No mě se spíš nelíbí ja bych chtěl uplně něco jinyho ale nejsou finance takže prozatím toto beru jako nejlevnější řešení
Oliv - Nissan 350Z
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Oliv - Nissan 350Z
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ pořád ta kapota 
No mě se spíš nelíbí ja bych chtěl uplně něco jinyho ale nejsou finance takže prozatím toto beru jako nejlevnější řešení
- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
Mně se to takhle moc líbí. V té červené to vypadá úplně jinak. 
PS. Kámoš děkuje za hrabačku na semaforech.
PS. Kámoš děkuje za hrabačku na semaforech.
Toyota Celica AT200 1.8 16v '95
Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

"hrabačku" nevim o čem je řeč 
ale je pravda že když sem byl v brně na ISŠ na geometrii tak cestou zpět nějakym zahadnym způsobem odmitlo pracovat ESP,ABS a SLIP a v židenicích na svatoplukově jsem se chtěl rychleji dostat ze semaforu a přejet si do jinyho pruhu a nějak to neklaplo
a tak když se to tak pěkně utrhlo tak už jsem si to pro radost podržel o chvilku déle
ve zpětnym byli vidět jen dvě černý stopy jak to pěkně zakouřilo 
ale je pravda že když sem byl v brně na ISŠ na geometrii tak cestou zpět nějakym zahadnym způsobem odmitlo pracovat ESP,ABS a SLIP a v židenicích na svatoplukově jsem se chtěl rychleji dostat ze semaforu a přejet si do jinyho pruhu a nějak to neklaplo
Dlouho neproběhl žadnej update takto napravím.
Od přítulkyně jsme si nechal nadělit něco málo na auto a zde je výsledek:

A zde muj nabízený diffusor, nikdo ho nechtěl tak sem ho přece jen placl na auto a libi se mi to

předem píšu že ty přiznané šroubky kterého přidržují jsem takto chtěl a lepit sem to nehodlal. (hlavní šroubky které ho drží dole nejsou vidět)
Od přítulkyně jsme si nechal nadělit něco málo na auto a zde je výsledek:

A zde muj nabízený diffusor, nikdo ho nechtěl tak sem ho přece jen placl na auto a libi se mi to

předem píšu že ty přiznané šroubky kterého přidržují jsem takto chtěl a lepit sem to nehodlal. (hlavní šroubky které ho drží dole nejsou vidět)
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Presne takCaHY píše:Libovka!
Difuzor je moc peknej..
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
SeeJ. Photography
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
Super SeeJ, tohle předčilo veškerá má očekávání parádní práce.
Děkuju moc
Děkuju moc
Super Oliv. Je to celkem pěkný
Já bych teda to zamračení a ten nalepenej difuzor a otvor na sání nemusel, ale když se Ti to líbí 
Nissan 350z - White FAIRLADY Z
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
SeeJovi velka pochvala a Zetko vypada skvele, neskutecne jsi ho promenil
Dokonce ani ten "splyvavy" zadek nevypada vubec spatne na fotkach 
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
SeeJ je super klučina jsem moc rád, že jsme se potkali a pokecali, fotky od něj se mi taky moc líbí.
Děkuju za pochvalu zatím jsem tak ze 60% se vzhledem spokojen takže jeslti to půjde v zimě do toho zase říznu ať je nějaká sranda
Děkuju za pochvalu zatím jsem tak ze 60% se vzhledem spokojen takže jeslti to půjde v zimě do toho zase říznu ať je nějaká sranda
Kdyby měl někdo zájem Ztko je naprodej (když to klapne bude zase jina JDM hračka) tak jak je kompletní za 300tis. 
Videl jsem na facebooku. Bude ho velka skoda pokud pujde z domu. Hlavne aby se dostalo do dobrych rukou.
Nastupce bude asi lepsi coo

Nastupce bude asi lepsi coo
Mitsubishi Lancer Evolution IX MR
- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
Je to celkem škoda, na to jak sis ho vymazlil..
Otázka, která asi hlodá každého - Co bude další hračka ? 
Toyota Celica AT200 1.8 16v '95

- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
hehe doufám že bude to jak jsi říkal
každopádně hodně štěstí s prodejem ať narazíš na někoho normálního 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Jsem zvědav, do čeho půjdeš. Auto pěkný, snad najde cestu k tomu správnýmu bláznovi 
Nový projekt je zatím u ledu.
Na showroom jsem teď trochu kašlal protože jsem si užíval výlety a péči o Z. Přidám tedy aspoň pár fotek z výletů a pár plánu na zimu.
něco z Relax meetingu v pardubkách

Něco málo od marka z výletu do gbel

naše výletnická parta

red devils

red devils
fotky z pezinské baby a jiných výletů bohužel nemám
jak bude trochu času ještě doplním (vyfotím) co se změnilo v interiéru.
A teď k plánum na tento a přístí rok.
1. Doplnit zadní nárazník o chybějící části do setu k nismo v2. (na cestě)
2. Dokoupit prahy z nismo v2 (jaro 2015)
3. Dokoupit přední nárazník z nismo v2 (jaro 2015)
4. Upravit prední blatníky (sehnat jiné)
5. Nové díly nechal nalakovat
6. Doplnit budíky o teplotu oleje, bohatost směsi a teplotu výfukových plynů + UpRev osiris (uprava map a vypnutí druhých lambda sond)
7. Kontrola motoru před sezonou 2015
8. Udělat STK (květen 2015)
9. Užít si přístí sezonu
10. V průběhu sezony nebo opět na jejím konci postavit nový performance motor
Snad budu častěji než doposud doplňovat co se z autem děje
Na showroom jsem teď trochu kašlal protože jsem si užíval výlety a péči o Z. Přidám tedy aspoň pár fotek z výletů a pár plánu na zimu.
něco z Relax meetingu v pardubkách

Něco málo od marka z výletu do gbel

naše výletnická parta

red devils

red devils
fotky z pezinské baby a jiných výletů bohužel nemám
jak bude trochu času ještě doplním (vyfotím) co se změnilo v interiéru.
A teď k plánum na tento a přístí rok.
1. Doplnit zadní nárazník o chybějící části do setu k nismo v2. (na cestě)
2. Dokoupit prahy z nismo v2 (jaro 2015)
3. Dokoupit přední nárazník z nismo v2 (jaro 2015)
4. Upravit prední blatníky (sehnat jiné)
5. Nové díly nechal nalakovat
6. Doplnit budíky o teplotu oleje, bohatost směsi a teplotu výfukových plynů + UpRev osiris (uprava map a vypnutí druhých lambda sond)
7. Kontrola motoru před sezonou 2015
8. Udělat STK (květen 2015)
9. Užít si přístí sezonu
10. V průběhu sezony nebo opět na jejím konci postavit nový performance motor
Snad budu častěji než doposud doplňovat co se z autem děje
Prosím o detailní popis bodu 4 a 10 
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
4. neboj jde jen o estetiku
10. stavba motoru je ještě otázkou zda koupit celý poskladaný holoblok u usa z kovaným vnitřkem + upravené hlavy taky z usa nebo si to vše poskladat sám to se zatím uvidí časem.
každopádně bych chtěl kompresní poměr 10.5 nebo 11 (kované písty), posílit ojnice výměnou za kované Hčka(slabina u Z co jsem tak vyčetl na my350z), výměna origo VQ35DE
těsnění pod hlavou za VQ35HR (zlepšení chlazení válců), osazení repasovaných hlav na kterých bych chtěl JWT vačky nejspíše S2, olejové čerpadlo od cosworth, odstranění výměníku
oleje a nahrazení olejovým chladičem z termostatem. Tohle vše je zamýšleno tak aby motor byl použitelný jako atmosferický a zároveň by se dal časem osadit kompresorem od
vortechu. cenová představa pokud si vše budu dělat sám je cca 150tis pokdu by se kupoval už hotový blok a hlavy tak je to asi kolem 200tisdíky velkému dph a dopravě do čr.
Ještě mi vrtá hlavou myšlenka osadit motor 100mm vložkama a písty + trochu jiná klika pak by měl motor 4,2Litru cena by se podle mě vlezla taky do 200tis pokud bych to skládal
tady u nás v čr.
Všechny odhady cen jsou bez kompresoru od vortechu ten je dalších 150tis.
10. stavba motoru je ještě otázkou zda koupit celý poskladaný holoblok u usa z kovaným vnitřkem + upravené hlavy taky z usa nebo si to vše poskladat sám to se zatím uvidí časem.
každopádně bych chtěl kompresní poměr 10.5 nebo 11 (kované písty), posílit ojnice výměnou za kované Hčka(slabina u Z co jsem tak vyčetl na my350z), výměna origo VQ35DE
těsnění pod hlavou za VQ35HR (zlepšení chlazení válců), osazení repasovaných hlav na kterých bych chtěl JWT vačky nejspíše S2, olejové čerpadlo od cosworth, odstranění výměníku
oleje a nahrazení olejovým chladičem z termostatem. Tohle vše je zamýšleno tak aby motor byl použitelný jako atmosferický a zároveň by se dal časem osadit kompresorem od
vortechu. cenová představa pokud si vše budu dělat sám je cca 150tis pokdu by se kupoval už hotový blok a hlavy tak je to asi kolem 200tisdíky velkému dph a dopravě do čr.
Ještě mi vrtá hlavou myšlenka osadit motor 100mm vložkama a písty + trochu jiná klika pak by měl motor 4,2Litru cena by se podle mě vlezla taky do 200tis pokud bych to skládal
tady u nás v čr.
Všechny odhady cen jsou bez kompresoru od vortechu ten je dalších 150tis.
hezké plány
no s tím kompresem se mi taky kvuli přeplnování nechce jit dolu.Raději bych zachovl origo a foukal míně.Ty vačky jsou lepší v čem? jsou ostřejší nebo se líp hodí na foukání?
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
-
Beaver
S těma kompresníma poměrama si pak buď založte "Klub přátel vysokootanového benzínu" nebo "Klub přátel detonací", bude nutno dobře ladit aby to nepáchalo zlo.
Pokud by sis precetl poradne bod 6, tak sis mohl usetrit starost.
Naladeni upraveneho atmosferickeho nebo preplnovaneho motoru je snad samozrejmost a Oliv si je toho urcite vedom...
Naladeni upraveneho atmosferickeho nebo preplnovaneho motoru je snad samozrejmost a Oliv si je toho urcite vedom...
-
Beaver
Já jsem psal dobře ladit, protože kombinace vysokokompresního motoru a přeplňování klade na ladění větší nároky než je obvyklé, resp. mnohem míň to odpouští případné chyby. Pokud by sis pořádně přečetl můj příspěvek, mohl sis ušetřit starost ty. Ano, Oliv si je jistě vědom, že to musí naladit, jen radši upozorňuju, že se zvolenou kombinací komponentů se pouští do hlubších vod než je pouhé plácnutí nějakého kompresrkitu nebo turbokitu na stock motor.