Víkendové (ne)pravidelné srazy v Ostravě u VŠB
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Víkendové (ne)pravidelné srazy v Ostravě u VŠB
Dorazím 21.10
tak na mě kluci počkejte 
Takže další sraz za námi... bylo to super, doufám že se takhle budem sjíždět častěji
A fotečky jsou tady:
http://www.uloz.to/9629494/7-10-jdm-rar

http://www.uloz.to/9629494/7-10-jdm-rar

MX-5 NB 1.8, LSD, 1999, http://mx-5.biz/viewtopic.php?f=19&t=663
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Nakonec jsem stihl jen tak prolitnout kolem, ale musim zucastnene pochvalit, ukazali se i novi, to se ceni
Jen tak dal, priste trhnem 10 aut
sem zvedav, kdy si nas vycihnou policajti 
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
zdravim lidi docela by me zajimal vas dalsi termin srazu rad bych okoukl jake hacka litaj po sm kraji:) nektere sem mel tu cest videt projizdet karvinou ale neni nadto si pokecat:)
Prelude 4g 2.0
Vsechny zdravim!
Konecne me kriss dokopal, abych si zalozil profil, takze vam to tady zrovna zaspamuju trochu, kdyz uz ho teda mam
jinak to zatim vypada tak, ze v patek dorazim do ostravy na vikend, ale tim, ze sraz byl ted, tak nevim, jestli se vsem chce jet zas za tyden to same, takze co takhle dat nejake okrsky? (vy co mate pod kapotou kone misto oslu byste ale museli jet nejak s citem, pac nam to tak nejede
)
Mejte se!
Jirka
Konecne me kriss dokopal, abych si zalozil profil, takze vam to tady zrovna zaspamuju trochu, kdyz uz ho teda mam
Mejte se!
Jirka
Mazda Miata NA6

Dokud nebudu mít nový podvozek, tak na okrsky moc nepojedu...tuhle neděli bych to dal zase
třeba semnou někdo vymění ještě i blinkry 
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, to je skvela trasa
Na tu stranu se to da klickovat vsude mozne, nedavno jsme tam s Jirkou jeli
Pak jeste "na druhe strane" smerem na Háj ve Slezsku, Jilešovice, Dobroslavice, Děhylov atd.
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
Jsem rád že Vavris nekonkrétizoval, koho by okolní řidiči nerozdýchali

tak teda chlapi co kona se neco tento vikend? jestli jo tak v kolik a kde presne?:) mozna nas prijede vic z ka. a okoli:)
Prelude 4g 2.0
Tak pokud v nedeli nebude chcát, tak já kliďo dorazím k VŠB...ale jak říkam na nějakou projížďku to u mě nebude
začala mi dneska haprovat spojka a podvozek už jde taky do věčných lovišť
Je teprve pondělí, takže počítám že zas tak v pátek budeme vědět více 
ja budu tenhle vikend zase mimo Ostravu takze mi to asi nevyjde ale kdybych se vratil nejak rozumne tak prijedu 
jinak pro nove tvare zde, nestydte se a sup s autem do showroomu
jinak pro nove tvare zde, nestydte se a sup s autem do showroomu
93´Rx-7 FD
To jsou vyborne zpravy, s takovou prazakum natrhnem kalhoty 100%, minimalne co se poctu tyce. Nevim jak kvalitou, prece jen 3 datsuny na jednom sraze byl trochu masakrp4g píše:tak teda chlapi co kona se neco tento vikend? jestli jo tak v kolik a kde presne?:) mozna nas prijede vic z ka. a okoli:)
Tak spojky haprujou vice lidem (me trochu zacina a krissova byla spatna uz jak sxo poridilADix píše:Tak pokud v nedeli nebude chcát, tak já kliďo dorazím k VŠB...ale jak říkam na nějakou projížďku to u mě nebudezačala mi dneska haprovat spojka a podvozek už jde taky do věčných lovišť
Je teprve pondělí, takže počítám že zas tak v pátek budeme vědět více
Mazda Miata NA6

Tady je jenom takova mala vlozka pro majitele MX-5tek. Kdyz se na to clovek diva, tak srdce zaplesa
"dont try to fuck with a miata"
http://www.youtube.com/watch?v=qESSyLWe ... re=related
Mazda Miata NA6

tak to je to proc borgi rikal... subaru nejedeUR2SLO píše:Tady je jenom takova mala vlozka pro majitele MX-5tek. Kdyz se na to clovek diva, tak srdce zaplesa"dont try to fuck with a miata"
http://www.youtube.com/watch?v=qESSyLWe ... re=related
93´Rx-7 FD
oturbené MX5 se nedá říct nic víč než že je hustokrutá 
víděl bych to stejně,už na startu by mu ta impreza ujela být to WRXVavris píše:no, jakože nechci zpochybňovat, že by to zaplikovi nejelo, ale pan v subaru buď zahříval motor nebo to byla 1.6 převlečená za falešné WRX.

touge-project.cz
No nevím pokud tam má 220 oslů a o tunu lehčí auto....těžko říct...není na JDM ten stou imprezou ? 
Miata vazi 500kg jo?
WRX urcite jede lip, nez tohle z videa...
WRX urcite jede lip, nez tohle z videa...
WRX jede líp ale tady sem narozdíl od něho parádně odstartoval, jako jedinou výhodu u toho subaru beru to že je to 4kolka, ale když pose.. start tak už mu nepomůže ani svěcená voda
jinak byla to hodně vyhrocená situace a jel sem na 1,3 baru a těch 220 oslů jak tady někdo psal tak to je při tlaku 0,6 
Zaplik je muj hrdina
koukal jsem se na tvuj topic na mx5 foru, fakt parada
ty svody vypadaj jak ty od begi, jsou to ony nebo ti je delal nekdo v cesku?
EDIT: Ty svody jsem si spletl s tema od borgiho
EDIT: Ty svody jsem si spletl s tema od borgiho
Mazda Miata NA6

jestli je to tak jak říkáš,tak smekám,ta miata musí jet jako praseZaplik píše:WRX jede líp ale tady sem narozdíl od něho parádně odstartoval, jako jedinou výhodu u toho subaru beru to že je to 4kolka, ale když pose.. start tak už mu nepomůže ani svěcená voda![]()
jinak byla to hodně vyhrocená situace a jel sem na 1,3 baru a těch 220 oslů jak tady někdo psal tak to je při tlaku 0,6

touge-project.cz
tak kdyz neco poslete presne info ale aspon 2 dny predem 722671032 kazdopadne moje preludko 4g dorazi mozna s 3g preludem za zady a kdovi koho po ceste posbiram:D
Prelude 4g 2.0
předpokládám že to zase bude v 17h v neděli na parkovišti u VŠB,mapka už tu někde je 

touge-project.cz
Cau panstvo
vypada to, ze ja to nezvladnu, protoze jeste v pondeli musim v praze prevzit zbozi, ale kriss uz bude back...
Mazda Miata NA6