Omnitec - Impreza WRX 265 NA PRODEJ
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Omnitec - Impreza WRX 265 NA PRODEJ
Tak jsem zpátky. Jelikož nestihnu přijet do Tchořovic, tak vám auto trochu představím tady.
Katka se s těžkým srdcem rozloučila s Dodgem a vyměnili jsme ho, po dlouhém uvažování za červené WRX 2010. Ale když si jí sama zkusila řídit, tak i ona byla nadšená a výměny nelituje.
Teď už o autě:
Impreza WRX, r.v. 2010, 265k, opět v červené barvě
Po prvním majiteli, koupeno nové v ČR, do teď servisováno v Subaru. Auto není nijak upravené a ani my to v plánu nemáme. Proč měnit něco co už je teď dokonalé.
Přidám pár fotek co jsme zatím nafotili.
Katka se s těžkým srdcem rozloučila s Dodgem a vyměnili jsme ho, po dlouhém uvažování za červené WRX 2010. Ale když si jí sama zkusila řídit, tak i ona byla nadšená a výměny nelituje.
Teď už o autě:
Impreza WRX, r.v. 2010, 265k, opět v červené barvě
Po prvním majiteli, koupeno nové v ČR, do teď servisováno v Subaru. Auto není nijak upravené a ani my to v plánu nemáme. Proč měnit něco co už je teď dokonalé.
Přidám pár fotek co jsme zatím nafotili.
Naposledy upravil(a) Omnitec dne 23 říj 2017, 18:06, celkem upraveno 1 x.
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Re: Omnitec - Subaru Impreza WRX 265
Heh, tak jsi přece nevydržel čekat přes zimu
Super koupě, asi jsem to viděl v inzerci kdesi. Škoda jen, že to auto má stejný look jak 2.0D 
Sleeper je nej 
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

Subara potřebují čas, pamatuji když vyšlo a trhal jsem si vlasy jak je hnusný... Po pár letech musím ale uznat, že je prostě krásný
Ať slouží
PS: Jinak na zimu super volba
Ať slouží
PS: Jinak na zimu super volba
Toyota MR2 SW20
Taky první úprava budou zimní gumy.Doufam,ze bude aspoň sníh, když už ty zimáky musíme trpětBubaak píše:PS: Jinak na zimu super volba
Proč měnit něco co už je teď dokonalé. LOL

Vypadá to, že mi to auto někdo nepřeje...
Auto stojí podruhe v servisu a tam nevědí co s tím.
Vice info tady
http://subarufanclub.cz/forum/viewtopic.php?f=95&t=4261
Pokud to nedají do kupy, tak odstupuji od koupě a budu se rozhlížet po jiným autě
Auto stojí podruhe v servisu a tam nevědí co s tím.
Vice info tady
http://subarufanclub.cz/forum/viewtopic.php?f=95&t=4261
Pokud to nedají do kupy, tak odstupuji od koupě a budu se rozhlížet po jiným autě
Tak už mám WRX po 2 měsících konečně doma. Vyměnili řídící jednotku a zatím vše funguje. Ale závada se projevila vždy až druhý den co mi auto přivezli. Takže situace je taková, že to buď bude fungovat a auto mi zůstane nebo to zase nebude startovat a odstupuju od koupě a budu hledat náhradu.
To je teda smůla, takový čertík. Bazar z toho auta už musí být nešťastný stejně jako ty.
Přeju ať už to funguje, pěkná barva
Přeju ať už to funguje, pěkná barva
Tak s bazarem neni domluva a i přes několik reklamací si nechtějí vzít auto zpět.Takže už to řeší právník.
Snad vše rychle a dobře dopadne. Už mám vybrané jiné WRX a majitel asi nebude čekat věcně...
Snad vše rychle a dobře dopadne. Už mám vybrané jiné WRX a majitel asi nebude čekat věcně...
Týjo držím palce ať to vše dobře dopadne...to je na posrání takový problémy s novým autem
Hlavně ať z nich dostaneš peníze, další krasavec už se pak najde lehce 
Nissan 350z - White FAIRLADY Z
Grumble: nove je len priamo zo showroomu s 0km. vsetko ostatne je jazdenka so vsetkymi s tym spojenymi rizikami.
drzim palce, ale je to hned na zaciatok zly signal a trval by som na vrateni auta
drzim palce, ale je to hned na zaciatok zly signal a trval by som na vrateni auta
Tak mám Rézu konečně doma. Ve zkratce popíšu co se dělo dál.
Jelikož mi bazar nechtěl uznat další reklamaci koncem prosince, tak jsem byl nucen předat auto soudnímu znalci. Ten přišel na závadu a napsal posudek, kde popsal i zpusob opravy. S posudkem se šlo do bazaru a chtěli jsme po nich zaplatit ten znalecký posudek(který by jsme nemuseli dělat,kdyby to přijali do reklamace) a cenu opravy. To bazar odmítl a navrhl, že zaplatí jen opravu. To pro nás bylo nepřijatelné, takže se o ty penize budeme soudit.
Tak jsme auto nechali opravit a vše zaplatili.To znamená, že nás to stálo dalších 39000Kč(právní zastoupeni+znalecký posudek+oprava).
Teď k té závadě...
V Subaru servisu v Sedlčanech v prosinci vyměnili řídící jednotku imobilizéru, ale to nepomohlo.Nakonec se zjistilo, že byla chyba v konektoru který je napojen do té ŘJ. Některý z kabelů vedoucích do konektoru byl uvolněný a vlivem změny teploty nebo i otřesů nedokázal kabel předat informaci do ŘJ a auto se při startu chovalo jak mrtvý.
Oprava spočívala v přepinovani kabelů v konektoru.
Až budu doma, tak dodám i fotky z opravy.
Po 5ti dlouhých měsících konečně jezdíme a WRX nám konečně na tváři tvoří ten připitomělý úsměv jaký maji řidiči Subaru.
Jsem rád, že i Katka přichází WRXu na chuť, i když ze začátku byla k autu velmi skeptická. Ale kdo by nebyl, když jsme 5 měsíců chodili pěšky...
Jelikož mi bazar nechtěl uznat další reklamaci koncem prosince, tak jsem byl nucen předat auto soudnímu znalci. Ten přišel na závadu a napsal posudek, kde popsal i zpusob opravy. S posudkem se šlo do bazaru a chtěli jsme po nich zaplatit ten znalecký posudek(který by jsme nemuseli dělat,kdyby to přijali do reklamace) a cenu opravy. To bazar odmítl a navrhl, že zaplatí jen opravu. To pro nás bylo nepřijatelné, takže se o ty penize budeme soudit.
Tak jsme auto nechali opravit a vše zaplatili.To znamená, že nás to stálo dalších 39000Kč(právní zastoupeni+znalecký posudek+oprava).
Teď k té závadě...
V Subaru servisu v Sedlčanech v prosinci vyměnili řídící jednotku imobilizéru, ale to nepomohlo.Nakonec se zjistilo, že byla chyba v konektoru který je napojen do té ŘJ. Některý z kabelů vedoucích do konektoru byl uvolněný a vlivem změny teploty nebo i otřesů nedokázal kabel předat informaci do ŘJ a auto se při startu chovalo jak mrtvý.
Oprava spočívala v přepinovani kabelů v konektoru.
Až budu doma, tak dodám i fotky z opravy.
Po 5ti dlouhých měsících konečně jezdíme a WRX nám konečně na tváři tvoří ten připitomělý úsměv jaký maji řidiči Subaru.
Jsem rád, že i Katka přichází WRXu na chuť, i když ze začátku byla k autu velmi skeptická. Ale kdo by nebyl, když jsme 5 měsíců chodili pěšky...
Za přepinování ŘJ 40 000
Vím že jsem vynechal pár faktů, ale i tak
Vím že jsem vynechal pár faktů, ale i tak
Toyota MR2 SW20
Největší problém bylo najít tu chybu. V Subaru servisu to nebyli schopni najít za 6 týdnů.Ale vyměnili věci za 15000,-Kč. Tolik k "autorizovaným" servisům.
A pak dej auto do autoriz.servisu
.Krásná Réza
Pěkná moc ještě tu krivou SPZ srovnat a bude to dokonale 
Což srovnat spz,ale musim koupit jiný rámečky. Protože ten nápis Davocar je hnus