Není to ještě tak dlouho co jsem se stal majitelem vozu 350Z ale už velice dlouho jsem tento vůz chtěl a neodradilo mne i par špatných zkušeností jiným majitelů. Ztko je auto jako každé jiné co se týče poruch a s tím jsem do toho i šel.
Pár aut a s tím i projektů mi pod rukama již prošlo sice to byly italské auta (čekám hromadu pošklebků
pokud bude někoho zajímat tak počíst si může zde:
PGT (auto by mělo ted jezdit v praze) http://www.italiancars.org/punto-ala-oli-t230867.html
Stilo (auto stále vlastním má ho v užívání přítelkyně) http://www.italiancars.org/stilo-abarth ... 40454.html
Co se týče Ztka je to údajně dlouho prodávanej kus (majitel tvrdil že startoval s cenou 300tis kč) a tak dlouho čekal až se dostal ke mě troufnu si říct hodně pod cenou. Pokud by někoho zajímalo za kolik nakonec skončilo u mne je to přesně polovina počáteční ceny.
Stav vozu při koupi:
Nissan 350Z 3.5 V6, rok 2004 evropa, potaženo šedou matnou folii, kola Thomason TN4 19" 5x112 ( podložky 25mm 5x114,3 na 5x112) ET40, předni pneu 235/35/R19, zadní pneu 255/35/R19, nyhrady katalizátoru Japspeed, nerezový výfuk Pro-ex, celohliníkový chladič, termostat mishimoto 62°, plenum spancer, přímé sání, tuhostně a výškově stavitelný podvozek Bilstein, zadní LED OEM světla, 2Din Alpine, zesilovač JBL, sub Hertz, kompa 2x Hertz, alarm Magiccar.
Vzhled při koupi:

Ke stavu bych napsal asi tohle jezdí to, zatím vše funguje a mouchy to ma naprosto stejné jako jiné Zetka o mnoho dražší, takže pro mě naprosta spokojenost a dobrej základ pro další postup prací.
Plány do budoucna:
Exterier:
Udělat ze Ztka dustojné auto pro mne - lak, kola a pár doplňků.
Technika:
Spojkový kit včetně setrváku od JWT - nachystáno k montáži
Výměna popraskaných hadic na vedení vody u chladiče - hotovo
Částečná eliminace spotřeby oleje - hotovo (dle doporučení z fora my350z.com)
Výměna tuhostně a výškově stavitelného podvozku - už byl koupen dopředu podvozek D2 racing - hotovo
Výměna brzdových gumových hadic - future
Kontrola případná výměna rozvodů - objednáno
Úprava vedení sání - objednáno
Vortech - far in the future
nové uložení differenciálu - future
Zbytek se uvidí časem.
Interier:
Oprava některých špatně očalouněncýh dílů
Časem snad i výměna sedaček- nad tímto stále váhám sem hodně překvapenej z OEM sedaček snad jen kvuli váze.
postupně budu doplňovat progres na Zetku za rady a připomínky budu rád