Rez ne to je od asfaltu ktereho bylo 30kg a stalo mě to k***a sil než jsem ho dostal všechen dolu asi 50hodin prace jsou to pozustatky asfaltu na tmelusvobda píše:Parada stim odlehcenim uz to pojede pekne .
Libi se mi jak je Z vyztuzeno vsude mozne , jde to videt i na bouranych . Sam jsem neveril co jsem se byl na jedno vyvaleny podivat skoro neslo poznat ze slo 4x pres boudu.
Jinak co to hnedy ? Snad uz to neni rez ?
Christo - Nissan 350Z
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Christo - Nissan 350Z
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Ha dobrá hračka !
Co je to za barvu na těch pneu ? 
Jako nejlepší volba z domacích testu vyšel vodou ředitelny ETER ten šel ohnout na pasku o 360 a nepraskl o pruměru 5cm testoval jsem co vydrži aspon 3tis km dele pneu nevydrží 
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
No a třetí fazi POWER UP už mám taky doma at to kompresor kit STILLEN. Postup bude nasledující
motor VQ37VHR z 370Z i s převodovkou, hezky jsi ho rozeberu vyčistím a dam kované díly a naladí se to na 600Hp+ co pujde vaha se snad dostane na 1100kg to by mohlo byt zabavné 
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
- svobyrider
Ta barva kol a brzdiču je super!Celkově to vypadá moc pěkně.Nemáš náhodou ještě původní přední brzdiče?:D

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
Hodně moc fandim
...je (a bude) to bomba
Jsem rád když vidím, že tenhle typ vozu sem tam provozuje a upravuje si (zjevně) ortodoxní správnej magor
, ...(nezřídka bohužel přitahuje "divnou" cílovou skupinu
)
Rozhodně to chci vidět v akci
Jsem rád když vidím, že tenhle typ vozu sem tam provozuje a upravuje si (zjevně) ortodoxní správnej magor
Rozhodně to chci vidět v akci
WWW.HOONRING.CZ - NS COACHING AND SERVICES
pecka! Takže 2.června v Brně se uvidíme? 
[SOLD] MG ZR - https://www.instagram.com/p/BhLa8t1BzAg/
[SOLD] CTR - https://www.instagram.com/p/BEyDalWx2-q/
[SOLD] NC 2.0 - https://www.instagram.com/p/BONKKzTAAR3/
[SOLD] Megane RS3 CUP 250 - https://www.instagram.com/p/Bo6gM0AH5cw/
[SOLD] NBFL - http://jdm-meeting.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=6217
SSS 125HP
[SOLD] CTR - https://www.instagram.com/p/BEyDalWx2-q/
[SOLD] NC 2.0 - https://www.instagram.com/p/BONKKzTAAR3/
[SOLD] Megane RS3 CUP 250 - https://www.instagram.com/p/Bo6gM0AH5cw/
[SOLD] NBFL - http://jdm-meeting.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=6217
SSS 125HP
Tak to bude pecka.jen dotaz proc jsi nevyuzil 3,5? PRoc tam pujde 3,7?
Taky bych dal nejdrive kompresor na 3.5 a dal mu moznost se rozletet
a stacil by podle me i nizsi vykon pri tom odlehceni .
Co mi tenkrat rikal Kojak tak plne vybaveny to jeho Ztko a vykon co chces bylo o posrani natoz odlehcene
Co mi tenkrat rikal Kojak tak plne vybaveny to jeho Ztko a vykon co chces bylo o posrani natoz odlehcene
Ty jsi pořádný magor (neber to nijak zle
), jestli budeš takhle pokračovat, za chvíli si na Kojaka a jeho 350Z nikdo nevzpomene
. Už se těším, až se sjedeme v Brně 
Když už jsem nakousl Kojaka, nevíte někdo, co je s ním a jeho Z? Mám pocit, že jsem jeho Z viděl tak cca před půl rokem v inzerátu...
Když už jsem nakousl Kojaka, nevíte někdo, co je s ním a jeho Z? Mám pocit, že jsem jeho Z viděl tak cca před půl rokem v inzerátu...
To se neda ani prenest na silnici 
Vloni na začátku srpna jsem ho fotil na inzerát...Mistr X píše:Když už jsem nakousl Kojaka, nevíte někdo, co je s ním a jeho Z? Mám pocit, že jsem jeho Z viděl tak cca před půl rokem v inzerátu...
Jinak k téhle stavbě, bude to slušná střela až to bude po kupě!
Děkuji moc za kladné ohlasy,čekal jsem zase nějakeho debilního hnidopicha
Magor je pro mě kompimet
svobyrider : ne ty už nemam přes 2roky
r4ms3s : to každopádě
Dnes to už snad startnu 
Design : No ja mam VQ35DE což je první verze a s autem budu jezdit do te doby než si ten motor sam postavím muže to byt i rok takže proto jsem chtěl druhy motor,pak jsem mi naskytl ten STILLEN kit za supr cenu a je novy tak jsem se rozhod že to postavím na novém motoru.Druhy duvod je že tento motor ma totožny blok kliku a ostatni díly hezky zesílene oproti me verzi,je to krom detailu totožny blok a hlavy jako v GTR apři 0.5Baru to hazí 530hp na seriovem motoru pokud by se mi nechtělo kovat
svobyrider : ne ty už nemam přes 2roky
r4ms3s : to každopádě
Design : No ja mam VQ35DE což je první verze a s autem budu jezdit do te doby než si ten motor sam postavím muže to byt i rok takže proto jsem chtěl druhy motor,pak jsem mi naskytl ten STILLEN kit za supr cenu a je novy tak jsem se rozhod že to postavím na novém motoru.Druhy duvod je že tento motor ma totožny blok kliku a ostatni díly hezky zesílene oproti me verzi,je to krom detailu totožny blok a hlavy jako v GTR apři 0.5Baru to hazí 530hp na seriovem motoru pokud by se mi nechtělo kovat
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Je mi jasne ze je to obdobny motor jako GTR potom je mi vše jasne diky za nifo a držim palce 
-
Beaver
Sice se nevyznám moc v motorech od Nissanu, ale že VQ35/37 je open deck a VR38 closed deck poznám i z fotky, takže stejné určitě nejsou. VR38 je rozhodně líp připravený na přeplňování. Ne že by VQ přeplňovat nešly, ale o totožné bloky rozhodně nejdeChristo píše:motor ma totožny blok
Naposledy upravil(a) Beaver dne 19 kvě 2014, 14:28, celkem upraveno 1 x.
Nejduležitější pro mě je že je ten motorje jinde, je prostě bitelnější po všech stranakch než prvni VQ35DE snim bych se dostal při 0,5B pouze na 380Hp s VG37VHR při 0,5B na 530Hp stejně bych si tak či tak koupil druhy motor na přestavbu nechci rok stat tak jsem zvolil tu nejnovější verzi
Jinak jsem to dnes nerozjel
dvě zavady zatim a to jedna prkotin aco odstranim trochou kabliku a druhou zatim nevim
1.nefunguji zadní blinkry: nejedou na pačky ani vystražne konektory jsou všechny nacvakane a nic,jak na to rychle nepřijdu natahnu nove zepředu stejne budu kabelovy svazek regulovat na 1/10tinu
2 Neukazuje hlavni budik teplotu otačky a vedlejši digitalni budik nic jinak tlak oleje jede,volty taky a ukazatel paliva tež.Stím jsem ale v pasti budiky byli dole ale nic jse jim stat nemohlo do kabelaže jsem nezasahoval pouze demontoval a nasadil zpatky.tak sviti všechny kontrolky ABS,ESP,to autičko ve smyku a bagy(ty chapu ) zkusim diagnostikou přes spinačku smazat chyby ae jestli to nepomuže jsem v pi...
nevite někdo co se mohlo stat žeby to jednotka nějak poznala že to bylo venku a bloklo se to,zkoušel jsem baterku odpojovat a nic no zitra to bude porod
Jinak jsem to dnes nerozjel
1.nefunguji zadní blinkry: nejedou na pačky ani vystražne konektory jsou všechny nacvakane a nic,jak na to rychle nepřijdu natahnu nove zepředu stejne budu kabelovy svazek regulovat na 1/10tinu
2 Neukazuje hlavni budik teplotu otačky a vedlejši digitalni budik nic jinak tlak oleje jede,volty taky a ukazatel paliva tež.Stím jsem ale v pasti budiky byli dole ale nic jse jim stat nemohlo do kabelaže jsem nezasahoval pouze demontoval a nasadil zpatky.tak sviti všechny kontrolky ABS,ESP,to autičko ve smyku a bagy(ty chapu ) zkusim diagnostikou přes spinačku smazat chyby ae jestli to nepomuže jsem v pi...
nevite někdo co se mohlo stat žeby to jednotka nějak poznala že to bylo venku a bloklo se to,zkoušel jsem baterku odpojovat a nic no zitra to bude porod
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
To je tak 300 kg dolů. Co vše půjde pryč? Je jasné, že jen interiér to nebude.
Že bych to pak shodil z celici a byl bych pod 800 kg, to už poletí
Že bych to pak shodil z celici a byl bych pod 800 kg, to už poletí
Naposledy upravil(a) TRD dne 24 kvě 2015, 23:26, celkem upraveno 1 x.
TOYOTA CELICA ZZT230VVT-i
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
u těhlech novejch aut stačí aby jsi otočil spínačkou při odpojených kabelech, kde mají být jednotky/spínače a ihned hodí chybu, kterou hlásí furt a je nutno je smazat případně překalibrovat pomocí diagnostiky
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Kde je problem proč to neukazuje (možná i nebliká)už jsem mu našel jen je teď otazka zda ty věci má nebo jsou někde v kontejneru 
Dekuji Oliv no nenašel jsem takže je ta krabička papa musim sehnat novou ale i tak děkuji pač jsem to doskladal a i bez techto věcí 1h jezdil je to kotel
určitě to jede lepe a hlavne ten brutalni zvuk vevnitř 
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
V pondělí cestou do Brna na okruh jsem dostal na prdel od velkeho nakladáku
daval jsem přednost POLICIAJTUM na majácích a pitomec zamnou to neubrzdil a to ja jsem brzdil z 40kmh.Na první pohled to nevypadalo moc zle dokud jsem to vše nerozebral
škody : víko kufru,sklo prasklo cestou domu,narazník,oba světla,je znižena celá zadní přepážka-je smuchlana ,i podlaha v kufru vyboulena,navíc se to celé stáhlo jakoby dovnitř každá strana cca o 2cm podle světel,kara jako taková asi neutrpěla ale pokroucene to je hezky,taky jak to víko kufru šlo topředu vzalo i střechu trochu,levý blatník ohuty více až popraskal lak,to i na více místech.
v pátek na to přijde likvidátor jsem zvědav jak to dopadne domordovane je to fest. Mate nekdo odhad za kolik je to tak cca škoda a jak jednat stím likvidatorem.
škody : víko kufru,sklo prasklo cestou domu,narazník,oba světla,je znižena celá zadní přepážka-je smuchlana ,i podlaha v kufru vyboulena,navíc se to celé stáhlo jakoby dovnitř každá strana cca o 2cm podle světel,kara jako taková asi neutrpěla ale pokroucene to je hezky,taky jak to víko kufru šlo topředu vzalo i střechu trochu,levý blatník ohuty více až popraskal lak,to i na více místech.
v pátek na to přijde likvidátor jsem zvědav jak to dopadne domordovane je to fest. Mate nekdo odhad za kolik je to tak cca škoda a jak jednat stím likvidatorem.
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
jeslti to je tak jak píšeš, tak počítej s totálkou díky stáří auta a cen zetek všeobecně.. ale uvidiš jak se s likvidátorem dohodneš většinou se dá rozumě mluvit a jestli by to šlo do total a ne jinak, tak se tam pokuste narvat co nejvíc věcí, jaké by s tim mohly souviset, aby byla co největší škoda a co nejnižší zůstatková hodnota... ale buď vklidu v čechách když je to total, tak nemusíš zahodit auto, jen ho nemůžeš havarijně pojistit a jak bude opraveno tak před dalším pojištěním musíš zase nechat auto nafotit, že je opravený..
tak nějak z práce co jsem měl za použití nových dílů, bych podle fotky a popisu počítal tak 150k.. spíš více
tak nějak z práce co jsem měl za použití nových dílů, bych podle fotky a popisu počítal tak 150k.. spíš více
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
To je na totalku.
tyvole nestaš
snad ne odhadni cena je 220tis co mi zkoušela moje slečna kdybych si dal havarijko a total je nad 80% ted jsi mi dal
nevím co z toho plyne kdyby to byl total to dostanu tedy jakou častu? mě asi jebne tyjo
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012