Auto jsem koupil teprve pøed dvìma mìsíci.Pøesednutí s renaultu 19, který sloužil dobøe, byla zmìna snad i vysvobození

Dlouho jsem chtìl S13, která má bohužel vyšší náklady jak poøizovací, tak i co se týèe údržby.Z toho bohužel muselo sejít

Vùbec jsem nevìdìl, co poøídit.Koukal jsem po celicách, crx, eclipse atd.Až se objevil inzerát na tuhle Preludku.Hned jak jsem mohl, jsem se vyrazil na ní podívat.Vypadala krásnì, èistì, zaparkovaná na svìtlém štìrku.Už v tu chvíli jsem vìdìl, že jestli nebude nìjaký vážnìjší problém, tak s ní pojedu domù.Po projížïce bylo jasno.Bývalý majitel ještì pøidal kupu dílù, což mi taky udìlalo radost a vyrazil jsem zpìt domù.Samozøejmì nemùže být úplnì bezchybná.Nejvìtší vadou na kráse je asi lehce pošramocený èumák od srážky zajíce a orezlinky nad èelnim oknem

Ty mi dìlají asi nejvìtší starost.Pískající spojkové ložisko taky nevydává zrovna krásné zvuky

No zatím byl èas udìlat to nejdùležitìjší, jako všechny filtry, olej atd.Ovíkendu možná pøibude i výfuk, který jsem staèil poøídit od kamaráda

Motor je 16ti ventil se 103kW a z výbavy nadstandart snad jenom kùže, která to má po tìch letech už spoèítaný

Kola na autì byla, celkem se mi i líbí, ale možná bych chtìl o nìco vìtší (uvidíme èasem).Plány? Ani poøádnì nevím.Snad jen opravit ty nadostatky na karoserii a èasem jiná kola.Zachovat spíše origo vzhled.
Taky tady pár fotek

http://img177.imageshack.us/gal.php?g=1808091856.jpg