Winie´s Miata
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Winie´s Miata
tak sem ji byl vcera trosku probudit k zivotu. evidentne uz se holka tesi. chytla na prvni vrnknuti. akorat by chtela umejt. (vsimnete si toho prachu na ventildeklu
- takhle vypada cely auto) v sobotu snad u nas roztaje snih, tak ji mozna i vytahnu z garaze at se aspon protoci kola a konecne si vyfotim jak vypada to vyvareny

Prach na ventildeklu
No hlavně už ji nafoť jsem zvědavej 
___________________________________________________________________________________
Custom Turbocharged 99´NB Nardi, 175kW/11psi,550cc RX7 Injectors,MS2, Re-route,LSD,F1Ceramic Clutch,Koni coilover, EBC yellow stuff + Brembo, OZ Ultraleggera...stay tuned
rád poradím ohledně managmentu motoru a přeplňování turbo nebo supercharger
Custom Turbocharged 99´NB Nardi, 175kW/11psi,550cc RX7 Injectors,MS2, Re-route,LSD,F1Ceramic Clutch,Koni coilover, EBC yellow stuff + Brembo, OZ Ultraleggera...stay tuned
rád poradím ohledně managmentu motoru a přeplňování turbo nebo supercharger

Tak sem se dneska konecne dostal do garaze a vysekal sem si misto pro otevreni dveri, tak KONECNE sem nafotil ty prahy. k podlaze se bohuzel nedostanu, takze az se bude neco delat na aute, tak vam to vyfotim.

A tady fotodokumentace jak je mazdicka zasrana. a to kompletne. nejen interier

Jinak dneska se objevil malej problemek a to, ze po druhym nastartovani bezela chvilku jen na tri valce. Ale je mozny ze to bylo tim, ze je v aute uz docela dost starej benzin a navic je ho tam dost poskromnu. ale i tak to vidim, ze me na jare rozborka a kontrola motoru nemine.

kvuli tomu ze chvili bezel na tri valce rozborka? hah, neblbni... Si mel jen zvodnatelej benzin...
piss factory
s tou rozborkou bych byl taky opatrnej... nejdřív si uvědom, kolik tě bude stát jenom rozložení a složení... a jestli to šlo na tři jen chvíli, tak spíš postupuj od nejlevnějších/nejpravděpodobnějších příčin a nerozebírej rovnou motor 
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
- sr20detn14
- Kontaktovat uživatele:
Držím palce kemo a souhlasím s okolím-nic mu nebude 
2xtrabant 601 limo/combi
fiat uno turbo
pug 106 sport
popelka ubaru justy
5xnisssunny Gti n14
vw G IV V6 2.8 4 motion
niss primera 2.0 NEOVVL
impreza wagon JDM STi bugeye 300ps
niss silvia 200 sx s 14 a forever love
fiat uno turbo
pug 106 sport
popelka ubaru justy
5xnisssunny Gti n14
vw G IV V6 2.8 4 motion
niss primera 2.0 NEOVVL
impreza wagon JDM STi bugeye 300ps
niss silvia 200 sx s 14 a forever love
ja nemyslel jako ze to budu rozebirat kvuli generalce
asi sem to blbe napsal. ja myslel ze to zas rozeberu jako vloni. pro kontrolu, zmerim tlaky atd. hlavne nak nechapu ze mi v ty sosnovy prochcala ta pumpa a od ty doby zase nic. 

kamaradovi se valila voda uplne ven.. pak auto pul roku stalo na parkovisti a potom stim 14dni jezdil jako kdyby tomu nic nebylo.
pozdeji to zaclo zase tlacit.
ale jestli te serou 3-4 valce vraz tam dva otočne a mas klid
prahy vypadaji dobre
teda jestli to je takove i zespoda.
pozdeji to zaclo zase tlacit.
ale jestli te serou 3-4 valce vraz tam dva otočne a mas klid
prahy vypadaji dobre
93´Rx-7 FD
kdyz uz rotary tak rovnou z kosmonauta 
porad je to vic jak dva rotory...higi by neco i mel ne?:-DDDD
porad je to vic jak dva rotory...higi by neco i mel ne?:-DDDD
EX : Legacy 2.5
T4 2.5TDI
NOW : Miata NA 1.8 SC
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
T4 2.5TDI
NOW : Miata NA 1.8 SC
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
na rotory nemam prachy
4 metan: nejde o to, ze netece ted, ale ze netekla ani po ty sosnovy co sem s tim autem normalne jezdil a to v mojem obvyklem ostrem tempu. je mozny, ze se to tam nejak pretlakovalo a nekudy to proteklo. proto to chci radsi rozdelat, abych vedel kudy
na miata net sem se nekdy v rijnu docetl ze temhle prvnim 1,6kam obcas ty vodni pumpy protejkaly, ale jak to vyresit uz sem se nedocetl 
4 metan: nejde o to, ze netece ted, ale ze netekla ani po ty sosnovy co sem s tim autem normalne jezdil a to v mojem obvyklem ostrem tempu. je mozny, ze se to tam nejak pretlakovalo a nekudy to proteklo. proto to chci radsi rozdelat, abych vedel kudy

ted mi kamarad dovezl zmet modrejch pasu, tak sem to tak nak rozmotal a zjistil sem ze to teda nejsou udavany OCRAPS(nejakej tuningovej fanatik tam asi v zachvatu emoci nasil nasivky ze sparco pasu), ale sabelty s Eckovou homologaci. Vypadaj i nebourane, akorat k nim chybej oka na uchyceni. Asi je vezmu. i kdyz jsou teda spinavy jak prase. Ale ted premejslim nad tim jak je uchytit. spodni nebudou problem, ty hodim po dirach od spodku pasu a po ty samici, ale co ty vrchni. napadlo me poridit takovou tu desticku a navarit ji nekam do kufru a do ty to chytit. Co sem tak zkoumal obrazky, tak se to z velky casti chyta na ram, ale ten zatim nemam a uprimne ani netusim jak bych je tam chytil.

Sabelt vyrábí pásy, Sparco je prodává se svym brandingem;)
měl jsem doma dvoje, akorát v jiné barvě:)
me tyhle tenky tuningovy pasy prijdou docela nahovno, ikdyz spolecne se skorepinou by to asi mohlo fungovat... (mel sem obdobu v crx1g a lital sem v tom aute porad stejne:D)
piss factory
tak me jde o to aby me to drzelo pri brzdeni a ja mohl ulevit svalum a rukam. nejhorsi je nejak nemam napad kam to uchytit

tak sem byl zkusit ty pasy. kdyz pominu to, ze interier vypada jak papousek, tak to jsou proste pasy.
ale aspon me nebudou skrtit pres krk jako to ted delaj seriovy.

Kazdopadne sme vymejsleli jak je uchytit do auta protoze zatim nemam roll bar, takze sme dosli k tomuhle reseni. je to stena za sedackama, ktera je pristupna z druhy strany, takze poridim ty desticky na uchyceni ocek, provrtame je a tu pricku taky, z druhy strany dame podlozku ze silnyho plechu , ktera bude ale vetsi, taky ji provrtame a uchytime je skrz dlouhyma sroubama s matkou. co vy na to? kam to budu vrtat prikladam na obrazku.

jinak co se tyka startovani, tak dneska uz ani nechytla, takze asi dosel fuel

Kazdopadne sme vymejsleli jak je uchytit do auta protoze zatim nemam roll bar, takze sme dosli k tomuhle reseni. je to stena za sedackama, ktera je pristupna z druhy strany, takze poridim ty desticky na uchyceni ocek, provrtame je a tu pricku taky, z druhy strany dame podlozku ze silnyho plechu , ktera bude ale vetsi, taky ji provrtame a uchytime je skrz dlouhyma sroubama s matkou. co vy na to? kam to budu vrtat prikladam na obrazku.

jinak co se tyka startovani, tak dneska uz ani nechytla, takze asi dosel fuel

tak to se nedivim, že to blblo
to jsi vybral všechny ty sračky ze dna nádrže 
na čase tolik nezáleží, já měl v mazdě benzín od ledna a v srpnu jsem po dokončení v pohodě nastartoval 
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
no nevim, u benzinu s tou bioslozkou uz by na case melo zalezet o dost vic 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
já teda uplně přesně nevim jak to MX5ce je, ale předpokládám, že je to dole za sedačkou
4body maji předepsanej sklon k ukotvení pásů, pokud ti to jde za sedačkou v podstatě kolmo dolu, tak tam jsou leda tak na okrasu...
pokud je to chycený jinak než se mi z fotky zdá, tak soráč
4body maji předepsanej sklon k ukotvení pásů, pokud ti to jde za sedačkou v podstatě kolmo dolu, tak tam jsou leda tak na okrasu...
pokud je to chycený jinak než se mi z fotky zdá, tak soráč
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
jj. uz mi ryba posilal nakou fia smernici. uz vymejslim jiny reseni. maximalni sklon muze bejt prej 45°

- Lukáš 325e
prahy vypadaj dobře hlavně že tam nejsou díry to uchycení tech pásů je trochu problém ale jde to řešit taky budu muset pořešit 

tak sem mi ji dneska podarilo po trosce premlouvani nastartovat. obcas si teda prdla do vyfuku a bezela teda hodne neochotne. ale aspon drzela otacky. pripisuju to tomu, ze dlouho nebezel motor. kazdopadne to pekne hulilo, ale jsou dva pod nulou, takze by to melo bejt v norme. civic mi kouri obdobne.

video kde mi miata zni jak traktor
http://www.youtube.com/watch?v=nyh-mEU5hDs

video kde mi miata zni jak traktor
http://www.youtube.com/watch?v=nyh-mEU5hDs