Po nedlouhym hledání mi padla do oka jedna MX5 1.8 mrkačka, tak sem se na ní jel podívat a po hodince okukování, prolejzání a debatování s majitelem bylo rozhodnuto.
Fotky původního stavu:

Byly i horší chvilky, bohudík bez větších následků

Všechno bylo opraveno, ale tepla už sem si pak moc neužil.
Po nějaký době zimního přemejšlení mi začalo bejt jasný, že spousta věcí by se mi líbila jinak (tím neřikam, že je to vždy krok správnym směrem).
Ven šel stylebar za předníma sedačkama a taky světla na dení svícení z předního nárazníku.
A tak přišlo na řadu prvních pár úprav:
Volant 350mm semiš (Milano racing

A podvozek Raceland - neinvestoval bych do něj plnou cenu, ale měl sem ho za hezký peníze tak sem chtěl vyzkoušet, jak moc bude praktickej/pohodlnej/funkční

Teď sem jenom změnil barvu jedný sady kol, co budu přes léto jezdit a objednal nový gumy Bridgestone ER002. Dělá se na vlastnim autorádiu kvůli úspoře místa a možnosti přehrávat přes 3.5mm jack, taky aby zbylo místo do budoucna pro nějakej ten budík v DINu. Je v plánu i pár věcí do interiéru jako 3"pásy, ty už jsou někde na cestě, jinou řadičku, opravení zadní slídy. Do budoucna pak kontrola stavu motoru, výměna všech kapalin (voda,olej,diff,převodovka...) a oprava či předdělání výfuku.
Aktuální foto auta: