12.4.2015 Tuning Show Brno - zahájení sezóny
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: 12.4.2015 Tuning Show Brno - zahájení sezóny
Tak ikdyz sem jizdu zadnou nejel kvuli brzdam ( dneska vymeneno
) tak sem se svezl s Pepou v Reze WRX STi a zkusil sem to vsechno natacet fotakem. Takze takovej Dynamic Onboard. Na pokus se muzete mrknout, ja myslim ze celkem dobry 
'94 Toyota Celica ST202 3S-GE
Drahoš: co zbytek druhého videa, došla páska? Řeknete "Corvetta" a konec 
Peca; jo no pak si me predjel,myslim ze na vyjezdu za cilem [baterka v kamere umrela] .Snazil sem se drzet s tebou,ale na rovine nemam sanci 
Pearlex: dobre videjko a dobre komentáře

Nissan 350z - White FAIRLADY Z
Zdravím všechny petrolheady prvním příspěvkem a díky za přivítání na fórum! Když jsem hledal nějaký diskuze ohledně nedělní akce, tak mě osud zavedl až sem (taky nikde jinde se o tom moc nemluví
) a docela se mi tu líbí, tak jsem se se svým pure and true JDM vozem Hondou 323i musel taky registrovat 
V Brně jsem byl už několikrát, ale nikdy svým autem, tak jsem si řekl, že si zařádím na závodu do vrchu. Stihl jsem tři jízdy a nakonec k velkýmu překvapení jsem skončil v třídě do 2500 druhej (díky, Deri!
). Mimochodem Deri mě trápí i časem na Mostě, mám co dělat tento rok
)
Moc mi ale nevyhovovalo zpřevodování, několik zatáček bylo buď na tak vytočenou dvojku, že bych furt kvaltoval nahoru a dolů a ztratil čas a nebo jsem to projel na 3, která by ale chtěla víc otáček. Ale stejně jsem si to dost užil s velkým rohlíkem na puse
Přidávám video z nejrychlejší jízdy 1:33,9. Je tam dost co zlepšovat, ale bylo to prostě seznamování se z Brnem.
Ještě mi vadí, jak na videu to vypadá jak vyjížďka a přitom jsem vevnitř málem nedejchal
Grumble: Podařilo se mi zachytit sekvencí fotek tvou hodinářskou práci u tribuny C, tak a6 dodělám fotky, tak ti je pošlu, jestli chceš
V Brně jsem byl už několikrát, ale nikdy svým autem, tak jsem si řekl, že si zařádím na závodu do vrchu. Stihl jsem tři jízdy a nakonec k velkýmu překvapení jsem skončil v třídě do 2500 druhej (díky, Deri!
Moc mi ale nevyhovovalo zpřevodování, několik zatáček bylo buď na tak vytočenou dvojku, že bych furt kvaltoval nahoru a dolů a ztratil čas a nebo jsem to projel na 3, která by ale chtěla víc otáček. Ale stejně jsem si to dost užil s velkým rohlíkem na puse
Přidávám video z nejrychlejší jízdy 1:33,9. Je tam dost co zlepšovat, ale bylo to prostě seznamování se z Brnem.
Grumble: Podařilo se mi zachytit sekvencí fotek tvou hodinářskou práci u tribuny C, tak a6 dodělám fotky, tak ti je pošlu, jestli chceš
Mazda MX-5 10th Anniversary
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
metaljohn: Ahoj, jsem rád, že někomu vrtaj moje časy v hlavě aspoň o důvod víc se stále zlepšovat
Doufám, že příště v Mostě už konečně překonám tu hranici 2:10
Já Brno bral jenom jako takovej trénink a na první návštěvu sem neměl velký ambice. Vůbec sem nečekal, že bych moh skončit v kategorii první
Dovolil jsem si naše onboardy vložit do splitscreenu a vzniklo tohle:
Je tam vidět, že až do nájezdu do druhý zatáčky jedeme prakticky na stejnej čas. Až pak v tý technický pasáži jsem začal mít trošku navrch.
Právě i v Mostě dokážu v technickejch pasážích stahovat ztrátu i na dost silnější auta Mazdě zatáčky prostě seděj
Doufám, že příště v Mostě už konečně překonám tu hranici 2:10
Já Brno bral jenom jako takovej trénink a na první návštěvu sem neměl velký ambice. Vůbec sem nečekal, že bych moh skončit v kategorii první
Dovolil jsem si naše onboardy vložit do splitscreenu a vzniklo tohle:
Je tam vidět, že až do nájezdu do druhý zatáčky jedeme prakticky na stejnej čas. Až pak v tý technický pasáži jsem začal mít trošku navrch.
Právě i v Mostě dokážu v technickejch pasážích stahovat ztrátu i na dost silnější auta Mazdě zatáčky prostě seděj
Mazda 6 2,3i 122kW(166HP)+ (racecar)
Mazda 6 MPS 191kW(260HP)+ (daily and fun car)
Dobrý video, perfektní pro porovnání!
Já ti dám překonávání, už takhle mě v Mostě štveš
Mazda ti drží pěkně, až budu mít menší průvan v peněžence, tak bych taky rád pořídil nějaký stabíky a větší a lepší brzdy, ty mě teď trochu limitujou
Já to měl stejně, šel jsem si prostě Brno zkusit a najednou jsem zíral, že jsem na tabuli
Od kámoše z auta zezadu se ozvalo kamarádský "Ty kreténe!"
Nechystáš se náhodou do Mostu 5. května?
Já to měl stejně, šel jsem si prostě Brno zkusit a najednou jsem zíral, že jsem na tabuli
Nechystáš se náhodou do Mostu 5. května?
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
Nene teď se do Mostu nechystám. Teď spíš další závody do vrchu v sobotu Bílina a 2.5. Jáchymov
Zkusim zase nabrat v Krušnohorskym Poháru nějaký bodíky 
Mazda 6 2,3i 122kW(166HP)+ (racecar)
metaljohn: jasny, klidne to sem nebo me do zpravy nahod, díky 
Nissan 350z - White FAIRLADY Z
mazec, ten bílinskej závod se jede tam kde jsem často blbnul s autem ve dvě ránoDeri píše:Nene teď se do Mostu nechystám. Teď spíš další závody do vrchu v sobotu Bílina a 2.5. JáchymovZkusim zase nabrat v Krušnohorskym Poháru nějaký bodíky
Nissan Primera GT P11 - studentský sleeper
E36 328i coupe - studentova zadokolka
RX-8 141kW RHD - impulsivní rozhodnutí
E46 328i daily
E34 535i drift
E36 328i coupe - studentova zadokolka
RX-8 141kW RHD - impulsivní rozhodnutí
E46 328i daily
E34 535i drift
Úplně jsem zapomněl vložit ty fotky
) stáhnout můžete zde http://uloz.to/x5pvTMYX/2015-04-12-okruh-brno-rar . Moc jich není, jel jsem relativně brzo domů