V plánu mám dodělat lemy a nějak jsem přemýšlel o E85 s ECU, slyšel jsem na to jen samé pozitiva, až mě to překvapilo)
Potom se uvidí podle financí, ale viděl bych to na Enkei RPF1 15', komplet nerez výfuk, otevřené sání.....prozatím
Moderátoři: Amigo, riderhenry
tipl bych hlavní důvod, že je o 250tis dražšímarek.dh píše: a co s2000 když jsi hondafanda
Přesně tak, jde o ty pořizovací náklady.Georgee píše:a vyšší pořizovací nákladyjinak třeba pro přeplňování má lepší základ 1.6 NA do roku 94, která je lehčí a má pevnější vnitřnosti... ale samozřejmě se nemůže rovnat s 1.8, která má o neuvěřitelných 12kw víc
marek.dh píše:vítej, pěkné autíčko, stejně jde o podvozek a ne o motor 1,6 nebo 1,8 to je jednoa co s2000 když jsi hondafanda
Tak to třeba ještě přijdel4gun4 píše:no vidis a me odtut s mx3 a 79kw vyhodilyjinak mazda je krasna
Tak si to teď musíš užívat,dokud to jdeTak to třeba ještě přijdejinak díky
Dej mi čas. Tohle je skoro hned po koupi, to byly na práci důležitější věci a stále ještě jsou :marek.dh píše:snesl by trochu naleštit ten motorový prostor...
Tak to zkus. máš rozhodně větší nárok než jáawaj12 píše:Že bych to zkusil s 83-emi ?![]()
Jinak vypadá krásně a co foto motorového prostoru, i když to každý zná, stejně ten motor vypadá skvěle
No heled to by jsme klidně někde mohli, až bude nějak tak počasífurrow píše:Ahoj, gratuluji k autu. Koukám, že jsi z Tábora. Já taky, to bychom se mohli někde potkat. Já mám červenou MR 2. V MX 5 jsem ještě nejel.