Wotan Civic VT
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Re: Wotan Civic VT
jestli chceš, tak ti ho pošlu ve full velikostiWinie píše:paradni fotkyta posledni je jasnej wallpaper
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
KRASNE CISTE AUTO 
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
zrovna teď je celý jako prase od toho pyluXcriss píše:KRASNE CISTE AUTO
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
tak včera jsem něco fotil, ale pořád to není ono... S tím externím bleskem se musím naučit pořádně pracovat a chce to soft box, takže foto zase bez blesku 
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Tak... Prave ted cekam na otce az pro me prijede asi 15km od baraku... Jedu jedu,konecne dlouha pohodova rovinka a rodny mesto vidim skoro pred sebou... Najednou auto skubne,rozsviti se baterie a olej. Okamzite zajizdim ke strane a doufam, ze mi nekde nechcije olej, nebo cokoliv horsiho. Vylezu ven, olej nikde nic. Vyndam trojuhelnik, vestu a cumim kde a co a proc?! Zkusil jsem po chvilce motor zase natocit a nic, takze zrada v elektrice? Kabely sedi, baterka ok, altik taky. Tak rozeberu rozdelovac a ano. Pochcanej malej sroubek na palci rozdelovace se uvolnil a kdyz jsem sundal vicko, tak buzerant spadl do podbehu.... Proste parada tohle absolvovat po 13h v praci!!!
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Tak... Dneska jsem opet cestoval, jelikoz jsem vcerejsi problem vyresil na miste... Ale... Jel jsem do Plzne, kde do me nacouvala zenska s nejakym Oplem i pres to,ze jsem na ni troubil. Za mnou stalo auto, takze jsem nemohl rychle zareagovat couvanim
"Nastesti" nacouvala do oterovy listy na prednim rohu narazniku, ten se promackl, ale asi po pul hodine se to vratilo do normalu. Nastesti nemam prasklej blinkr ( novej stoji 2500kc a druhovyroba se nedela). Chtela adresu a cislo uctu, ze mi posle prachy, ale ja byl tak nasranej, ze jsem radeji rekl, ze nic nechci, sedl zpet do auta a jel do rite. Proste zenska za volantem!!!
ty máš štěstí koukám... já v posledních dvou týdnech unikl dvakrát o chlup, jednou mi z vedlejší vjel přímo před auto nějakej dědek s mobilem u ucha, kterej se ani nerozhlédl a pak ještě vypadal, že neví proč na něj troubim a brzdim. Druhý byl chlap se starym vw, kterej proti mě vycouval ze zatáčky
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
no vidis, a jeste sis mohl vydelat 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Jo ja byl tak vypruzelej, ze jsem radeji zmizel, protoze bych ji musel dat facku. Couva a necumi za sebe, to je fakt debilita :/
Jinak bude update v podobe shiftlightu a stavitelnych prednich ramen.
to mas dobry, ja takhle stal na parkovisti a couvala bila oktavka, ten debil mne videl, cumel na mne skrz zrcatko ale couval, couval.. az jsem se lekl ze uz do mne najede tak jsem rychle kopl zpatecku a zmohl jsem se na poskoceni ala autoskola ale i to malo stacilo aby do mne nenajel, kdyz si mne pak asi teda vsiml (nevim co delal) tak dupl na brzdy a hrozne se omlouval. .. no cumel na mne a jel dal. nechapu nicWotanMitUns píše:Jo ja byl tak vypruzelej, ze jsem radeji zmizel, protoze bych ji musel dat facku. Couva a necumi za sebe, to je fakt debilita :/
93´Rx-7 FD
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
nechápu, proč ty lidi nepoužívají zpětný zrcátkaMeTaN píše:to mas dobry, ja takhle stal na parkovisti a couvala bila oktavka, ten debil mne videl, cumel na mne skrz zrcatko ale couval, couval.. az jsem se lekl ze uz do mne najede tak jsem rychle kopl zpatecku a zmohl jsem se na poskoceni ala autoskola ale i to malo stacilo aby do mne nenajel, kdyz si mne pak asi teda vsiml (nevim co delal) tak dupl na brzdy a hrozne se omlouval. .. no cumel na mne a jel dal. nechapu nic
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
tak zase menší update i když jen malej.
Shift light jsem koupil hlavně kvůli bezpečnosti, protože přeci jen to mám na denní ježdění a někdy je při předjíždění náročný sledovat silnici, otáčkoměr, dávat blinkr... Takže teď blikne světýlko, zařadím a jedu dál
A taky jsem po předchozí zkušenosti s rozdělovačem koupil jeho origo víčko s palcem... A rozdíl ve zpracování palce je znatelenej i když cena byla docela vysoká na takovou starou paštiku
Shift light jsem koupil hlavně kvůli bezpečnosti, protože přeci jen to mám na denní ježdění a někdy je při předjíždění náročný sledovat silnici, otáčkoměr, dávat blinkr... Takže teď blikne světýlko, zařadím a jedu dál
A taky jsem po předchozí zkušenosti s rozdělovačem koupil jeho origo víčko s palcem... A rozdíl ve zpracování palce je znatelenej i když cena byla docela vysoká na takovou starou paštiku
- Raven
- Kontaktovat uživatele:
máš to pěkny Wotane 
93' Honda Civic Vti (EG6)
"Hodnotu života určují okamžiky, které se dotknou vašeho srdce" (Soichiro Honda)
"Hodnotu života určují okamžiky, které se dotknou vašeho srdce" (Soichiro Honda)
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
jo pěknou paštiku
teď tam pořád něco vrže, už potřebuju dovolenou a udělat na tom nějakou tu práci...
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
kdyz si useknu to svetlo vlevo tak to je fajne
nejak mi to tam vadi... kazdopadne model jak cyp 
93´Rx-7 FD
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
model? Ten mi dal dneska zabrat, hajtra jedna pojebanáMeTaN píše:kdyz si useknu to svetlo vlevo tak to je fajnenejak mi to tam vadi... kazdopadne model jak cyp
Mě se tam ten blesk docela líbí, ale i tak díky za pochvaly
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
tak se auto opět a zase podělalo... Jak jinak... Jednou za dva měsíce se prostě vždycky něco po.ere
Tentokrát těsnění za 30kč (těsnící kroužek u vodní pumpy, takže chladící kapalina chčije jak debil), ale opět je v Hondě jen na objednávku. Začítám to auto fakt ukrutně nesnášet...

- Oncek
- Kontaktovat uživatele:
WotanMitUns: to chce klid, já jsem si taky prožil perné chvilky, ale prostě ta stará plechovka mě vždycky baví když do ní sednu... jinak už z toho asi máš taky dobrou pokladničku... 
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
pokladničku jo, bohužel... Problém je, že se vždycky jednou za měsíc něco podělá a už mě to prostě nebaví kvůli tomu, že jsem do toho nacpal tolik peněz a vžycky mě někde nechá.Oncek píše:WotanMitUns: to chce klid, já jsem si taky prožil perné chvilky, ale prostě ta stará plechovka mě vždycky baví když do ní sednu... jinak už z toho asi máš taky dobrou pokladničku...
jo to je mi povědomé... něco dám do kupy, posere se další věc a tak pořád dokola...
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
Nevim jak ostatní, ale právě tohle se mi na tom líbí. Jsou to úžasná stará auta která mají duši a můžeš se v nich vrtat. Je stále co zlepšovat, upravovat a hold i opravovat .
Kdyby mě to nebavilo. Tak si koupím starý Volvo na naftu v kombíku a nic neřeším
Zase si ale můžeš říct, že máš nejkrásnější 4G v republice, teda aspoň jak to já vidim
Kdyby mě to nebavilo. Tak si koupím starý Volvo na naftu v kombíku a nic neřeším
Zase si ale můžeš říct, že máš nejkrásnější 4G v republice, teda aspoň jak to já vidim
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
fotky klamou, věř miKoudy píše:Nevim jak ostatní, ale právě tohle se mi na tom líbí. Jsou to úžasná stará auta která mají duši a můžeš se v nich vrtat. Je stále co zlepšovat, upravovat a hold i opravovat .
Kdyby mě to nebavilo. Tak si koupím starý Volvo na naftu v kombíku a nic neřeším![]()