21.-23.8. JDM sraz Dušná - kemp Rožnov pod Radhoštìm
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Já taky né ale dá se o tak zmìnitiparkosh píše:Sice se s nikym vlastne neznam,ale rad bych dorazil
2005 Mitsubishi Lancer Evolution VIII 360PS 490Nm - R.I.P. :-(
2002 Mitsubishi Lancer Evolution VII RS Sprint - SOLD
2011 Renault Mégane RS 250 - SOLD
2011 Nissan 370Z GT Edition - SOLD
1998 Mitsubishi Lancer Evolution V GSR
No nemusíš brát ale jak chceš. Jinak tu máme minikino a projektor bych sehnal od kámoše.Omnitec píše: pùvodnì jsem chtìl jet v tomhle termínu na paøbu na Mácháè,ale v tomto pøípadì si dám výlet na moravu
Mìl bych vzít do kempu ozvuèení nebo tam nebudem rušit ostatní lidi hudbou?
Má-li nìkdo plátno a projektor byl by dobrej
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Trochu jsme to poøešili i na Blatné. Rád bych tam mìl nìjakou aparaturu už kvùli mikrofonu, trochu to moderovat...aby sem tam pár lidí nìco øíkalo do mikrofonu, když nás tam bude víc tedy.
Další vìci jsou: v prùbehu èervence bych chtìl udìlat nìjakou formu info letáku A4, nejlépe v pdf pro tisk, samozøejmì barevnì, s logem, web adresou a programem, oslovit pár VIP lidí z obalsti motorismu, zda by nepøijeli na sobotu odpoledne, nìjakou autogramiádu, zapojení je do soutìží.
Harmonogram bych vidìl takto:
pátek 21.8. možný pøíjezd úèastníkù od 17:00, ubytování, seznámení, volná zábava do veèerních hodin
sobota 22.8. pøíjezd úèastníkù do 10:00, 11:30 obìd, od 13:00 by zaèaly soutìže v kempu, potom vyjíždka na kopec, veèer opìt zábava
nedìle 23.8. ráno snídanì a pak odjezd domù, kdo chce, zùstane dál tøeba na obìd atd.
A na závìr poslední dùležitá vìc, minimální poèet aut je stanoven na 15!!! Takže doufám, že to nepadne kvùli nízkému poètu zájemcù.
Milane a jagy, co vy na to?? Je to jen malý souhrn toho, co mì v posledních dnech napadlo.
Další vìci jsou: v prùbehu èervence bych chtìl udìlat nìjakou formu info letáku A4, nejlépe v pdf pro tisk, samozøejmì barevnì, s logem, web adresou a programem, oslovit pár VIP lidí z obalsti motorismu, zda by nepøijeli na sobotu odpoledne, nìjakou autogramiádu, zapojení je do soutìží.
pátek 21.8. možný pøíjezd úèastníkù od 17:00, ubytování, seznámení, volná zábava do veèerních hodin
sobota 22.8. pøíjezd úèastníkù do 10:00, 11:30 obìd, od 13:00 by zaèaly soutìže v kempu, potom vyjíždka na kopec, veèer opìt zábava
nedìle 23.8. ráno snídanì a pak odjezd domù, kdo chce, zùstane dál tøeba na obìd atd.
A na závìr poslední dùležitá vìc, minimální poèet aut je stanoven na 15!!! Takže doufám, že to nepadne kvùli nízkému poètu zájemcù.
Milane a jagy, co vy na to?? Je to jen malý souhrn toho, co mì v posledních dnech napadlo.
Libas píše:Trochu jsme to poøešili i na Blatné. Rád bych tam mìl nìjakou aparaturu už kvùli mikrofonu, trochu to moderovat...aby sem tam pár lidí nìco øíkalo do mikrofonu, když nás tam bude víc tedy.
Milane a jagy, co vy na to?? Je to jen malý souhrn toho, co mì v
posledních dnech napadlo.
No plán zní dobøe, urèitì tak mìsíc dopøedu to mùžem zaèít poøádnì øešit. Aparutùru klidnì vem jak jsem psal nevadí mi to , spíš naopak.
Jen mi trochu pøíjde tak jak to píšeš že to vidíš na velikou akci ,ja to vidím spíš tak že budu rád když dojete ztìch 15 aut. Samozdøejmì když bude víc lidí bude to o to lepší. Hlavnì musíme udìlat seznam kdo dojede a mùžu zamluvit chatky pokud nechcete spát ve stanech. Nezapomeòme ale že na tom campu nebudem sami ale ještì jiní lidi které auta nezajímají tak se musíme podle toho chovat. Dopøedu øíkám že to není tuning sraz ale posezení s lidmi kteøí mají rádi auta...
Škoda že je v ten termín barumka ale bohužel jiný termín není možný.
No snad to klapne a bude sranda
Taky mì to teï napadlo. Zlín je kousek a vede tam zajímavá cestajagy píše:Me to zni dobre.. pokud je Barumka, tak se to klidne muze pripadne zapojit do programu, kdyz by nekdo mel zajem se mrknout.
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Aha, omlouvám se, neuvìdomil jsem si že tam nebudeme sami, takže tímto mikrofon èi aparatura pozbývá na smyslu, nebo ostatní na nás nebudou zvìdaví.
Jinak jednu erzetu Barumky jako program schvaluji, jsem pro.
Dále bych navrhoval platbu pøedem. Každý aby si vybral ubytování, na jak dlouho a kolik osob. Osobnì jsem pro bungalov, když tam jdou ètyøi osoby, tak to tak hrozné není.
Jinak jednu erzetu Barumky jako program schvaluji, jsem pro.
Dále bych navrhoval platbu pøedem. Každý aby si vybral ubytování, na jak dlouho a kolik osob. Osobnì jsem pro bungalov, když tam jdou ètyøi osoby, tak to tak hrozné není.
Libas píše:Tak to trochu oživíme. Nevíte nìkdo, co je s Milanem? V Zubøí byly povodnì, tak zda je v pohodì?? A jak vypadá kemp? S tím tedy související vìc, zda to platí a mùžeme s tou akcí poèítat??
Neboj žiju. ZAplavy tu byli ale né v Rožnovì tak že v pohodì. Já s tím srazem poèítám na 110% tak že v poho, od 1 srpna by mi chtìlo zaèít dávat vìdìt kdo na beton dojede a to mùžu zajistit vèas.
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem rád, že je vše OK. Vèera jsem objevil fotky z víkendu, jak jste blbli. Tak mì to ještì víc navnadilo. Toho fotografa bych rád na místì. A místo tìch ksichtíkù bych chtìl masky Mickey Mousù
Zpìt ke srazu. Už jsem poslal pár dalších pozvánek. Lidi chtìjí znát zhruba program na tu sobotu, takže bude potøeba nad tím popøemýšlet.
Máte nìkdo starý brzdový kotouè? Jedna z disciplín by byl hod brzdovým kotouèem. Pásmo beru.
Další by byl vìdomostní test. Cca 20 otázek, ètyøi možnosti, jedna správná odpovìd.
Další je tažení auta na lanì na èas.
Další by byla taková lahùdka. To je fakt pøekvápko.
Pokud Vás cokoliv napadne, tak sem s tím. A to mùžeme nìjak zpracovat a sestavit nìjaký harmonogram pro sobotu.
Zpìt ke srazu. Už jsem poslal pár dalších pozvánek. Lidi chtìjí znát zhruba program na tu sobotu, takže bude potøeba nad tím popøemýšlet.
Máte nìkdo starý brzdový kotouè? Jedna z disciplín by byl hod brzdovým kotouèem. Pásmo beru.
Další by byl vìdomostní test. Cca 20 otázek, ètyøi možnosti, jedna správná odpovìd.
Další je tažení auta na lanì na èas.
Další by byla taková lahùdka. To je fakt pøekvápko.
Pokud Vás cokoliv napadne, tak sem s tím. A to mùžeme nìjak zpracovat a sestavit nìjaký harmonogram pro sobotu.