Takže supru jsem si dovezl domù 9.12.07
Proè zrovna supru?? Když jsem byl ještì dítko narazil jsem na èlánek " Supra MK3 opomíjené sportovní auto" po pøeètení a zjištìní údajù seriového auta 240hp, stovka za 6vteøin a max 250km a relativnì smešná poøiovací cena jsem byl v té dobì uplnì unešen. O supru jsem se od té doby stále zajímál, hledal všechny možné i nemožné informace a plánoval

Po dovršení 18tin a udìlání øidièáku se místo poøízení supry na ní spíše zapomìlo. V té dobì jsem drandil Renault19 , poté jsem pøešel na F Focus2,0. Po pár letech jsem zase zaèal o supøe uvažovat což vyvrcholili koupí Supry MKIII rv89. Probìhlo to asi tak že jsem se zajel podívat do jížních èech na jednu supru v podstatì jen ze zvìdavosti. Po pøíjezdu jsem byl ale absolutnì unešen, na supøe byl uplnì noví zlatý lak takže vypadalo jako by právì vyjela z výrobní linky. Bohùžel majitel prodal znaènì vyladìný motor a naoplátku dostal rozložený v pochybném stavu, trochu zklamán že supra není pojízdná jsem se vydal zpátky 150km do vzdáleného domovu. Druhý den ráno když mi majitel znovu volal (ještì dodávám supr chlapík) jestli mám teda o auto zájem, že by se na nìj jel podívat další zájemce. Tak jsem se rozhodl,pùjèil valník a s øidièákem skupiny B vyrazil pro 150km vzdálení nepojízdné auto. Pozdì veèer byla supra a vše okolo ní naloženo na valníku a narvaném Peugeotu405 a vyrazilo se na 3h dlouhou cestu domù. Peugeot se s valníkem a plným kufrem sotva rozjel takže sranda.
Co se suprou dobudoucna
Takže se suprou budu jezdit na okruhy, rád bych zkusil vrchy, a taky drifty. Uvidí se ale co bude prijorita paè nevím jak to vše pùjde zkloubit do jednoho auta. Ještì mì teda láká amaterská rally,mno uvidíme.
Jinak po poøízení se stále pracuje na co maximálním odlehèení, protože supra v serii váží dìsivých 1600kg. Poté co se udìlá technická do auta pùjde ihned rám. Dále se pracuje na motoru kde nejvìtším zbrždìním byla klika, kdy se zjistilo že je v prèisích a doted se schánìla jiná. Jinak po složení se odhaduje výkon cca 300-350ps. Mno a váha se uvidí
To vše co mì napadlo, snad se projekt bude líbit. Jinak zde je skoro kompletní fotodokumentace
http://www.mkiv.cz/diskuze/viewtopic.php?t=623&start=0