Prvotni plany byly nechat vse tak jak je, ale po nekolika navstevach okruhu se nakonec bude "par" veci delat
Nejake fotky ihned po koupi :

Moderátoři: Amigo, riderhenry

dneska jsem tama jelzyx píše:Nejel jsi tento tyden pres Moutnice?
Tak gratulacezyx píše:dneska jsem tama jel
no a zitra se tama taky prozenu, jedu na evidencku

Gregy píše:No parada, takova se tezko shani uz. Vypada uplne stejne jako ta moje vcetne tmavych oken. To se radeji zajdu podivat do garaze jestli tam jeste stojiVubec jsem nevedel ze nekde na JM se jeste takova vyskytuje.
jj rikali me kolem 10k ... tak to mam na tu cenu pojistenyGregy píše:No nemel jsem jediny problem se sklem za tri roky co ji mam. Myslim ze se nemusis bat. Ale pojisteni celniho skla se vyplati, origo stoji docela balik se vsim vsudy.
No 10t je tak mozna sotva samotny sklo. Vymena v Honde vcetne prislusenstvi k tomu cca vic jak dvakrat tolik.Ossi píše:jj rikali me kolem 10k ... tak to mam na tu cenu pojisteny
jinak diky vsem za pochvaly
šak to je moje, sem přehodil kola a prodal jsem mu jiGregy píše:Vubec jsem nevedel ze nekde na JM se jeste takova vyskytuje.
jj 10t. jen skloGregy píše: No 10t je tak mozna sotva samotny sklo. Vymena v Honde vcetne prislusenstvi k tomu cca vic jak dvakrat tolik.
urcite si zajedu nejaky volny jizdy na okruhu, jinak urcite honday a dale uvidimekingart píše: šak to je moje, sem přehodil kola a prodal jsem mu ji![]()
Jinak já mám taky přední sklo připojištěný, ale nic se mi s ním nikdy nestalo (a to už sem měl výlet mimo "trať")
Tož z Brna seš jo?tož to by sme se mohly někédy sejít.Nejedeš na nějaký sraz bo tak?