mi odporoučívává do věčných lovišť palivová pumpa
pár fotek http://ladaf.rajce.idnes.cz/Autickar_Tr ... _23.6.2013
videa jsem zjistil, že mam všechny vzhůru nohama, tak mi chvilku potrvá než s nimi něco provedu
Subaru Legacy Turbo RS-RA, MY93
Subaru Impreza 2,0R, MY07
youtube je umí otočit.
lada: super fotky. Jinak tvoje Legacy pro mě bylo jedním z nej překvapení, vůbec bych nečekal, že to bude na motaništi a la Czechring jezdit tak hezky.
S Legacy jsem se chtěl zkusit poměřit, ale pak jsem ji už neviděl na trati. Tak někdy příště 
Vavris : dik
Trinom : tak snad příště, ještě musím trošku poladit a hlavně natrénovat
Trinom : tak snad příště, ještě musím trošku poladit a hlavně natrénovat
Subaru Legacy Turbo RS-RA, MY93
Tak já si myslím, že žádnej další trackday letos už nepojedu, protože Bird půjde ve velmi brzké budoucnosti rozebrat, vyvařit a dát do kupy. Předpokládám, že když vyjedu na podzim, tak to bude výhra.
Jinak s tím tréninkem máš pravdu. Taky jsem si až po akci začal uvědomovat, co jsem kde dělal blbě a kde je prostor pro zlepšení
Jinak s tím tréninkem máš pravdu. Taky jsem si až po akci začal uvědomovat, co jsem kde dělal blbě a kde je prostor pro zlepšení
Trosku jsem se nudil s fotokramem. 

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Butcher: solidně to tam proháníš
Nissan Sunny SR20VE inside
pekná fotka...celkom ako nejaký závod cestovných áut 
Bobash už konečně vyplodil i povídání - http://www.autickar.cz/2013/06/autickar ... deno-jest/
Wlko, kdyby to někdo vyfotil ve správnou chvíli, tak by to vojta ani nemusel skládat ve photoshopu. V některých chvílích bylo na trati značně plno.
Wlko, kdyby to někdo vyfotil ve správnou chvíli, tak by to vojta ani nemusel skládat ve photoshopu. V některých chvílích bylo na trati značně plno.
fotka vypada skvele ikdyz slozena
takova dobra smes.
ja bych se tam posral z toho vracaku, jelikoz na zarazeni jednicky musim vicemene temer zastavit tak nevim. koukal sem na oboardy a po chvili uz jsem si rikal ze to mohlo byt udelane na kdejakem vetsi parkovisti.
ja bych se tam posral z toho vracaku, jelikoz na zarazeni jednicky musim vicemene temer zastavit tak nevim. koukal sem na oboardy a po chvili uz jsem si rikal ze to mohlo byt udelane na kdejakem vetsi parkovisti.
93´Rx-7 FD