Performance test 2013 by jdm-meeting.cz
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Performance test 2013 by jdm-meeting.cz
Jeste jedna vec, puvodni performance testy byly hodne v tydnu nez o vikendech, coz mi problem nedela, ale cim driv budes termin vedet tim lip, jde mi o to abych ti neco neslibil a v tom terminu bych mel zavody
Nissan Sunny SR20VE inside
google translate rulezzzzzz!!!
if I will find the place where I could make my car condition suitable to attend then I am probably in, but not for sure. it is too long time to decide now, many things can happen 
MR2Turbo
fuck the fuel economy
fuck the fuel economy
Ja se Libasku hlasim taky s otaznikem.... Vsichni vime jak to se mnou je a neni.... 
few S2K wrecks
used to be Lancer Evolution II GSR CE9A
ママさん Suzuki Swift Sport ZC32S
used to be Lancer Evolution II GSR CE9A
ママさん Suzuki Swift Sport ZC32S
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
dvoricp: dobrá připomínka, musím vyzjistit taky, zda ve všední den není letiště levnější (což asi bude), ale pro mnohé to bude problém se utrhnout v práci zase :-/
Qvale: ano, to všichni víme, neboj

Qvale: ano, to všichni víme, neboj
Rhttp://jdm-meeting.cze: Performance test 2013 by jdm-meetin
Slibovat nic nebudu a kdyztak se objevim neohlasen. Takhle dopredu to nemuzu slibit. Max mesic predem.
Kazdopadne jeste asi se seriovym turbem a jednotkou
Kazdopadne jeste asi se seriovym turbem a jednotkou
S14 Zenki
U mě zatím taky otazník. Až to bude jistější, tak ho sundáme... Jak jsem psal, nevím jak na tom budu s časem. Chystám rozjet podnikání a na autě se taky pořád řeší nějaký projekty, tak zatím taky na slib nemám odvahu. 
Jason: Tak na podvozku změny jsou, ale asi moc neovlivní žádnou z měřených hodnot. To kdyby se jel slalom, tak nenapíšu, že mám sérii.
Jason: Tak na podvozku změny jsou, ale asi moc neovlivní žádnou z měřených hodnot. To kdyby se jel slalom, tak nenapíšu, že mám sérii.
Pokud by to bylo v Hoškovicích, jak to bývá běžně, tak bych se přijel možná jenom mrknout 
- svobyrider
Jestli to bude o víkendu tak na 100%, ale v týdnu to bude horší, záleží na datumu.

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
Vikend 99%, tyden uz je spatenka ale pokud budu vedet o akci alespon mesic dopredu da se s tim neco delat ....svobyrider píše:Jestli to bude o víkendu tak na 100%, ale v týdnu to bude horší, záleží na datumu.
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

i ja bych se pridal ale zatim taky s otaznikem dokud nebude pevne datum 
Mazda Mx-5
Mini Cooper 1.0
[img]http://img121.imageshack.us/img121/482/roadstert.gif[/img]
Mini Cooper 1.0
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
S pevným termínem na měsíc dopředu bude asi problém. Nejvíce asi skrze počasí. Styl hop nebo trop je zase zábava 
dobre, tak aspon nejake priblizne datum 
Mazda Mx-5
Mini Cooper 1.0
Mini Cooper 1.0
Ohranná písnička jako u ostatních...a pro veterány to stejně není
Ale aspoň na kukačku bych rád zajel. Budu držet palce ať se to povede domluvit na dobrej víkend s fajn počasím 
Toyota MR2 mk1
AW11 1986-1989
Rád bych se taky zůčastnil, mám to kousek a v týdnu bych se taky utrhl z práce...! 
Nissan Primera P11 GT SR20VE
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
To je psáno kde? Nikde to tu nevidím, že bych dal omezení na rok výroby, stejně tak není omezení ani na výkon autaMiG-21 píše:...a pro veterány to stejně není
To vypadá hodně zajímavě. Nevím o žádné jiné podobné akci, tak se snad neurazíte, když bych dojel jednou postarší amerikou. Snad už bude hotová.
Pokud to vyjde vzal bych kamose s Pontasem, nebudes samTrinom píše:To vypadá hodně zajímavě. Nevím o žádné jiné podobné akci, tak se snad neurazíte, když bych dojel jednou postarší amerikou. Snad už bude hotová.
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Za každé nonJPN auto musíte právě jedno JPN auto sehnat navíc
Platí??

Ahoj
taky bych rád přijel jen nevim jestli mojí esi del solce nebude trapně mezi takovejma strojema když je chudinka stock

Pokud budu mit auto uz doladene tak se mnou pocitej
, ale cerven by to uz melo byt .. Kdyby se amici neflakali, uz sem mohl mit postavene svody a vyfuk..
Mel sem byt na tom poslednim testu, ale nevyslo to..
Co se bude vse testovat teda ??
dik
Venca
Mel sem byt na tom poslednim testu, ale nevyslo to..
Co se bude vse testovat teda ??
dik
Venca
Myslím, že jí smutno nebude. T-Bird bude asi taky víceméně stock. Když se stihne vyměnit vačka, tak tam bude nová, ostřejší, ale jinak nic moc změny. Stejně si myslím, že mi Del Solka ukáže záda. Bird je GTčko, ne sporťák.ALTARiN píše:Ahojtaky bych rád přijel jen nevim jestli mojí esi del solce nebude trapně mezi takovejma strojema když je chudinka stock
![]()
![]()
Tak Woytu snad ukecámLibas píše:Za každé nonJPN auto musíte právě jedno JPN auto sehnat navícPlatí??
![]()
Tak si mě připište. Snad se mi podaří se zúčastnit.
no nevim jestli esi del solka je zrovna sporťákTrinom píše:Myslím, že jí smutno nebude. T-Bird bude asi taky víceméně stock. Když se stihne vyměnit vačka, tak tam bude nová, ostřejší, ale jinak nic moc změny. Stejně si myslím, že mi Del Solka ukáže záda. Bird je GTčko, ne sporťák.

- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
to ALTARiN: sežeň si k sobě na test sériovou Targu VTi a máš hnedle důvod přijet, pobavíte se alespoň, okoukneš káry, seznámíš se s náma