Soichi píše:Ja by som bral aj kompletku od RE Amemiya, ale nepodarilo sa mi najst ziadny europsky eshop, co by to dovazal.
Vzhledem k tomu, ze u RX-8 vesmes vykon omezuji exhaust porty (a nejvetsi zisk ve vyfukove casti dostanes odstranenim catu), tak si myslim, ze (nehorazne) penize za RE Amemiyu, FEED, Knight Sport, etc. jsou naprosto zbytecne. Usetrene penize je lepsi vlozit do AccessPortu

I svody maji relativne maly efekt, takze tam je mnohem rozumnejsi sahnout po RB.
Soichi píše:Co som pozeral tak RB komplet vyfuk je oproti serii lahsi o asi 6kg, tiez je to 3" trubka. Navyse RB vyfuk pouziva Mazdatrix vo svojom time attackovom speciale, takze to nemoze byt zle. Rovnako ale aj Pettit Racing ma sportove historiu, takze je jasne ze to tiez bude dobry vyfuk. Ale o vykon mi teraz nejde, seriovy mi zatial staci.
Nic proti Racing Beatu, naopak. I kdyz existuje Racing Beat Europe, coz zlepsuje dostupnost (ale taky prodrazuje nakup), tak ten od Pettitu/Millteku mi (nutno priznat) prijde vymakanejsi - nejde o koncovky, ale celkove reseni.
Soichi píše:Ked som porovnal stabilizatory od Progressu, tak sa mi zdaju rovnake ako tie od Agency Power. Nastavitelne ma uz aj RB

Ak uz budem sahat na podvozok, tak pojde kompetka coilover aj stabilizatory.
End links jo, sway bars ne. AP sways jsou plne, progress dute. Ale tlumice a pruziny budou asi to posledni, na co budu sahat, protoze si myslim, ze nezkazit podvozek je u RX-8 tezke

Asi neni problem tam dat cokoliv tvrdeho na okruh, ale aby to fungovalo na okresky a v tvem pripade vrchy, to uz je IMHO vyssi divci. A kdyz jsem videl, jak na seriovem podvozku, brzdach a street gumach
jel Dale Lomas svuj prvni fast lap na Nordschleife, tak si rikam, ze na podvozek je jeste hromada casu.
Soichi píše:Co sa tyka sania, tak mne sa paci jak je RB REVi urobene, nevyri sa to tam tak ako v seriovom airboxe a je to robene podobnym sposobom ako RE Amemiya Super Intake Box, akurat ze je to plastovy a nie karbonovy airbox. Ram Air Duct potom samozrejme k tomu.
Stock air box vubec neni spatny, to vireni je trochu hypoteticke a je otazka, jestli stejneho efektu clovek nedosahne obycejnoou K&N vlozkou, kdyz ten filtr co tam RB ma je taky K&N. Ten air duct na naporove sani a privod studenehu vzduchu IMHO prospeje motoru vic, jen se to hur ukazuje na dynu. Ale... your money, you call
Soichi píše: sa tyka induciek, tak tie su teraz nove, takze este chvilu vydrzia, potom sa uvidi. Turbo osmine nehrozi, to je isto NA stroj a aj zostane.
Tak aspon nemas dilema