Bery18 - Supra MKIII

predstavte svoje auto ostatnim!

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Zamčeno
Bery18

Bery18 - Supra MKIII

Příspěvek od Bery18 » 27 dub 2008, 15:57

Takže supru jsem si dovezl domù 9.12.07 :wink:
Obrázek

Proè zrovna supru?? Když jsem byl ještì dítko narazil jsem na èlánek " Supra MK3 opomíjené sportovní auto" po pøeètení a zjištìní údajù seriového auta 240hp, stovka za 6vteøin a max 250km a relativnì smešná poøiovací cena jsem byl v té dobì uplnì unešen. O supru jsem se od té doby stále zajímál, hledal všechny možné i nemožné informace a plánoval :lol: Po dovršení 18tin a udìlání øidièáku se místo poøízení supry na ní spíše zapomìlo. V té dobì jsem drandil Renault19 , poté jsem pøešel na F Focus2,0. Po pár letech jsem zase zaèal o supøe uvažovat což vyvrcholili koupí Supry MKIII rv89. Probìhlo to asi tak že jsem se zajel podívat do jížních èech na jednu supru v podstatì jen ze zvìdavosti. Po pøíjezdu jsem byl ale absolutnì unešen, na supøe byl uplnì noví zlatý lak takže vypadalo jako by právì vyjela z výrobní linky. Bohùžel majitel prodal znaènì vyladìný motor a naoplátku dostal rozložený v pochybném stavu, trochu zklamán že supra není pojízdná jsem se vydal zpátky 150km do vzdáleného domovu. Druhý den ráno když mi majitel znovu volal (ještì dodávám supr chlapík) jestli mám teda o auto zájem, že by se na nìj jel podívat další zájemce. Tak jsem se rozhodl,pùjèil valník a s øidièákem skupiny B vyrazil pro 150km vzdálení nepojízdné auto. Pozdì veèer byla supra a vše okolo ní naloženo na valníku a narvaném Peugeotu405 a vyrazilo se na 3h dlouhou cestu domù. Peugeot se s valníkem a plným kufrem sotva rozjel takže sranda. :oops:
Obrázek

Co se suprou dobudoucna :arrow:
Takže se suprou budu jezdit na okruhy, rád bych zkusil vrchy, a taky drifty. Uvidí se ale co bude prijorita paè nevím jak to vše pùjde zkloubit do jednoho auta. Ještì mì teda láká amaterská rally,mno uvidíme.
Jinak po poøízení se stále pracuje na co maximálním odlehèení, protože supra v serii váží dìsivých 1600kg. Poté co se udìlá technická do auta pùjde ihned rám. Dále se pracuje na motoru kde nejvìtším zbrždìním byla klika, kdy se zjistilo že je v prèisích a doted se schánìla jiná. Jinak po složení se odhaduje výkon cca 300-350ps. Mno a váha se uvidí :?

To vše co mì napadlo, snad se projekt bude líbit. Jinak zde je skoro kompletní fotodokumentace :arrow:

http://www.mkiv.cz/diskuze/viewtopic.php?t=623&start=0

Omnitec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Omnitec » 27 dub 2008, 16:07

tak jsem zvìdav až ji dáš dokupy.... :wink:

Bery18

Příspěvek od Bery18 » 27 dub 2008, 17:55

Tak nìco málo k tomu odlehèení :arrow:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sensei Jirka » 27 dub 2008, 18:00

Teï mì tak napadá, Ty tam nebudeš mít interiér, viï?? Pravdìpodobnì bych mìl zájem o pøíhrádku pøed spolujezdcem, pokud bys jí nechal za nìjakou symbolickou cenu :)

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba » 27 dub 2008, 18:00

super :!: Na STK si stim uz byl? Pac jestli tohle uvidej :lol:

Idaho von Věšín

Příspěvek od Idaho von Věšín » 27 dub 2008, 18:14

Sensei Jirka píše:Teï mì tak napadá, Ty tam nebudeš mít interiér, viï?? Pravdìpodobnì bych mìl zájem o pøíhrádku pøed spolujezdcem, pokud bys jí nechal za nìjakou symbolickou cenu :)
copak jsi s ní vyvádel??

smiley.max

Příspěvek od smiley.max » 27 dub 2008, 18:17

kukaam odlechcujes kazdou blbustku ja jsem tolik nezebraal trosku chci byt chranene :lol: :lol: :lol:

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sensei Jirka » 27 dub 2008, 18:27

Idaho von Vìšín píše:copak jsi s ní vyvádel??
hihi, koukám, že sleduješ každej mùj krok :oops: :D
já nic, nevim, jestli už takhle byla, ale mam ten dojem, že dokud stála u Tebe bylo to OK. Jak má ty "zobáèky" ve kterejch se to pohybuje, tak jeden je nalomenej, takže pokud je kaslík zavøenej, drží to OK, ale když se otevøe, tak obèas "nejezdí ve svej ose", takže se jakoby zavírá køivì a musim s tim chvíli štelovat, aby se zavøel jak má. Pravdìpodobnì v Praze, jak dìlali elektriku a vyndavali ECU, tak to vzali násilím :cry: :cry:

Bery18

Příspěvek od Bery18 » 27 dub 2008, 18:52

smiley.max píše:kukaam odlechcujes kazdou blbustku ja jsem tolik nezebraal trosku chci byt chranene :lol: :lol: :lol:
Neboj chránìnej budu dostateènì :wink:

Jirko od sedaèek dopøedu zùstavá interier relativnì zachovanej (do doby nìž budou love na karbon atd. ) ale ten kaslík bych ti teoreticky mohl dát až se uvidímì nìkde nasrazu :wink:

Bery18

Příspěvek od Bery18 » 27 dub 2008, 18:56

Ryba píše:super :!: Na STK si stim uz byl? Pac jestli tohle uvidej :lol:
ještì ne, ale interier je už z èásti natøenej na èerno a není to skro vùbec poznat :wink:

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sensei Jirka » 27 dub 2008, 19:29

Bery18 píše:Jirko od sedaèek dopøedu zùstavá interier relativnì zachovanej (do doby nìž budou love na karbon atd. ) ale ten kaslík bych ti teoreticky mohl dát až se uvidímì nìkde nasrazu :wink:
Aha, aha...mnoo, záleží na Tobì :wink: Neni to nutnost, ale hodil by se :) Pøípadnì Ti klidnì mùžu dát ten svùj (pokud v nìm nic nebudeš vozit a nebudeš ho otevírat, tak je bez závady :)...a aspoò bys tam nemìl díru :D)

jak øikam, jak budeš chtít :wink:

Idaho von Věšín

Příspěvek od Idaho von Věšín » 28 dub 2008, 17:29

Sensei Jirka píše: Aha, aha...mnoo, záleží na Tobì :wink: Neni to nutnost, ale hodil by se :) Pøípadnì Ti klidnì mùžu dát ten svùj (pokud v nìm nic nebudeš vozit a nebudeš ho otevírat, tak je bez závady :)...a aspoò bys tam nemìl díru :D)

jak øikam, jak budeš chtít :wink:
mel bych tu jeden kastlik mít pokdu y ti u tvého "súeciálu " nevadila jiná barva ( tuším že je hnedej ) at to má Jirka v cajku :D

to Sensei :
koukám v tom práglu zkusrvili nebo ukradli co mohli :( BOV, kastlík, elektrika .. kua :( - Máš SZ..

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sensei Jirka » 28 dub 2008, 17:54

Idaho von Vìšín píše:to Sensei :
koukám v tom práglu zkusrvili nebo ukradli co mohli :( BOV, kastlík, elektrika .. kua :( - Máš SZ..
Nelze než souhlasit :cry: a já mùžu pokraèovat, úplnì nová baterka...:cry:

Bery18

Příspěvek od Bery18 » 28 dub 2008, 18:31

Na to trpí každá supra :cry:
Obrázek
Obrázek

Tady pùjde hydraulická driver
Obrázek

A nìco na motor
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Bery18

Příspěvek od Bery18 » 28 dub 2008, 18:33

[quote="
mel bych tu jeden kastlik mít pokdu y ti u tvého "súeciálu " nevadila jiná barva ( tuším že je hnedej ) at to má Jirka v cajku :DSZ..[/quote]

Já si na ten interier už moc nepotrpím, takže proè ne :lol:

Idaho von Věšín

Příspěvek od Idaho von Věšín » 28 dub 2008, 18:34

nekdo dal koneène na má slova a øíznul do zadních lemù :)
tady vidíš jak ten co to vyvaøoval nedal na má slova a vykašlal se na "to co není videt" :(

Idaho von Věšín

Příspěvek od Idaho von Věšín » 28 dub 2008, 18:35

btw napínací kladku na rozdovák si nebral novou ???

Bery18

Příspěvek od Bery18 » 28 dub 2008, 18:40

Idaho von Vìšín píše:btw napínací kladku na rozdovák si nebral novou ???
Všechno je :lol:
Obrázek

Jinak s lemama si mìl pravdu, mno když už jsem v tom tak to dìlám poøádnì.

Love by mìli bejt každým dnem, už jsem z toho uplnì naprášky, pak ti hnedka cinknu :wink:

Idaho von Věšín

Příspěvek od Idaho von Věšín » 28 dub 2008, 18:47

Bery18 píše: Všechno je :lol:
Obrázek

Jinak s lemama si mìl pravdu, mno když už jsem v tom tak to dìlám poøádnì.

Love by mìli bejt každým dnem, už jsem z toho uplnì naprášky, pak ti hnedka cinknu :wink:
taky mi jich pár proslo rukama ( nedávno sem poèítal a poèet super co navštívili alepson na malý zásah moji dílnu o pár kousku pøekroèil dve desítky :D - bohužel je tu i smutná bilance - 11 z nich je již KO - z toho 9 vinou øidièe - autonehoda :( )

Hoky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hoky » 29 dub 2008, 11:34

No nechci ti do toho moc kecat,ale tím jak si to odlehèil tak si hodnì narušil bezpeènost auta,podle mího.Odlehèení na jednu stranu,proè ne, ale aby si v tom pak pøežil kdyby do tebe nìkdo nedej bože narval.

Bery18

Příspěvek od Bery18 » 29 dub 2008, 15:40

Hoky píše:No nechci ti do toho moc kecat,ale tím jak si to odlehèil tak si hodnì narušil bezpeènost auta,podle mího.Odlehèení na jednu stranu,proè ne, ale aby si v tom pak pøežil kdyby do tebe nìkdo nedej bože narval.
Supøinou nebudu každej den jezdit dopráce takže šance žì mì v provozu nìkdo støelí je docela malá, jinak hned po technické jde rám, èlovìk co mi ho bude dìlat dìlá rám pro závodní auta a je k tomu i homologace :wink:

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 29 dub 2008, 15:58

homologace na silnici? :o to slysim poprve...
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

Bery18

Příspěvek od Bery18 » 29 dub 2008, 19:54

riderhenry píše:homologace na silnici? :o to slysim poprve...
Nene homologace na silnici to není, myslel jsem homologaci že by ten rám prošel tøeba na rally atd. samozhøejmì to auto nesplnuje plno dalších vìcí tak je to bezpøedmìtné, to jenom že jí to má, tak už to taky svìèí o kvalitì :lol:

1337GT

Příspěvek od 1337GT » 29 dub 2008, 19:59

jj at se dari vypada to zatim moc dobre .))

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 29 dub 2008, 22:30

no ja uz se leknul! :wink:
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

Zamčeno