200sxfabi píše:Tak vsichni poradne tocte a fotte
Já bohužel nestíhám dodělat auto
Moderátoři: Amigo, riderhenry
200sxfabi píše:Tak vsichni poradne tocte a fotte
Maxxi, co zase vymýšlíš??Maxxi píše:Já bohužel nestíhám dodělat autoale i tak jedu a o to víc budu fotit a natáčet

Víš jak sem tam něco vyhodit sem tam něco přidatLibas píše:Maxxi, co zase vymýšlíš??Vždyť ti to funguje skvěle
To máte s Machym stejnou situaciNismo200 píše:Já možná, původně jsem nechtěl, ale chytil jsem slinu. Záleží ale na tom, jestli stihnu dát dohromady auto - čekám na díly.
A sakraNismo200 píše:Ha, jsi vedleZX spí, řeším S14
Tak snad to vyjde, na tvoji S14 bych rád mrkl...Nismo200 píše:Ha, jsi vedleZX spí, řeším S14
Bývá tam dost narváno a hlavně tam jezdí všelijací "střelci" (Fáčka, offroady, MPVčka.... a podobné stroje s řidiči, kteří tam mnohdy jedou poprvé), jsou to přeci jen první jízdy v sezóně na Masarykáči. Doporučuji jet až po 16:00, lístky budou k zakoupení v boxu č.1 od 9:00, bude jich určitě dostatek.Marbo píše:rad bych si odbyl v brne svoji premieru a zaclenil se mezi jdm-káře.... a taky bych se rad svezjde to nebo je na trati moc plno? vim, tezko hadat, jenom jake mate zkusenosti z minulych let?
a listky na volne jizdy? je lepsi je kupovat s vetsim predstihem nebo ne? diky
Vidím to stejnějayy píše:tento týden se to vybouří a bude pěknědomluvenéé

To řekl kdo??ZXman píše:to jsem rad ze te konecne uvidime na trati, casy show and shine skoncili