skoda ze jsem ve fr, dali by jsme battle R6 vs V8Peca píše:Asi joo
ale ja stejne nemam zatim gumy, v ty 19" stoji ranu,za to bych mel treba sunny gti
mozna ti jeste budu zavidet
tak pak napis dojmy !!!
Moderátoři: Amigo, riderhenry
skoda ze jsem ve fr, dali by jsme battle R6 vs V8Peca píše:Asi joo
To mi povídej, sada R888 28000,-eso píše: ale ja stejne nemam zatim gumy, v ty 19" stoji ranu,za to bych mel treba sunny gti![]()
nebyly tam spravny auta aby ti zkazily radost jo?Peca píše:Tak dnes jdu spát vysmátý
Jednu E46 M3 jsem prejizdel noeso píše: nebyly tam spravny auta aby ti zkazily radost jo?![]()
asi nejakej amater co nemel zaplej rezim sportPeca píše:Jednu E46 M3 jsem prejizdel no
presne to same psal kamos, co to ma jako trackday-car v usa (po STi). Sedacky, gumy, dobre oblozeni, podvozek a neni co resit...Peca píše:Zkratka byl jsem mile prekvapen. Pro ty co nevi koupil jsem Corvette C5.
Podle komfortu na silnici jsem cekal chovani na okruhu ala Titanic, ale misto toho se to skoro vubec nenaklani, predek i na tech 10 let starych gumach hezky drzi stopu a zadek jde vybocovat plynem skoro po centimetrech. Samozrejme jen do te miry nez mi hratky zatrhla stabilizace, priste uz ji vypnuPrirovnal bych to hravosti k FD. Tocak na vyjezdu je strasne prijemny, kdyz si vzpomenu jak dvoukilo za svoncovkou nechtelo jet...Rychlosti na rovinkach jsou srovnatelne s SX, prestoze by to melo mit cca o 15 hp/tunu min a vezl jsem spolujezdce. Brzdy uz v seriovem provedeni srovnatelne ucinkem, lepsi cit v pedalu, ostry nastup. Rizeni hezky strme (2.7 otacek), takze pri veskerem zataceni/kontrovani zustavaji ruce ve stejne poloze na volantu.
Jedina slabina je razeni, prece jen je to velka prevodovka a nejde to tam sazet jako v SX nebo Cliu, ale vzhledem k tomu ze na masarykac (a rekl bych ze i Most) staci 3 a 4 tak to neni problem.
Abych jen nechvalil, bude akutne potreba poresit chladic oleje, musel jsem kazde druhe kolo chladit, ale s tim se pocitalo. Pak keramicke desticky, polyurethany, lepsi pneu a misto tech kresel neco co v zatacce podrzi a budu asi na nejakou dobu spokojen
Plus ten zvuk...ach
ten udaj 280hp je uplne nerealny podla toho ako akceleruje na rovinkach. Odpoveda to max skor tym 230hpLastV8 píše:http://www.youtube.com/watch?v=vyXPHY8FpAU
nasiel som sa od 2:00 minuty sa motam stale v zabere az do konca.....))))))))
PS: Leon Cupra4 TDI 232HP @ 496Nm
takze som spokojny s Prelude, ze ma nedal ani na pruzne zrychlenie do kopca....
To se pleteš, to je úplně jiná Cupra4 o které mluvíš..ta o které mluvíš má kamarád a ten byl naposledy v Brně před rokem tušim.LastV8 píše:http://www.youtube.com/watch?v=vyXPHY8FpAU
nasiel som sa od 2:00 minuty sa motam stale v zabere az do konca.....))))))))
PS: Leon Cupra4 TDI 232HP @ 496Nm
takze som spokojny s Prelude, ze ma nedal ani na pruzne zrychlenie do kopca....
To mluvíš o týhle, ne? Je na samým začátku videaJason píše:To se pleteš, to je úplně jiná Cupra4 o které mluvíš..ta o které mluvíš má kamarád a ten byl naposledy v Brně před rokem tušim.
hej, najskor som isiel len podla netu, co sa pise po forach a potom som napisal autorovi videa, ako vidno na youtube commenty....on tvrdi ze 270 ako je mozne si precitat....neviem posudit...ja neviem kolko mam koni...mam cez 200, presne som nemeral...Jason píše:[
To se pleteš, to je úplně jiná Cupra4 o které mluvíš..ta o které mluvíš má kamarád a ten byl naposledy v Brně před rokem tušim.
Ta na videu by měla mít těch 270hp zhruba..