Smržík - Subaru Impreza GT 1996
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Smržík - Subaru Impreza GT 1996
Tak se tam pravděpodobně všichni tři potkáme 
Subaru Impreza GT MY95
Vilda píše:Tak se tam pravděpodobně všichni tři potkáme
Tak to je krása to by jsme si mohli zaparkovat vedle sebe a udělat nějaké foto ze srazu
impreza dostala HKS SQV III nyní se v autě cítím o něco lépe když si odfoukne a silikonové modré podtlakové hadice na motoru vypadaji lépe než ty seriové stářím stvrdlé.
Hele Tome o kolik si mě předjel u cíle?já tušim že to bylo skoro o celý auto 
Pěkně ste tam s Jirkou jezdili bokem
musim seštelovat ručku bez ní to neutrhnu..
Pěkně ste tam s Jirkou jezdili bokem
Subaru Impreza GT MY95
byli jsme skoro stejně vedle sebe ale když jsem řadil 3 tak už trochu ujížděl asi o auto moc to nebylo jak říkal jirka asi koupím tu řídící jednotku časem když řídící jednotka WRX udělá tohle tak ta z STI musí fakt frčet
Taky jí mám v plánu jsem zvědavej co to bude dělat 
Subaru Impreza GT MY95
nechci tu zasirat topic ale jen aby vtech GT motorech nezaklepalo vetsinou to neni jen o jednotce , jednotka supr vec ale samotna uplne nestaci .)) example : kamos ji dal do gt 155kw tankoval 100oktan only
jelo to fakt dobre oproti gt ale za 2 mesice hotovo klepy klep ted si stavi novej motor .. , proste ty gt vnitrnosti sou slabsi , tim nechci sejckovat ale jen davam info
kazdopadne preju have a fun
jelo to fakt dobre oproti gt ale za 2 mesice hotovo klepy klep ted si stavi novej motor .. , proste ty gt vnitrnosti sou slabsi , tim nechci sejckovat ale jen davam info
kazdopadne preju have a fun
Subaru Impreza WRX STi
no risk no fun 
EX : Legacy 2.5
T4 2.5TDI
NOW : Miata NA 1.8 SC
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
T4 2.5TDI
NOW : Miata NA 1.8 SC
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
jj to chápu že samotná jednotka nestačí ale časem bych osadil vejfuk nějakým 76 potrubí welbro do nádrže iridium svíčky regulátor tlaku paliva a asi i převodovku by to chtělo 4.444 jen pak nebudu už moc jezdit po dálnici ale na sprinty super a lepší interkuler
ale všechno je závislí na penězích takže postupem času nejde to hned.
som mal moznost porovnat WRX2001 a Sti 2002 oba kusy vyborny seriovy technicky stav a musim potvrdit co hovoria vsetci - neoplati sa minalne z WRX robit Sti - to auto je z inej planety. Vykon je to najmenej co je medzi nimi rozdielne - to sa da softom dohnat - ale riadenie, podvozok, brzdy...tym je to auto diametralane inde. sorry za OT
zase jsem o nějaký ten peníz chudší ale impreza dostane 4 pístové brzdy kotouče budou zimmerman vrtaný stávající brzdy u GT nestačí měl jsem tam 277 a nyní bude 294 snad už bude brzdit 
Zimmermany neber, vem EBC 
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
jo jo, Zimmermany jako jsou vrtaný tak praskají... EBC jsou dobrý 
kde je koupím ? cena? zimmerman vychází na 4200 ale když říkáte že praskaji 
Kontaktuj infinityho. Má pěkný ceny
. Ale každopádně budou lepší i hladký ATE než ten šmejd od zimmermanu
blesk666: tj sice pravda, ale maximálně u GDB.. u GC8 musíš brát v potaz, že STi seženeš max pravostraný, což je pro většinu lidí obrovská překážka. Navíc nelze srovnat ani GC8 vs. GDB, protože nad MY00 už je to těžká cihla
(majitelé GDBs ať se nezlobí, jen prudim :p)
smržík: ja sem zimmermany měl a je pravda, že jsou k prdu.. po týdnu byly zkroucený jak huba po ochutnávce citronu
smržík: ja sem zimmermany měl a je pravda, že jsou k prdu.. po týdnu byly zkroucený jak huba po ochutnávce citronu
Race car: Subaru Impreza Type R 1999 (testing)
Daily car: Seat Ibiza 1.9 TDi sport 2001
Sold: Subaru Impreza GT 1996
Summer: Suzuki GSX-R 600 1999
Daily car: Seat Ibiza 1.9 TDi sport 2001
Sold: Subaru Impreza GT 1996
Summer: Suzuki GSX-R 600 1999
tak poslední dobou spíš auto je pořád v nějaké dílně garáži a pořád se něco ladí od toho co se zvedl výkon to už nejezdí jako nějaká golf jak mi řek Douda
ale jako GT
s řídící jednotkou mines si auto opravdu šlo na letišti tady u nás (všechov) jsem měl čest vyzvat na sprint chlápka co měl M5 5.0 V8 na brzdě 420hp a dostal na prdel ani nakonci mě už nechytil a to letiště má víc jak 400m tak mě to trochu potěšilo a zahřálo u srdíčka ale za tejden na to se mi propálil píst takže jsem zase dojezdil tedka vymýšlím jak udělat pořádně motor a necpat do něj moc peněz nejsem přece milionář
tady nějaké foto co se stalo bud čerpadlem slabým a nebo vstřikovačem protože jsem měl trochu přitažený tlak paliva a asi začal prokapávat. nyní už mám i nový výfuk potrubí 76mm plně průchozí ze zadním koncem foto přidám příště vařený doma z nerezu profi svářeček dělaný přesně na auto podle představy jeden nerez vlnovec a co nejméně zakroucení 
jak to vypadá s těma kovanýma ojnicema a pístama?
Subaru Impreza GT MY95
tady dávám foto výfuku ještě nemá rozleštěné sváry.... další foto pístu 
asi na ně prdím jirka mi schání jiný blok protože tady bych musel dělat výbrus a další věci a hned bych tam byl za 50 takhle si koupím jiný motor za 20 a jedu už chci jezdit mám apsťákVilda píše:jak to vypadá s těma kovanýma ojnicema a pístama?
Ahoj, co jsi použil za trubky? Průměr a tloušťku stěny prosím 
EDIT: rozlepil jsem líná víčka a dočetl se, nicméně tloušťka stěny by mne i přes to zajímala. Jinak moc hezky vařený, třeba někdy uslyším naživo
EDIT: rozlepil jsem líná víčka a dočetl se, nicméně tloušťka stěny by mne i přes to zajímala. Jinak moc hezky vařený, třeba někdy uslyším naživo