Tak dneska první testovací jízda. Vcelku asi né uplně dobré zprávy. První pokus skončil prostrženou záslepkou vodního výstupu pro zrušený výhřel vody takže jsem dnes poprvé spravoval u krajnice. Druhý pokus se vše jevilo již v pořádku ovšem nerestriktivní velké potrubí, krátká cesta a airbox, který láduje do motoru nemalé množství vzduchu zapříčili to, že množství vzduchu potažmo směsy v motoru již wastegate na turbu nedokáže regulat a se tlak turba zastavil vždy na 0,9b společně s fuelcut odstřižením paliva. Jinými slovy se tomu nedá šlápnout na podlahu a prostě mi to omezuje fuelcut. Jak říkal koudy řešením by bylo stage jedna pro odstranění fuelcut a tlačit 0,9b což je představa pekná jede to fkt pekne na tento tlak ale na to už mám turbo v né uplně dobré kondici a druhá varianta...takové řekněme kontraproduktivní vůči všemu o co jsem se celou zimu snažil je restriktor do sání.
Varinatou by bylo i co radil Jirka a sice naportování kanálu k WG ventilu ale výsledek nejistý. Ale mám z toho radost vše funguje jak má jen musim nejak snížit tlak turba zase na 0,8b a bude to vše v pořádku