Moderátoři: Amigo, riderhenry

Ne je to přestavěný i s budíkama, takže jsou tam evropský, přestavba se dělala v Německu, takže to prošla všema kontrolama Dekry, než to dostalo potvrzení o přestavbě. Řešili i takovou věc jako záklopku v hrdlu do nádrže, japonská verze jí nemá a oni jí vyžadujou, takže už jí to taky má.Beaver píše:Má to tacho nad 180 km/h ?

Anglie a Japonsko, ale neni to ta nejrychlejší verze, z těch rychlích je to ta pomalejší. Největší prda je FQ400, ale to je nezaplatitelný.Mickael píše:To su prdy,to su prdy.Ja myslel ze Fucking Quick byly jen verze pro UK,mylim se?
Pěkné, do detailu. Sice tuhle generaci já osobně nějak nemám rád kvůli vzhledu, ale mechanika je samozřejmě furt perfektní (vzhledově jsem spíš na Ritchmovo). Ty budíky jsem zmiňoval hlavně kvůli tomu, že pokud tam zůstala JDM ECU a nikdo do ní nijak nezasahoval a neřešil to, tak to víc jak těch 180 nepojede - ale když už se s tím drbali, tak nejspíš doladili i tohleAwatar píše:Ne je to přestavěný i s budíkama, takže jsou tam evropský, přestavba se dělala v Německu, takže to prošla všema kontrolama Dekry, než to dostalo potvrzení o přestavbě. Řešili i takovou věc jako záklopku v hrdlu do nádrže, japonská verze jí nemá a oni jí vyžadujou, takže už jí to taky má.
OKBeaver píše:Případně tě toho SLD zbavím

Maxsport jsem nezkoušel, ani nechci, protože jsou to protektory, člověk neví jakou má která kostru apod.WICH3R píše:Super kára!
Nezkoušel jsi maxsport pneu , nebo Nankang?