ADix´s MX5
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: ADix´s MX5
Jedno foto s oběma mýma láskama 
Tímto bych chtěl rozvést diskuzi o tom čím nastříkat podvozkové díly jako ramena a podobně. někdo říká komaxit, někdo že tas obyč barvu, protože komaxit se po pár měsících sloupne. Tak co myslíte vy zkušenější?
Tímto bych chtěl rozvést diskuzi o tom čím nastříkat podvozkové díly jako ramena a podobně. někdo říká komaxit, někdo že tas obyč barvu, protože komaxit se po pár měsících sloupne. Tak co myslíte vy zkušenější?
pora dokola, dobre udelany momaxit se neloupe, nestipe, ani nic podobneho.
sprej odres sroubovakem
sprej odres sroubovakem
93´Rx-7 FD
Ukaz fotku tveho podvozku ktery ma komaxit cca 4 roky bez jedineho skrabance. Chystam se take lakovat napravnice a pujde do cerneho komaxitu.MeTaN píše:pora dokola, dobre udelany momaxit se neloupe, nestipe, ani nic podobneho.
sprej odres sroubovakem
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

mas recht, fotky povi asi nejlip.
je to tedy jak pises 4roky a cca nejakych 16 000km.
tyhle fotky jsou z rijna 2012 kdyz sem menil palivove cerpadlo.

je to v podstate jen zaprasene a spinave, jakmile to otres tak je to jak nove
jeste predek

mam v tom vzite i vsechny ty rozpery, ktere jsou teoreticky vice na rane vsem kaminkum a drzi to.
pro srovnani jeste pohled na jine fd, jak by to asi vypadalo bez tohodle osetreni... byla na tom odvedena dobra prace tehdejsim majitelem
vice toho najdes u mne ve vlaknu, daval jsem tam par fotek jak to tehda probihalo.

pokud to nekomu nedrzi, ocividne nedodrzel technicky postup nebo to odbyl
je to tedy jak pises 4roky a cca nejakych 16 000km.
tyhle fotky jsou z rijna 2012 kdyz sem menil palivove cerpadlo.

je to v podstate jen zaprasene a spinave, jakmile to otres tak je to jak nove
jeste predek

mam v tom vzite i vsechny ty rozpery, ktere jsou teoreticky vice na rane vsem kaminkum a drzi to.
pro srovnani jeste pohled na jine fd, jak by to asi vypadalo bez tohodle osetreni... byla na tom odvedena dobra prace tehdejsim majitelem
vice toho najdes u mne ve vlaknu, daval jsem tam par fotek jak to tehda probihalo.

pokud to nekomu nedrzi, ocividne nedodrzel technicky postup nebo to odbyl
93´Rx-7 FD