Winie´s Miata
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Winie´s Miata
Ta miata vypadá zepředu jako živá 
http://www.shatsu.cz/OndrejKroutil/cas-na-radost/ to aby bylo videt ze to neni porad jen rozebrany 

Nádherný fotky a ještě lepší auta !
Winie nemají s těma nálepkama na skle policajti problém ?
shatsu.cz
Miatka je tak krásnej mrňousek. Moc pěkný
zatim nevim, asi budou mit no, tak se to holt sloupeP a t r i k píše:Nádherný fotky a ještě lepší auta !

Tak prinasim mensi zpravy o zmenach. Dal jsem pryc sedacky do kterych ted bude prdet Birda a taky se chystam na upravu motoru.
Dneska mi totiz dorazilo toto:

Takze ted musim sundat sani, obkreslit prirubu. odvezt to do jedny zdejsi firmy aby mi vyrobili adapter na motor (pokud ma nekdo napad jak uchytit samotny karburatory na ten adapter, tak sem s nim), vyrobit natrubky, potom natahnout vedeni paliva přes regulator tlaku, natahnout tahlo plynu no a pak resit ECU. Primarne se budu snazit zachovat originalni ECU, pouze obejít odstranenou vahu vzduchu, mechanicky spinat palivovou pumpu no a zapalovani v zavislosti na poloze vacek. Pro me osobne je toto z velky casti spanelska vesnice, takze to necham na nem a budu doufat.
Vsechny tyhle zasahy chci delat tak, aby šel motor vratit do originalniho stavu.
No a co si od toho slibuju? Daleko lepsi reakci na plyn a lehky narust krouticiho momentu.
Dneska mi totiz dorazilo toto:

Takze ted musim sundat sani, obkreslit prirubu. odvezt to do jedny zdejsi firmy aby mi vyrobili adapter na motor (pokud ma nekdo napad jak uchytit samotny karburatory na ten adapter, tak sem s nim), vyrobit natrubky, potom natahnout vedeni paliva přes regulator tlaku, natahnout tahlo plynu no a pak resit ECU. Primarne se budu snazit zachovat originalni ECU, pouze obejít odstranenou vahu vzduchu, mechanicky spinat palivovou pumpu no a zapalovani v zavislosti na poloze vacek. Pro me osobne je toto z velky casti spanelska vesnice, takze to necham na nem a budu doufat.
Vsechny tyhle zasahy chci delat tak, aby šel motor vratit do originalniho stavu.
No a co si od toho slibuju? Daleko lepsi reakci na plyn a lehky narust krouticiho momentu.

Re: Winie´s Miata - uprava motoru
Neni jednodussi koupit laditelne zapalovani a ele. zjednodusit?
Prirubu si nechas udelat i podle tesneni. A pak to muzes svarit nebo jakkoliv spojit. Dle tvaru karbecu, resp. te udelane priruby.
Kdo ti to ma teda delat, kdyz pises, ze to nechas na nem?
Prirubu si nechas udelat i podle tesneni. A pak to muzes svarit nebo jakkoliv spojit. Dle tvaru karbecu, resp. te udelane priruby.
Kdo ti to ma teda delat, kdyz pises, ze to nechas na nem?
karburatory maji mit i gumy do kterych to vsunes na hlavy notorky. nektery jsou delany rovnou s dieama na sroubky na namontovani na hlavu nektery jsou jen kus gumy,jakoby hadice a dve spony a ty priruby na hlave jsou zvlast,neco jako budes vyrabet ty...
nevim,zda to podle meho vykladu pochopis
ale neni to guma jako ze tam hodis nejakou hadici. drzi vicemene vahu karbcu a taky odolva agresivite benzinu.
kdyz zmeris prumer,muzu se u kamose podivat.ma vrakac s motorkama tady u nas. z ceho to jsou karbanatky?
nevim,zda to podle meho vykladu pochopis
ale neni to guma jako ze tam hodis nejakou hadici. drzi vicemene vahu karbcu a taky odolva agresivite benzinu.
kdyz zmeris prumer,muzu se u kamose podivat.ma vrakac s motorkama tady u nas. z ceho to jsou karbanatky?
EX : Legacy 2.5
T4 2.5TDI
NOW : Miata NA 1.8 SC
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
jo tyhle gumy jsem k nim dostal, jen ve me nebudili moc duveru, ale tak je tam prdnu, jen je zkrátim 

Nemate nekdo typ kde sehnat natrubky ke karburatorum/4klapce? Za rozumny penize, ne za 800 za kus

nekrat je pokud to jen bude moznymaji v sobe vylisky,na hrdla a i na sponky.
proc nebudi duveru?
z ceho to puvodne je?
nechce se ti delat priruba?promysli zda se ti bude chtit menit roztece karbanatku podle dir v hlave na saci hrdla. mas tam pak zbytecny ojebavky na dodelani tahel sytice a plynu mezi jednotlivymi karbanatky. a mezi tema plynovyma mas sroubky na stelovani synchronizace...
proc nebudi duveru?
z ceho to puvodne je?
nechce se ti delat priruba?promysli zda se ti bude chtit menit roztece karbanatku podle dir v hlave na saci hrdla. mas tam pak zbytecny ojebavky na dodelani tahel sytice a plynu mezi jednotlivymi karbanatky. a mezi tema plynovyma mas sroubky na stelovani synchronizace...
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
navíc karbec umí máááálokdo naladit tak, aby to mělo opravdu význam to na auto dávat, je to levná varianta itb, a i výsledek je taky takovej ''levnej''......
Naposledy upravil(a) Swejky dne 20 led 2013, 22:28, celkem upraveno 1 x.
Mazda RX-7 ,,black edition" is waiting......
swejky, tak ja s zadnym zazrakem ani nepocitam, ale chci to zkusit, tak uvidime. Jinak na ladeni mam sehnanyho cloveka, co ladi veteransky zavodni skodarny. Tak snad mu to pujde. Hlavne chci zlepsit odezvu plynu, kterou ma miata katastrofalni.
Kaczaba: ty gumy co k tomu mam urcite originalni nejsou. jinak bych je nerezal. Prirubu budu vyrabet urcite misto sani. Na tu pak navarim komínky a na ty pak teda chytnu ty gumovy kominky svorkama. Chtel sem se ty gume vyhnout, protoze se bojim, aby se to vibracema za jizdy neuvolnilo a nespadlo z ty priruby, ale asi promyslim nejakej tlumic vybrací jak na motor, tak na ty karbece. Ty gumy ale zkratit musim, protoze tam neni zas tolik mista aby se tam veselo 10cm gumy, 5cm kominku a k tomu jeste celej ten blok karburatorů a jeste natrubky. To bych koncil nekde v blatniku. Takze nekde musim to misto usetrit. Hele jsem smirenej s tim, ze to bude boj, jsem na 90% smirenej s tim ze letos ani nevyjedu, ale proste to chci zkusit
Tak mi drzte palce a radte co budete vedet 
Kaczaba: ty gumy co k tomu mam urcite originalni nejsou. jinak bych je nerezal. Prirubu budu vyrabet urcite misto sani. Na tu pak navarim komínky a na ty pak teda chytnu ty gumovy kominky svorkama. Chtel sem se ty gume vyhnout, protoze se bojim, aby se to vibracema za jizdy neuvolnilo a nespadlo z ty priruby, ale asi promyslim nejakej tlumic vybrací jak na motor, tak na ty karbece. Ty gumy ale zkratit musim, protoze tam neni zas tolik mista aby se tam veselo 10cm gumy, 5cm kominku a k tomu jeste celej ten blok karburatorů a jeste natrubky. To bych koncil nekde v blatniku. Takze nekde musim to misto usetrit. Hele jsem smirenej s tim, ze to bude boj, jsem na 90% smirenej s tim ze letos ani nevyjedu, ale proste to chci zkusit

tak jsem se dopatral, ze ty karby nejspis pochazi ze starsi kawasaki ZX6R. Někde kolem roku 98-2000

Tu jsem mel
Ta ma i privod vody na ohrev karburatoru. Ale ty jsou spadovy. Ne horizontalni.
takze asi nebudou ze zx6
Ta ma i privod vody na ohrev karburatoru. Ale ty jsou spadovy. Ne horizontalni.
takze asi nebudou ze zx6
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
Koukam na foto.a jsou to spadovy.takze asi budou z ty kawy. A to pujde nastrojit jako horizontalni karbce?
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
No ty spadovy maj o dost mensi plovakovku. Jak stoji tak neporebuji takovy velky vicka plovaku. Je dost moto co maji i dnes horizonty. Asi by bylo lepsi sehnat je
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
Dáš tam i jiný pásy? Chtělo by to, už druhá sportovní sicna na místě řidiče a pořád tříbody
ale chápu že ta rozpěra tam chybí a asi čekáš na to lešení za hlavu 
Presne tak. Ram mam slibenej uz dva roky. Takze porad cekam. Pasy je pak uz otazka par dni a kliknuti na netu