Já jich pár známSpitfire píše:Myslim že trpìlivìjší èlovìk než Prezident na svìtì asi neexistuje.
Prezident - Toyota Corolla AE86 Levin Zenki SR
Moderátoři: Amigo, riderhenry
To by si mohl vypískovat mì pár vìcíasimo píše:kua.. mame na firme pieskovacku.. by som ti to vsetko zadara vypieskoval.. heh.. skoda, ze si tak daleko..by to mohla byt sranda.. heh
SeeJ. Photography
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
- Prezident
- Kontaktovat uživatele:
No záleží na tom jak myslíš "leštit" pokud do blesku tak to ne, ale umyju ho to jo a pak nìèím láknu.SeeJ. píše:pìkný pokrokhodláš ten motor nìjak vyleštit, žejo?
jo kdyby jste mìl nìkdo nápad na barevný sladìní tak poslouchám, motorovej prostor bude slonová kost to už je jasný, pak takový ty obyèejný vìci jako rúzný držáky a pøidržovadla budou èerný no a pak jsem chtìl øemenice, rozvodový kola a pod na jedovatì zelenou, tu mi lae rozmluvily že a jdu radši do èervené, ale ja furt nevím tu èervenou tak na 50% beru, ale pøemejšlím ještì nad žlutou, zas ale z toho mám strach je to taková zvláštní kombinace.
No prostì dilema jaxviòa. auto do šroubku rozebraný a já vymejšlím barvy na motor
Ta už mi pomalu dochází když vidím jak se mi cíl furt vzdaluje...Georgee píše:pìkný pìkný, hlavnì pøeju hodnì trpìlivosti
kam ty na to chodíš...Spitfire píše:Myslim že trpìlivìjší èlovìk než Prezident na svìtì asi neexistuje.
Kde to je ta tvoje mezopotamia?asimo píše:kua.. mame na firme pieskovacku.. by som ti to vsetko zadara vypieskoval.. heh.. skoda, ze si tak daleko..by to mohla byt sranda.. heh
Když zadarmo tak to já ti dovezu celý auto ne, to se vyplatí a jsi odkudkoliv
jojo taky mì to tìmahle nástrojema moc nebere, budu teï zkoušet rùznou chemii tak uvidím. Jak to dopadne se dozvíte v pondìlí, jestli z toho motoru nìco zbyde.asimo píše:... lepsie ako vsetko brusit smirglom.. alebo flexou.. heh
- Prezident
- Kontaktovat uživatele:
konecna barva motorovýho prostoru by mìla být slonová kost, jenže když jsem to tak pìknì vyèistil tak už se mi to nechce ani lakovat. jinak na tý fotce je to blbì vidìt ale barva je to hodnìsvìtlemodrá.Winie píše:hezkej postup. konecna barva bude bila?
Lakoval jsem alkytonem, èistil TBÈé neboli Technickým Benzínovým Èistièem.Pìkný, èím si to lakoval? a ještì èím si èistil ten motorovej prostor? Very Happy
Se tìším až vedle tebe postavím Celicu Laughing
ještì sem fláknu finishnutej blok

- Prezident
- Kontaktovat uživatele:
no tak to jsme byli dva...SilverFox píše:Dneska koukam na 7tune a myslel jsem ze mam halucinace
promiò...SeeJ. píše:Shocked Shocked no ty bláho, a že se nepochlubíš Very Happy
no ti povím že jsem o to ani nijak zvláš nestál,hlavnì jem to vùbec neèekal, chtìl jsem jen nálepku, a dopadlo to takhle.sevaman píše: Shocked Shocked ty jo pomalu se z tebe stava celebrita Laughing Laughing
- Prezident
- Kontaktovat uživatele:
no jen tak ne, psali že když jim pošleš info o autì a fotky, tak že pošlou stickerku, tak jsem to udìlal a je z toho èlánek.SeeJ. píše:a to o tobì jen tak napsali èlánek jo?
jinak nìco novýho, sic mimo auto ale progress je trošku vidìt.
nasdadil jsem hlavu, hlavnì jsem všechno oèistil, to byla strašná jebaèka páè ten co dìlal motor pøedem všude narval hromady silikonu. tak to postupnì nahrazuju tìsnìníma.
zatím jsem si jen tak pro fotku nasadil rozvodový kola aby to vypadalo jako motor.

jo a jinak mám naprosto bezpeèný pracovištì.

aè je to k nevíøe mìlo to perfektní stabilitu.
- Prezident
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se za svoji neaktualizaci, ale nìjak jsem teï nemìl chu na to auto ani pomyslet, krom tìch dní co jsem na nìm dìlal.
Takže Finishley engine:

putoval do auta:

ještì jsem vyndal èelní sklo, byl to porod, u téhle práce jsem se asi zatím nejvíc zapotil protože shánìt nový by se mi vážnì nechtìlo.

Taky jsem se pustil do pøevodovky, nìco tak strašnì zajebanýho jsem ještì nevidìl...
No a ve finále jsem si støíkl interiér na èerno

to je asi tak ve zkratce vše, další plán je nalepit sklo a nastartovat motor což bude asi na pár dalších dlouhejch víkendù
Takže Finishley engine:

putoval do auta:

ještì jsem vyndal èelní sklo, byl to porod, u téhle práce jsem se asi zatím nejvíc zapotil protože shánìt nový by se mi vážnì nechtìlo.

Taky jsem se pustil do pøevodovky, nìco tak strašnì zajebanýho jsem ještì nevidìl...
No a ve finále jsem si støíkl interiér na èerno

to je asi tak ve zkratce vše, další plán je nalepit sklo a nastartovat motor což bude asi na pár dalších dlouhejch víkendù