Grumble - Nissan 350Z SnowWhite
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Grumble - Nissan 350Z SnowWhite
Škoda těch kol no...už je koupil nějakej pán s 370z nismo tady z PV (okolí). Budu muset mrknout po jiných.
Nissan 350z - White FAIRLADY Z
Jj vim sem si rikal ze jsou mi nejake povedome 
Škoda toho zbytečnýho tuningu na autě... 
jo no mam na autě ruzne napisy,jen ten tvuj argument je taky dost mimo
nevím o tom že by Speedhunters nebo Granturismo vyráběl nějaké performac komponenty na auto jako NISMO
to je fuk
duležite je že se to líbí tobě a na mě se vyser 
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Škoda je dobryho člověkaMarkyboy2 píše:Škoda toho zbytečnýho tuningu na autě...
Argument mimo neni, ale radši toho necháme, můžem si to klidně vysvětlit v SZ, než mi tu zadrbávat topic hovadinamaChristo píše:jo no mam na autě ruzne napisy,jen ten tvuj argument je taky dost mimonevím o tom že by Speedhunters nebo Granturismo vyráběl nějaké performac komponenty na auto jako NISMO
to je fuk
duležite je že se to líbí tobě a na mě se vyser
Naposledy upravil(a) Grumble dne 16 črc 2014, 05:57, celkem upraveno 3 x.
Tak a hotovo, priznany nazev bodykitu, ted uz zbyvaji poresit kola, podvozek a kompresor 
Naposledy upravil(a) Grumble dne 16 črc 2014, 05:47, celkem upraveno 2 x.
každý má jiný vkus, že jo...mě se to třeba hodně líbí, koupíš kola a bude to bomba 

Diky. O tom to taky je. Kdyby meli vsichni stejne nebo podobne upravene auta, byla by to nuda, takze ty negativni ohlasy byt proste musi 
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Te film je super, docela jsem v tom shledl nektere sve reziserske napady
Jak dlouho tak trvalo to natocit a postrihat?
Jinak auto vypada, zni a jede skvele, dovedu si prestavit, jakou z toho mas radost
Jinak auto vypada, zni a jede skvele, dovedu si prestavit, jakou z toho mas radost
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
Čau Xcriss. Díky moc, mám z toho auta fakt velkou radost, protože s tím byly nemalé problémy a stálo to nemálo peněz a nervů, ale největší zásluhu má na tom lakyrník, který to dopasoval na auto a namíchal barvu, která nemá označení ( označení na kastli je šedostříbrná) v nissanu mi řekli, že majitel co si auto kupoval nové si nechal za nějaý doplatek nastříkat auto do bílé perleti a to ve vzorníku nemají, protože bílé se normálně nevyrábělo, takže nemají ani označení barvy, takže bylo 4hodiny míchání barvy 
Video bylo náročné hlavně na natáčení, měl jsem v podstatě jednu kameru (druhá byla stále v autě na přísavce), takže bylo asi 10x vyjíždění a zajíždění do garáže. A když jsem viděl jak dlouho to trvá a jak to zabere práce, tak na další záběry, které jsem chtěl uskutečnit jsem neměl už nervy a udělal to "jen" takle
Ale jsem celkem spokojený není to nejhorší, akorát na letišti jsem mohl vymyslet něco lepšího, bylo mi líto gum, tak jsem se tam jen párkrát otočil a hlavně to bylo pro fotku, měl jsem tam bráchu jako fotografa, tak jsem to rovnou zakomponoval do videa
Takže natáčení cca: 4hodiny a stříhání cca 3hodiny
Video bylo náročné hlavně na natáčení, měl jsem v podstatě jednu kameru (druhá byla stále v autě na přísavce), takže bylo asi 10x vyjíždění a zajíždění do garáže. A když jsem viděl jak dlouho to trvá a jak to zabere práce, tak na další záběry, které jsem chtěl uskutečnit jsem neměl už nervy a udělal to "jen" takle
Takže natáčení cca: 4hodiny a stříhání cca 3hodiny
Byl sem mrknout a vypada to naprosto sqele jak spracování tak lakování nápisy nismo vubec neurazí. Jediný nedostatek ale to jsme se s Radkem bavili jsou utopená kola ale Radek je koumák takže to bude zachvili super. Moc se mi to líbí.
Díky Marťo. Taky jsem zvedavy na tvuj projekt s e36 
Tak jsem absolvoval školu smyku od MAX CARS, užil jsem si to i jsem se něčemu přiučil, takže můžu VŠEM (bez výjímky) doporučit ! Kdo chce mrknout, něco jsem sestříhal 
-
Beaver
Kolečko výborný na nácvik driftu. Někdy budu muset taky vyzkoušet 
Zatím nic zásadního se nedělá, šetří se na kompresor a další věcičky, tak jen foto jak to vypadá bez stěrače (pár kilo dolů) a s ledkovým osvětlením SPZ.
Krasavec.... 
- Emvique
- Kontaktovat uživatele:
Grumble: dneska výživné nahánění na Masarykáči s Tebou!
uploadnu dash-cam přes noc.
2004 Mazda RX-8 Velocity Red Mica (170kW 6-port MT)
youtube.com/user/emviquedroid
Jj, užili sme si to
... příště zas
, jelo se za Tebou dobře, akorát ty brzdy to nevydržely

moc pěkný to máš!!!!
Díky Maxxi. Jakto, že jsi nebyl v Brně? Čekal jsem, že mě tam potaháš, abych si najezdil stopu 
Nějaké foto z boxové uličky
Nějaké foto z boxové uličky
- Emvique
- Kontaktovat uživatele:
Grumble: onboard už je na YT... odkaz na něj je tady ve vláknu ,,Brno jízdy 06.10........") 
2004 Mazda RX-8 Velocity Red Mica (170kW 6-port MT)
Já už jsem to tento rok zabalilGrumble píše:Díky Maxxi. Jakto, že jsi nebyl v Brně? Čekal jsem, že mě tam potaháš, abych si najezdil stopu![]()
jaký jsi měl čas?