speedy_s píše:když auto využíváš, tak to občas prostě nevyjde, ale na to taky přijdeš.
Az budes mit cim jezdit Beavere (a budes jezdit jako Speedy), tak tady do nej keruj... Radsi ohnu pul auta, nez aby mi stalo doma v garazi a nejezdilo
Moderátoři: Amigo, riderhenry
speedy_s píše:když auto využíváš, tak to občas prostě nevyjde, ale na to taky přijdeš.
Je roztomilé, jak si neustále pěstuješ v hlavě nějaké fiktivní scénáře. Ty snad víš o nějaké situaci, kdy jsem blbnul ve 20 km/h na nějakém plácku ? Prosil bych místo a čas, já o ničem nevím. Naopak Supra jezdila a na pár let se odložila kvůli jiným prioritám. Bezpochyby víš naprosto přesně co, kdy, jak a proč jsem řešil, takže mi jistě řekneš, jak jinak jsem to měl řešit. Čekám na tvůj podrobný popis, třeba do SZ, tady jsou tyhle tvoje kecy poněkud offtopicspeedy_s píše:bohužel při blbnutí ve 20kmh na plácku se vlastně bát nemusíš
třeba se to změní až to bude jezdit
Já mám aut dostatek, díky za tvou péčiXcriss píše:Az budes mit cim jezdit Beavere
Swejky píše:Děkuji panu Bobrovi a panu Onsadovi za to, že jste....díky Vám pánové si vážím prostých a normálních lidí s rozumem a ne dementů jako jste vy dva !!!!!![]()

Hádat jsem se ještě ani nezačaldreamtalks píše:PS: Bobre, tak se furt nehadej .... proste tady zatim jen machrujes, furt do neceho kafras, ale tvoje kara stoji na spalkach.
Jedno "N" prohoď za "Z" a je to přesně výstižné...Vavris píše:...TUNINGFORUM!
Radši to vyfoť teď, dokud nepadaj hovna s háčkama a na zemi není ta rozsolená břečka.Oliv píše:...ale bohuzel prší a fotku mužu udělat max v mojí pidi garáži kam se Z sotva vejde.