Petan - Mazda RX7 FD
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Petan - Mazda RX7 FD
to Awatar: o teto uprave toho moc nevim, jak po cenove strance, technicke a jaky bude vysledek. Mate nekdo zkusenost s necim takovym? Diky za rady, nazory 
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

a nebo obuj 275 gumy a hned to zastavi o dva metry driv 
dle meho brzdi FD skvele, i na okruhu to pekne brzdilo ikdyz nejake to vadnuti slo citit tak i presto nebyl zasadni problem.
dle meho brzdi FD skvele, i na okruhu to pekne brzdilo ikdyz nejake to vadnuti slo citit tak i presto nebyl zasadni problem.
93´Rx-7 FD
Právě, že s tim v mém okolí mám dobré zkušenosti. Kotouče i adaptéry se nechají vyrobit u MD Components za cca 15.000,- za drážkovaný 330mm kotouče i adaptéry. Pokud by si chtěl vědět víc o týhle možnosti tak kontaktuj přímo pana Kábrta http://mdcomponents.cz/CZ/kontakt_index.html ví o brzdách vážně hodně a snaží se poradit co nejlépe pro určitě požadavky.petan_250 píše:to Awatar: o teto uprave toho moc nevim, jak po cenove strance, technicke a jaky bude vysledek. Mate nekdo zkusenost s necim takovym? Diky za rady, nazory

to Awatar: diky za info, zajimalo by mne jak se snizi brzdna draha s touto upravou (pokud se snizi, ted mam ze 100km/h na 0 za 36,5m), udelam si vylet spojeny s mensi konzultaci 
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

Ja bych nerekl, ze musis resit brzdnou drahu. FD je celkem lehke a zablokovat kola urcite neni problem ani se stavajicimi brzdami, takze brzdna draha je spis o gume. Takze vetsi brzdy by ti mely prinest hlavne vetsi tepelnou kapacitu a vetsi chladici plochu -> vetsi vydrz na okruhu. Samozrejme i vetsi brzdici moment, ale to je spis bonus a je dobre dat pozor, aby sis nerozhodil rozdeleni brzdne sily na predek/zadek.petan_250 píše:to Awatar: diky za info, zajimalo by mne jak se snizi brzdna draha s touto upravou (pokud se snizi, ted mam ze 100km/h na 0 za 36,5m), udelam si vylet spojeny s mensi konzultaci
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
Pamatujete na prvni Fast and Furious?

Vcera byl nadherny den, co rikate?

Vcera byl nadherny den, co rikate?

no nekecej, to je ten firebird co si mi o nem rikal? vypada krasne
93´Rx-7 FD
- RainbowSeven
včera bylo parádně. sice jsem zaspal...měl jsem v plánu vsát v 6,00 a vyrazit na chalupu kousek od Litoměřic v hodině střídání policejních hlídek (7,00) , ale bohužel jsem zaspal a vyrážel až v 7,00
ale zase jsem si to hezky prodloužil....místo po dálnici jsem vyrazil směrem Mělník, následovala Dubá, Sosnová (pokoukal jsem chvíli na nějaký trapiče na autodromu), a pak pěkným obloukem přes Valkeřice jsem dojel na místo...
Místo slabých 80 km z toho bylo 130
nádherná neděle prostě
ale zase jsem si to hezky prodloužil....místo po dálnici jsem vyrazil směrem Mělník, následovala Dubá, Sosnová (pokoukal jsem chvíli na nějaký trapiče na autodromu), a pak pěkným obloukem přes Valkeřice jsem dojel na místo...
Místo slabých 80 km z toho bylo 130
nádherná neděle prostě
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
to Metan: jj to je presne on, prede jako kocicka ale hodne velka 
to RainbowSeven: heh taky jsme jeli jen na maly vylet, dali jsem 300km, spotreba 1.3 cca 16l, 6.6 cca 18l .... dat to do Ayga tak mam benal na dva mesice
, ale kdo by to resil ne? 
to RainbowSeven: heh taky jsme jeli jen na maly vylet, dali jsem 300km, spotreba 1.3 cca 16l, 6.6 cca 18l .... dat to do Ayga tak mam benal na dva mesice

Mala ochutnavka ze sobotniho foceni:

vypadá to zajímavě
jsem zvědavej na fotky
Kapituloval jsem a nechal FD nafotit do TM. Na argument, kdyz jsem byl ja prcek tak jsem slintal nad karama v casacich (mimo jine
) tak proc to nevratit mladsi generaci? Na to se nedalo nic namitnout .... 
Clanek vyjde vTM 2/2012.
Clanek vyjde vTM 2/2012.

Sam jsem zvedav jak to dopadne .... Hmm nekdo z JDM se nechal nafotit (krom Choseho)? Zkusenosti?Winie píše:snad to nedokurvi, jako vetsinu clanku

Proti tomuhle nic nemám...tuning časák jsem si nekoupil ani nepamatuju. Ale dobře, že se děcka kouknou spíš na tohle auto než na nějakej otuz
Tady to nějak utichlo. Tak jsem se stavil vedle ve vesnici (Praha), ale i s foťákem. Časem tu ještě něco přibude.

Steering Media

Nissan/Datsun 280ZX Turbo - projekt, který snad jednou dokončím
Nissan Primera GT P10 - daily car se špetkou zabavnosti

idealni misto na preckani zimy
skoro sem se lekl, ze to je kontejner 
93´Rx-7 FD
Od zeme ne, garaz je v nejvyssim bode zahrady a pod ni je folie (neni vidt pac na folii je cca 5cmm hrubeho pisku a pak jeste dlazdice. Ale obcas kondenzuje na strope a ma tendenci kapat ....Hayabusa píše:Nebude v té garáži přes zimu veliká vlhkost ?
Naposledy upravil(a) petan_250 dne 23 pro 2011, 12:47, celkem upraveno 1 x.

Zase něco málo přidáme

Steering Media

Primitivni (pozn.: kanystr je suchy jak troud):

ale ucinne

Po dvou mesicich stani, narafla hned, kocka sikovna

ale ucinne

Po dvou mesicich stani, narafla hned, kocka sikovna
Naposledy upravil(a) petan_250 dne 23 pro 2011, 13:09, celkem upraveno 1 x.

tak to je luxus
z vlastni zkusenosti vim, jak rychle dokaze byt nedychatelno v normalni garazi, takhle si tam tim muzes vesele topit 
93´Rx-7 FD
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
tohle se mi líbí, žebych to vyvedl do sousední garáže? 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Nejsou to Trosky?petan_250 píše:Vcera byl nadherny den, co rikate?