Tím to Vám chci představit auto , které není sice ze 100% moje , ale táta od něj dává ruce pryč , proto ho chci upravit k obrazu svému a až se na něm naučím , tak se prodá. Teď ale o autě. V rodině ho máme asi od roku 2008 , kdy jsme si ho všimli v Židenickém AAA Auto. Jeli jsme se na něj asi 2x podívat a bylo rozhodnuto ! Bylo v super stavu , najeto 100 000 km , cena 100 000 kč. V té době to bylo skvělé auto. V autě jsme se projeli a skvělé ! Přivezeme auto domů a ejhle... Začala svítit kontrolka ABS a s ruční brzdou se dalo jet - vůbec nebrzdila. Auto se teda rozdělalo a asi tak rok stálo. Repasoval se podvozek a brzdy.
Od té doby se něco málo najelo , ale bylo to spíše po víkendech. Byli jsme s tím jednou na dovolené na Šumavě a auto plně naložené jelo jako za mlada , po těch krásných silnicích
Je to Celica z roku 1995 s motorem 1.8 7AFE - nejslabší verze.
Obsah : 1762 cc
Výkon : 115 hp při 5800 ot. a 154 Nm při 4400 ot.
Váha : 1170 kg podle internetu , ale všude se píše něco jiného. Potom kouknu na štítek a opravím to , když by to bylo špatně
Výbava : Klimatizace , el. zrcátka , el. stahování oken.
Najetých : 160 000 km
Zde přidám alespoň 2 fotky , které mám po ruce. Až bude hezky, tak auto umyju a nafotím ho pořádně. Teď stojí pod plachtou..

Tady z Celica meetingu v roce 2012

Aktualizace se budu snažit přidávat , co nejčastěji. Spíše se tu bude řešit zástavba turba , jak to tak vidím
Pro rejpaly - auto není moje , protože se na mě ještě nedá přihlásit
Zde pár fotek z repase podvozku a brzd.. http://traut.rajce.idnes.cz/Celica/#