vy ste jim urcite taky pro smich kdyz vzdycky nekam prijede zatahnete rucni brzdua rikate tomu drift protoze se snazite potkat omezovac... panove drift urcite vypada jinak. btw: nedivim se ze se rozciluji kdyz se tu do nich navazite za to ze ste lini jim rici sva ..nepsana.. pravidla, pak se tedy neni cemu divitmaca píše: jinak ty kluci z HC co se tu rozcilujou sou srandovni. A rad bych aby sem netahali ty flamy z jejich clubu
Víkendové pravidelné srazy na Strahově!!
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Víkendové pravidelné srazy na Strahově!!
Honda Legend 3.2 V6 Daily ECO
Lexus IS200 - lamač krků zastávkových čumilů
Lexus LS400 - japonskej mercedes
Mazda RX-7 FC turbo - downsizing kompromis
.... co dál?
.... co dál?
vis ty lojziku ja mam doma taky Hondu a jeste jednoho hrabose od Nissanu, tady se vubec neresil nejakej drift tak si namaz chleba s maslem, placni si ho na celo a vylez bred barak a rvi ze si totalni jantar. Ja uz sem treba 2 roky vubec nedriftoval, tak kdyz nevis tak nemluv
GXE10
.... co dál?
.... co dál?
protoze me to dokaze tocit kdyz si to tu poradne prectes tak sem se to snazil rozumne vysvetlit jak to R7 myslel ale ty si to porad nechapal a zacal si tady uplne z cesty neco mektat o driftech, a ja mam jen jedny nervyŽolíček píše::D ty mas tak maly IQ ze me hned urazis a napadas??? pak se nediv jak to tu vypada... bylo to do debaty pokud si nepochopil, ne o tom co ste tam delali ci nedelali takze tu nejsem zvedav na to abys mi preposilal to jak lide jednaji s tebou
a vubec sem te neurazil, lojzik neni urazka, a jen sem ti doporucil co by si mel udelat bez jedinyho sprostyho slova
GXE10
aha takze kdyz ti reknu ze si ..dustojne zvire na 3.. co uz je stejne brano jako osloveni a ze si vlastne dusevne slaby clovek kdyz umis jen takto kazdeho napadat tak si akorat muzem-> podat ruce , protoze nikdo nikomu nerek nic sprosteho a presto je to urazlive. a mas pravdu neuvedomil sem si ze v CR se neda rikat vubec slovo ..Drift.. pac tomu stejne vetsina % lidi nerozumi . nicmene tedy chapu a toleruji vasi chybu ze ste je neupozornili a ted si znich akorat snazite delat srandu jen kvuli nejakemu poblbnuti mimo provoz na relativne bezpecnem miste
.... co dál?
.... co dál?
bóže
promazat
promazat
- RainbowSeven
hele kluci..já mám nápad jo
sejdeme se v pátek na Strahově všichni.....a v klídku to proberem. Na fóru dochází často k nepochopení. Moje zkušenost je taková že když se pak lidi baví osobně, není žádný problém.
trochu mi to připomíná situaci, kdy se hádali přiznívci simulátorů
na fóru by si roztrhali občanky a tváří v tvář se pak zpravidla příjemně vožrali...
sejdeme se v pátek na Strahově všichni.....a v klídku to proberem. Na fóru dochází často k nepochopení. Moje zkušenost je taková že když se pak lidi baví osobně, není žádný problém.
trochu mi to připomíná situaci, kdy se hádali přiznívci simulátorů
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
Jasný Driftu tady nikdo nerozumí.
Jinak sorry, v pátek bych se i stavil, ale sem služebně mimo ČR. Stejně musim u Nissana vyměnit těsnění pod palicí, abych s nim moh přijet.
Jinak sorry, v pátek bych se i stavil, ale sem služebně mimo ČR. Stejně musim u Nissana vyměnit těsnění pod palicí, abych s nim moh přijet.
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
A oponovani o IQ druheho je vetsinou taky projevem mozkove nevyzralosti, nemylis? A jak to tu vypada? Rekl bych, ze tohle je oproti HC klidy forum.Žolíček píše::D ty mas tak maly IQ ze me hned urazis a napadas??? pak se nediv jak to tu vypada... bylo to do debaty pokud si nepochopil, ne o tom co ste tam delali ci nedelali takze tu nejsem zvedav na to abys mi preposilal to jak lide jednaji s tebou
A prece nechceme, aby se tohle tema zase zamknulo, je to preci o planovani srazu, ne? Zolicek muze dojet, kdyz je z Prahy a muzete si to vyrikat, tam ne? Pokud tam teda nebude nekdo turovat nejakou predokolku a nebude slyset vlastniho slova
no ty mi muzes rikat jak chcesŽolíček píše:aha takze kdyz ti reknu ze si ..dustojne zvire na 3.. co uz je stejne brano jako osloveni a ze si vlastne dusevne slaby clovek kdyz umis jen takto kazdeho napadat tak si akorat muzem-> podat ruce , protoze nikdo nikomu nerek nic sprosteho a presto je to urazlive. a mas pravdu neuvedomil sem si ze v CR se neda rikat vubec slovo ..Drift.. pac tomu stejne vetsina % lidi nerozumi . nicmene tedy chapu a toleruji vasi chybu ze ste je neupozornili a ted si znich akorat snazite delat srandu jen kvuli nejakemu poblbnuti mimo provoz na relativne bezpecnem miste
jinak sem pro ze se vsichni sejdem a vysvetlime si to normalne protoze vidim ze to na tom foru stale nekteri nechapou.
GXE10
Awatar píše:Jasný Driftu tady nikdo nerozumí.![]()
![]()
no to bych netvrdil, projdi se mezi lidma na kazdym zavodu a ty by ti ukazali jak se soudcuje
GXE10
nemám slov ..... jako vejce vejci hoši 
- RainbowSeven
to by skoro chtělo gril....jinak budou frflat a frflatTmowe píše:nemám slov ..... jako vejce vejci hoši
Nissan 350Z - 2004
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
LoL to je prdel
Hlavne me bavi ze si Žolíček musel založit profil, aby nam tu mohl prijit vynadat
Ale jsem pro spolecny meeting, vsechno si vsichni vyrikaji a vsechno se vyresi, tohle je JDM forum a ne HC a myslim ze bychom vsichni radi aby to tak zustalo
Ale jsem pro spolecny meeting, vsechno si vsichni vyrikaji a vsechno se vyresi, tohle je JDM forum a ne HC a myslim ze bychom vsichni radi aby to tak zustalo
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
A já byl zvyklý pobavit se nad hádkami poze na tf, co to tu je ?
No jo Pražáci rejp
No jo Pražáci rejp
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
to jsem jednou zase rejpnul do žhavýho
to je srandy pytel, ale v pátek dorazim 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Jedes RXou a budes mit misto (nejspis po ceste zpatky)?speedy_s píše:to jsem jednou zase rejpnul do žhavýhoto je srandy pytel, ale v pátek dorazim
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
sám nevim čim pojedu 
Já bych věděl...Kiwik je pěknej, ale na něm už mám všechny důlky spočítaný.speedy_s píše:sám nevim čim pojedu
'95 Mazda 323C
'93 Renault Clio 1.4 RN
'93 Renault Clio 1.4 RN
RainbowSeven píše:hele kluci..já mám nápad jo![]()
trochu mi to připomíná situaci, kdy se hádali přiznívci simulátorůna fóru by si roztrhali občanky a tváří v tvář se pak zpravidla příjemně vožrali...
Naprosto s tebou souhlasím
Bylo by fajn, kdybychom se tu všichni přestali hádat a uvědomili si, že bez ohledu na značku (či dokonce poháněnou nápravu?) tu všichni žijeme japonskými auty a proto nevidím důvod tu pokračovat v rozepři. Ano, udělali jsme bordel, za to jsme se omluvili a příště to určitě neuděláme, rádi se zastavíme a můžeme pokecat. Situace je vyřešená, tak co se vykašlat na vlastní ješitnost a být v pohodě?
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
já se snažim být vždy se všemi za dobře 
Zdar,
celý su v práci a přijdu domu, uklidím celý byt a otevřu poslední stránku - tudíž JDM ... a co nevidím, zbytečný flame.
OMLOUVIL JSEM SE, Tina se OMLUVIL. Nestane se to.
Já pamatuji jeden JDM meeting v mrazu a zime s Rybou, snad rok 2007/8?, jezdil tam jeden bronzový Nissan 200SX po GO, též snad Awatar tam byl, swejki - prominte mi - neznám všechny nicky správně, snad měl RX7 a zelená kola atd. ... kluci tam blbi atd. je tudíž pro mne novinkou, že pro dobro věci, už je to jen o pokecu. Oki, beru na vědomí. Hotovo. Vyřízeno. Stačí to říci jednou. Je mi 31let a nemusíte se kvůli tomu hádat na 2 stránky.
Rád bych přijel, ale jedu mimo Prahu na výlet, tak někdy jindy, osobně a v klidu. Někdy naviděnou
Díky za pochopení.
celý su v práci a přijdu domu, uklidím celý byt a otevřu poslední stránku - tudíž JDM ... a co nevidím, zbytečný flame.
OMLOUVIL JSEM SE, Tina se OMLUVIL. Nestane se to.
Já pamatuji jeden JDM meeting v mrazu a zime s Rybou, snad rok 2007/8?, jezdil tam jeden bronzový Nissan 200SX po GO, též snad Awatar tam byl, swejki - prominte mi - neznám všechny nicky správně, snad měl RX7 a zelená kola atd. ... kluci tam blbi atd. je tudíž pro mne novinkou, že pro dobro věci, už je to jen o pokecu. Oki, beru na vědomí. Hotovo. Vyřízeno. Stačí to říci jednou. Je mi 31let a nemusíte se kvůli tomu hádat na 2 stránky.
Rád bych přijel, ale jedu mimo Prahu na výlet, tak někdy jindy, osobně a v klidu. Někdy naviděnou
Díky za pochopení.
© In nomine HONDA et VTEC filii et RED LINE sancti Amen
haha..ve finále díky tomu bude větší účast a všichni se budou smát
peace
peace