Spyke - Toyota Supra MKIV TT UK Spec
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- svobyrider
Re: Spyke - Toyota Supra MKIV TT UK Spec
Mishimoto mám a zatim spokojenost, ještě lepší je podle mě Koyo, ale zas o jiných penězích.

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
Mishimoto jsem koukal, že tam mají taky, ale už je to o 4tis. někde jinde... Jen nechápu, proč tam mají psané že pasuje pouze na manuální převodovky? Automat nebo manuál, chladič je snad tak i tak stejnej nebo se pletu?
-
Idaho von Věšín
ZXman píše:kvalitni je Mishimoto
Skusím najít
problém je že v našich končinách stejen skončích u Koyo nebo mishimoto ( oboje čína, kvalita podle toho jak se vyspali ) protože vše lepší nikdo nevozí protože / nebo je to 3-5x dražší..
U mish a Koyo se říká že jakmile vydrží první pulrok OK budou už Ok stále
Naposledy upravil(a) Idaho von Věšín dne 10 bře 2016, 09:09, celkem upraveno 1 x.
- svobyrider
já měl za to že jsou to Amíci a i tam se to vyrábí, ale dneska se už skoro všechno dělá v Číně, takže těžko říct.

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
chladic pro automat je jiny,ve spodni casti vede chladicem trubka ve ktere se ochlazuje(zahriva) prevodovy olej automatu
Ani si nepreji, Mishimoto mam 10 let a jsem spokojeny. Taboo ma urcite hodne zkusenosti, ale nekdy je jeho poddani dost agresivni. Vsechno neni tak jednoznacne jak amici na forech tvrdi. Vsiml jsem si, ze je neco nasere a pak od toho vsechny odrazuji.Idaho von Věšín píše:nepřej si slišet o Mishimto říká Tabooo
![]()
Pukud chces setrit kup obyc Chinu z ebay.co.uk, pokud chces peknejsi zpracovani kup Koyo nebo Mishimoto. V nasich klimatickych podminkach budou fungovat vsechny.
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
ZXman: No šetřit uplně ne, jde hlavně o funkčnost, nadruhou stranu jestli je to všechno čína je to asi fuk..
Janec: bylo mi to sice divný ale myslel sem si že tak nějak to je... Tak teď ale popravdě nevím, jestli ten chladič shánět, podle financí bych rád(jestli si auto nechám), šel do manuálu, tak abych nemusel chladič měnit opět
Nebo by teoreticky šla ta trubka potom zavařit při přestavbě na manuál?
Idaho mám to chápat tak že ,,skusíš najít" jako že se po něčem koukneš? Bylo mi nabídnuto chladič rozdělat, vyčistit a zase sletovat, ale to se mi zrovna nepozdává jako dobrej nápad, navíc bych byl rád za chladič trochu větší..
Jinak brzdy už jsem si sehnal, budu objednávat děrovaný EBC na předek i zadek + Redstuff desky, tak tohle už mám za sebou.. VIN sem ti poslal ale nějak jsi se neozval tak jsem to bral jako že nemáš čas..
Díky moc všem za rady, nerad bych vybral něco blbě, a tak sem rád že se můžu optat...
Janec: bylo mi to sice divný ale myslel sem si že tak nějak to je... Tak teď ale popravdě nevím, jestli ten chladič shánět, podle financí bych rád(jestli si auto nechám), šel do manuálu, tak abych nemusel chladič měnit opět
Idaho mám to chápat tak že ,,skusíš najít" jako že se po něčem koukneš? Bylo mi nabídnuto chladič rozdělat, vyčistit a zase sletovat, ale to se mi zrovna nepozdává jako dobrej nápad, navíc bych byl rád za chladič trochu větší..
Jinak brzdy už jsem si sehnal, budu objednávat děrovaný EBC na předek i zadek + Redstuff desky, tak tohle už mám za sebou.. VIN sem ti poslal ale nějak jsi se neozval tak jsem to bral jako že nemáš čas..
Díky moc všem za rady, nerad bych vybral něco blbě, a tak sem rád že se můžu optat...
-
Idaho von Věšín
v tom s tebou souhlasím , přesto dám radeji na zkušenost více lidí než jednu referenci ( osobne mám KOYO také nekolik let a není problém, každopádne zpracování mi přijde - opet na tommém jediném kousku - dost tragické ). Ono to není jen o Taboovi, ale i MX-5 foru, Toymods a dalších forech, kde i stežují ž tekl v podstate ihned po instalaci nebo ve velmi krátké době, na druhou stranu se shodují v tom že jakmile nezačne téct zpočátku tak slouží X let.. na druhou stranu u nich je nákupka jinde než u nás ( beru nejen jejich cenu ale i hodnotu penez ).ZXman píše:
Ani si nepreji, Mishimoto mam 10 let a jsem spokojeny.
osobne než riskovat radeji bych si připlatil a pohledal, nebo nechal vyrobit na zakázku v čr..
Od této volby tě odrazuji a myslím že nebudu sám. EBC kotouče a RedStuff desky nefungují tak jak to vypadá na papíře. Vyplatí se podle mého připlatit buď na YellowStuff a nebo BlueStuff pokud chceš zůstat u EBC. Koupil jsem před časem EBC TurboGroove a RedStuff destičky a není to až účinné jak jsem myslel že bude a to nemám malé brzdy na autě.spyke píše: Jinak brzdy už jsem si sehnal, budu objednávat děrovaný EBC na předek i zadek + Redstuff desky, tak tohle už mám za sebou..
Daily: Mazda 3 BL 2.0 DISI 111kW / 151HP
For fun: Honda S2000 AP1
For fun: Honda S2000 AP1
Mam stejně špatnou zkušenost z EBC kotouči v kombinaci z redstuff. Brzdny učinek hrozně špatný ta destička miato aby se opotřebovávala tak se jako by leští a její povrch je jak zrcadlo. Vyzkoušeno na dvou sadách těchto desek o oboje uplně stejné, Swestr je ma uplně stejně vyleštěné. Jediná výhoda je že ty desky vydrží xxxxxx km:D
protože to nebrzdí.
Opravdu pokud budeš trvat na EBC značce tak vem yellowstuff desky.
Prozměnu jsem si teď nechal doporučit DBA kotouče a hawk hp+ desky a mužu jen všem doporučit brzdí to suprově.
Opravdu pokud budeš trvat na EBC značce tak vem yellowstuff desky.
Prozměnu jsem si teď nechal doporučit DBA kotouče a hawk hp+ desky a mužu jen všem doporučit brzdí to suprově.
No tak já už to mám z části objednané, tak uvidím, jestli se to dá ještě překopat na ty yellow stuff.. Jinak EBC jako značka brzd mi přišla v pohodě, co sem tak četl recenze, tak proto.. Tak díky za radu 
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
Já s EBC nějak extra špatný zkušenosti nemám u mě to s nima na šestce brzdilo dobře vždycky, ale jakmile jsem to trochu přehnal na okruhu a "lehce" je přepálil, tak začly mizet před očima a to jak red tak yellow, ze kterejch jsem dokázal sundat barvu jednou 25minutovkou v Brně, ale je zajímavý, že vždycky sem je přehřál zadní nápravě.
Jinak u EBC Red, když se je povede přepálit, tak taky bacha po vychladnutí chvíli takřka nebrzděj než se ohřejou dokud se z nich nesjede taková zesklovatělá vrstva což je nejspíš způsobeno tou keramickou směsí.
Jinak u EBC Red, když se je povede přepálit, tak taky bacha po vychladnutí chvíli takřka nebrzděj než se ohřejou dokud se z nich nesjede taková zesklovatělá vrstva což je nejspíš způsobeno tou keramickou směsí.
Mazda 6 2,3i 122kW(166HP)+ (racecar)
Mazda 6 MPS 191kW(260HP)+ (daily and fun car)
Mazda 6 MPS 191kW(260HP)+ (daily and fun car)
Na tom automatovem chladici nic zaslepovat nemusis, olej se ti logisky nemicha s vodou.
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
tak tak. na chladici nechas dve trubicky prumeru cca 12mm volne bez niceho.. je to jen trubka co prochazi spodkem chladice
Tak ono jde spíš o to sehnat ten chladič na automat, příjde mi že maj všude jen na manuál... A co ten blow off ventil? Někdo nějaká rada, co by šlo? Našel jsem nějakou repliku HKS SSQV kolem 1200,- je to k něčemu nebo to je dobrý tak na 1.8T do cocty? 
tak to rovnou postav na manuala a nemas problem 
Mám nazvyš R154 ak by si mal záujem
Poradí mi tady někdo prosím, jakej Motul mám nalít do motoru? 300V Chrono 10w40 nebo Competition 15w50... Popřípadě u koho kde sehnat, nechci nějaký poláky...
Díky za rady 
Zkus Idaha...rozhodně poradí a olej i sežene si myslím 
Olej jsem dal na nás eShop . Co to auto jezdí ? Jaký teploty oleje ? Časté starty ?
Do svojeho 2jz bez turbiny liju toyotacky 5w-40 predepsana je myslim 5-30
Nakonec naleju 5W50 Valvoline VR1... na doporučení odjinud... Auto jezdí jen normálně v provozu,žádný okruhy ho nečekají.. Ale i na tý silnici může dostat dost ,,počudit" 
A teplotu nevím, budík na tlak a teplotu teprve snad bude
A teplotu nevím, budík na tlak a teplotu teprve snad bude
Pěknej kousek, tak sand se nekdy potkame na silnici

Youtube channel:
https://www.youtube.com/channel/UCMllKL ... yIlWmgkdBA
https://www.youtube.com/channel/UCMllKL ... yIlWmgkdBA
To nevím, Prahu vůbec nejezdím.. škoda že jsi nebyl na carwars, na srazu super, bylo by nás o jednu MKIV víc 
krasavice....a to jsi jí ještě koupil v relativně dobrej čas .....ceny letí strašně nahoru, co tak sleduju a je jich čím dál méně ....ať dělá jen radost =)
rovinky jsou pro rychlá auta, zatáčky pro rychlé jezdce " Colin McRae "