blesk666 - Honda S2000
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: blesk666 - Honda S2000
Blesk ty si nepochopil čo je s2000 uk exhaust mod:-) nie je to o odpojení jednej vetvy ale o polo-zrušení jeden slučky v každom zadnom tlmiči, kde ju časť výf.plynov obchádza. A to 44mm je priemer toho "prepoja" čo ju obchádza 

Toyota Corolla TS DGR XYZ UR-Racing WhiteLine A-M-A Exhaust OZ HKS Mishimoto™
モータースポーツが大好き Narita dog Fight! 成田ドッグファイト!___showoff imports
RSteam: dakujem za vysvetlenie. Nemal som dovod to studovat lebo nemam OEM vyfuk a nelanujem sa k nemu vratit.
Tak ci tak ako obvykle sa potvrdilo ze sa nemaju veci hodnotit bez predchadzajuceho prestudovania, sypem si popol na hlavu
Tak ci tak ako obvykle sa potvrdilo ze sa nemaju veci hodnotit bez predchadzajuceho prestudovania, sypem si popol na hlavu
Bez oem výfuku je to bezpredmetné. Zatiaľ tu boli spomínane len kvalitne značky, chybu určite neurobíš, je to len na tebe......
Toyota Corolla TS DGR XYZ UR-Racing WhiteLine A-M-A Exhaust OZ HKS Mishimoto™
UK mod vytváří otevřenou resonanční komoru u koncovky, někdo měl nápad, zkusil to a je to lepší něžli desítky jiných 5-10x dražších výfuků.
Není to nic nového, viz třeba decentnější J2 4.5"MUFFLER TIP HIGH POWER STAINLESS CATBACK EXHAUST
http://www.ebay.com/itm/FOR-01-09-S2000 ... b5&vxp=mtr
blesk666 : jestli chceš dual 60, tak se podívej třeba zde
http://www.rhdjapan.com/j-s-racing-stai ... s2000.html
Není to nic nového, viz třeba decentnější J2 4.5"MUFFLER TIP HIGH POWER STAINLESS CATBACK EXHAUST
http://www.ebay.com/itm/FOR-01-09-S2000 ... b5&vxp=mtr
blesk666 : jestli chceš dual 60, tak se podívej třeba zde
http://www.rhdjapan.com/j-s-racing-stai ... s2000.html
Honda S2000
HonzaS: kolko ta vyjde celkom? skoda mozno sme mohli spojit dokopy objednavku a podelit sa o naklady na dopravu
akurat nie som presvedceny o tych priemeroch pri dual- zda sa mi ze potrubie za katom ma tovnaky priemer ak za rozdvojenim- co nie je spravne. V AMA mi odporucali ist dokonca do 70/2x55 cize 70mm hned za katom a za rozdvojenim ist na 55mm. Oni to totiz aj napr u Invidie Q300 riesia tak ze sice ma 70/2x60 ale zadne tlmice nie su plno priechodzie ale maju jednu komoru z ktorej je potom vyvod az dozadu von- cim sa defacto plyn trochu spomali a urobi podobnu funkciu ako u plnopriechodzich vyfukov kde je na konci zuzenie priemeru za rozdvojenim.
Ten J'S Racing vyzera ze je skor racing vyfuk ktory pocita s upravou motora (vacky napr este "ostrejsie")
Ja motor nechavam urcite seriu a zatial aj kat ako je, takze si myslim ze su vhodnjsie skor street catbacky. Veci by sa mali vzdy vhodne zladovat.
U teba to moze byt ine ked vidim akym smerom ides (kridlo)
J´S Racing inak povazujem za spicku
akurat nie som presvedceny o tych priemeroch pri dual- zda sa mi ze potrubie za katom ma tovnaky priemer ak za rozdvojenim- co nie je spravne. V AMA mi odporucali ist dokonca do 70/2x55 cize 70mm hned za katom a za rozdvojenim ist na 55mm. Oni to totiz aj napr u Invidie Q300 riesia tak ze sice ma 70/2x60 ale zadne tlmice nie su plno priechodzie ale maju jednu komoru z ktorej je potom vyvod az dozadu von- cim sa defacto plyn trochu spomali a urobi podobnu funkciu ako u plnopriechodzich vyfukov kde je na konci zuzenie priemeru za rozdvojenim.
Ten J'S Racing vyzera ze je skor racing vyfuk ktory pocita s upravou motora (vacky napr este "ostrejsie")
Ja motor nechavam urcite seriu a zatial aj kat ako je, takze si myslim ze su vhodnjsie skor street catbacky. Veci by sa mali vzdy vhodne zladovat.
U teba to moze byt ine ked vidim akym smerom ides (kridlo)
J´S Racing inak povazujem za spicku
blesk666 > cena z JP ( doprava+clo+DPH) vychází skoro nastejno jako EU http://www.sumopower.com/products/honda ... js-racing/, ale oni vozí kontejner jen 2x do roka. Teď by měl zrovna dorazit...
Racing varianta J'S je 70RR a ten je sakra hlučný.
Duály 60 i víceméně 70 jsou o zvuku a k sériovým motorům, moc se neliší a pak to je hlavně o osobních preferencích, použití a vkusu.
Pozor na úchyty, některé třeba přesně nepasují na pře-po FL.
Racing varianta J'S je 70RR a ten je sakra hlučný.
Duály 60 i víceméně 70 jsou o zvuku a k sériovým motorům, moc se neliší a pak to je hlavně o osobních preferencích, použití a vkusu.
Pozor na úchyty, některé třeba přesně nepasují na pře-po FL.
Honda S2000
HonzS? cize ty si objednaval od Sumopower.com? a ktoru verziu a preco?
Invidii Q300 dual s Titanium tips som zatial najviac naklonenyDesign píše:Invidiu mam dojem davali tito kluci a zvuk ma velmi peknejhttps://www.youtube.com/watch?v=6ClwN8onHOg
Ano, trefil jsem se těsně před uzavírání objednávek pro kontejner, no ono se to pak ještě protáhlo ...blesk666 píše:HonzS? cize ty si objednaval od Sumopower.com? a ktoru verziu a preco?
Rozhodl jsem se pro single 70RS. Více preferuji výkon a jízdní vlastnosti. Vím, single je výrazný ústupek čistotě designu eska, ale více než pohled zezadu je pro mě rozhodující pohled přes volant a kapotu na apex ...
Honda S2000
Pokud si vzpomínám, Q300 měl Dany na tom červeným esku, který nakonec prodával v serii, a Invidia byla k dispozici ještě v létě. Zajížděl ještě s Q300, ale nebyl se zvukovým projevem úplně happy.blesk666 píše:Invidii Q300 dual s Titanium tips som zatial najviac nakloneny
Honda S2000
este skutocne posledne krasne pocasie v starom roku a skvele zvezenie sa na Pezinskej babe, predtym dotankovanie a odtial jedna foto
https://www.dropbox.com/s/ftkp5dkbx9vxj ... 2.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/ftkp5dkbx9vxj ... 2.jpg?dl=0
tak nakoniec bude na aute Invidia N1 dual titanium tips. Je lahsia ako Invidia Q300 a aj z hladiska prudenia plynov sa mi viac pozdava riesenie kuzeloveho nabehu do tlmicov. S tym ze je vcelku hlucna s tym pocitam. Stale to je proti vyslovene racingovym single vyfukom tichsie - v 9000 ot/min podla merania ma 108,7dB. (napr: Spoon N1 123dB, J'S Racing circuit Special 129dB, Amuse R1 - 115dB). Namerany Power gain proti serii ma cca +7hp
Už čil sa na to teším.
A ked je ten sneh:
A ked je ten sneh:
Janci ci ty s takym vzacnym autom jazdis po nasolenych cestach?
Blesku už se těším až ji uvidím. Do Maďarska by jsi ji mohl vzít 
pred sezonou by som chcel este okrem prehodenia vyfuku (za Invidiu) nahodit dualny merak teoloty a tlaku oleja (ktory ma uz viac ako 2 roky v garazi) plus oil cooler kit. aky kit odporucate? optimal tak aby tam bolo vsetko vcitane oil cooling plate, hadic, fitingov, drziakov, termostatu a samotneho chladica
nikto nic k tomu chladeniu oleja?
Ahoj blesku, psal jsem to ve vlákně o oleji viewtopic.php?f=8&t=5308&start=25blesk666 píše:nikto nic k tomu chladeniu oleja?
Ještě mám auto u Danyho, pak se do toho pustím.
Honda S2000
Nejlepsi moznost chladice oleje jsem ti uz psal ve zprave. Je tam cenove obrovsky rozdil, nez kupovane "znackove" kity.
ja som sa pytal na kit kde su aj drziaky. ale nechce sa mi davat 1000 E ci podobne sumy za to ale zas aby to malo hadice ktore na prvy krat spolahlivo drzia tlak, termostat ktory tam je a aj funguje, oil cooler plate ktore nebude tiect alebo nepraskne...
Blesku, taky jsem řešil chlazení na impreze. A pokud jde o můj názor a zkušenosti jak od Imprezy, tak i od závodního Hummera s čím jezdí táta, tak bych Ti doporučil značku MOCAL, SETRAB. Jsou to nejlepší chladiče. Já jsem koupil celý kit, sice jsem ho musel maličko upravit, ale tomu se nevyhneš. Vůbec bych nedoporučoval nějaké čínské napodobeniny, zrovna u tohoto produktu se to nevyplatí. A když pak vezmeš čínu a porovnáš to s MOCAL, je to sto a jedna, úplně jiná váha, kvalita zpracování a pak samozřejmě i funkčnost a efektivita. Takže za mě tento názor.
Souhlasim, ja mam doma v krabici kit s termostatem kupovany na race-shopu. Je to cinska kopie jako vsechny zde prodavane kity.
Kdyz jsem koupil 370z tak jsem si radeji z USA objednal kvalitni kit za 14000Kc nez abych pouzil ten za 6000Kc.
Kdyz jsem koupil 370z tak jsem si radeji z USA objednal kvalitni kit za 14000Kc nez abych pouzil ten za 6000Kc.
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Produkty od značek Setrab a Mocal jsou top...
Jinak já mám přímo na 370Z kit od Mishimoto a kvalita (i efektivita) je taky super - chladiče, hadic, šroubení, sandwichplatu... Mimo to mají super přístup v rámci jejich lifetime warranty... chtěl jsem do zálohy nějaká těsnění pod sandwich a mezi to jejich special šroubení, napsal jsem jim, že těsnění selhalo a že bych chtěl to a to a to - poslali jen za cca 200,- Kč poštovného mnoho požadovaných těsnění + celá dvě nová šroubení... bez keců a řešení, velmi ochotně. Ten direct fit kit sedí úplně ok (předpokládatelné)
Jinak já mám přímo na 370Z kit od Mishimoto a kvalita (i efektivita) je taky super - chladiče, hadic, šroubení, sandwichplatu... Mimo to mají super přístup v rámci jejich lifetime warranty... chtěl jsem do zálohy nějaká těsnění pod sandwich a mezi to jejich special šroubení, napsal jsem jim, že těsnění selhalo a že bych chtěl to a to a to - poslali jen za cca 200,- Kč poštovného mnoho požadovaných těsnění + celá dvě nová šroubení... bez keců a řešení, velmi ochotně. Ten direct fit kit sedí úplně ok (předpokládatelné)
WWW.HOONRING.CZ - NS COACHING AND SERVICES
Ako si len toto môžeš myslet, to bolo v septembri v Alpách na parkovisku asi jediný kopeček snehu, ja ani keď je mokro cez leto s tým nejdem pokal ma to nestretne.blesk666 píše:Janci ci ty s takym vzacnym autom jazdis po nasolenych cestach?
Janco: esteze tak:-)