tak sem o5 nahadzujem mojho milacika...
Je to Honda Integra Type R
KUpil som ju z Moravy ked mala nabehane 148000km...
Prve upravy uz ako tak riesim jednymi boli aj JDM smerovky a kryt predneho naraznika(nevyzera zrovna dobre ale aspon ochrani lak)dalej budem riesit komplet vyfuk a to uz coskoro...Par uprav tam mal uz predchadzajuci majitel...A to sanie ractive a zadny tlmic vyfuku remus...Teraz sa snazim auto dostat do co najlepsieho stavu...Uz sa aj ukazalo par veci ktore su opotrebovane veku,a to hlavne lozisko na prednom naboji zacalo strasne hucat bud dnes alebo zajtra uz ide na vymenu...Hadam sa mi podari dat to auticko do co najlepsieho stavu...
Pre toto auto som sa rozhodol pretoze som mal predtym civic (115HP) ten motor sa neoplatilo upravovat,tak som ho chcel vymenit no po konzultacii s jednym kamosom (zavodil na civicu s turbom uz ho vystriedalo subaru) povedal ze radsej nech dosetrim a kupim jednu z ikon cize CTR alebo ITR no po popozerani cien a ,aj testu ITR vs CTR som sa rozhodol pre ITR(pravda aj sa mi viacej paci je viacej sportova CTR je uz komfortnejsie)teraz som uz velmi spokojny s vyberom...JAzdi skvelo podvozok fakt jedna basen...No bojim sa jedineho,kedze ma auto 10rockov kazdu chvilu moze aj ten skvely podvozok zlyhat a budem to musiet menit...Co potom???Uz som rozmyslal aj nad sportovym...No uvidim hadam to tak skoro nebudem msuiet riesit...
PAr fotiek:

Pvovodny majitel mi k nemu dal aj komplet zrenovovanu sadu diskov:

JDM

Kryt: