Wotan Civic VT
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Wotan Civic VT
moc pěkný to máš
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
jdiný co je na tom autě dobrý je to víko, volant a trochu oprejskaný kola.. Jinak to stojí za h...
Vypada to super, nebud tak sebekriticky 
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
to ono to právě jen vypadájagy píše:Vypada to super, nebud tak sebekriticky
Já kdysi v hondě kupoval lemovku na zadní podběhy a ta byla úplně stejně předražená. Za jeden kus si řekli tisícovku a přitom metr klasický lemovky stojí kolem 50Kč. Taky sem tu jejich cenovou politiku vůbec nepochopil.WotanMitUns píše:Já právě přemýšlel co tam dát... Pokud ten můj zůsob nebude fungovat tak koupím tu pryž. Fakt nechápu proč za to v tý Hondě chtějí litr a že jsem si ho tam já idiot jednou koupil, když byla možnost takovýho levnýho řešení
Jinak fotky motoru vypadají hodně luxusně.
www.jfperformance.cz
To auto je pecka jak prase
. Ale to z fotek není vidět.
Víko je nádherný
Víko je nádherný
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
tak i přes úpravu těsnění zadního světla mi tam pořád neskutečně chčije a do přední parkovačky taky... Sice mám ty stylový oranžády, ale už jsem za ně dostal tři pokuty. Dneska jsem vyhrál na ebay.de přední blinkr, obě zadní světla a spodek řízení z EE9, takže by to snad mohlo už být nějak v pohodě.
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
to auto by byla pecka, kdybych měl doma ještě tak 100tis. kč se válet jen tak k hovnu...Koudy píše:To auto je pecka jak prase. Ale to z fotek není vidět.
Víko je nádherný
Ty vole, kdyby podobných paštik jezdila plná republika, připadal bych si jako v ráji 
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
ne, připadal by jsi si jako v devadesátých letech někde, ale určitě né u násKoudy píše:Ty vole, kdyby podobných paštik jezdila plná republika, připadal bych si jako v ráji
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Tak paštika stále a pořád tak nějak jezdí. Plánuju udělat pár drobností, aby to jakž takž fungovalo a totálně mě to auto nedeptalo.
První jen "designová" srágora co jsem teď dělal je karbonový doplněk u budíků jako dělal LJay na svém CRX... Fotky docpu v jak se dostanu na pc...
První jen "designová" srágora co jsem teď dělal je karbonový doplněk u budíků jako dělal LJay na svém CRX... Fotky docpu v jak se dostanu na pc...
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to fajnově. Kdyby si chtěl do budoucna upgradovat nasvícení ručiček, protože to mají tyhle budíky docela oldschool, tak na to je docela dobrý trik. Stačí místo žároviček v horním panelu co osvětluje ručičky použít UV LEDky a ručičky pak natřít UV lakem na nehty a večer to pak svítí prakticky stejně jako by si měl světlovodivý ručičky se spodním podsvícením 
www.jfperformance.cz
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Jako jo, to osvetleni je mrtvolny, ale zase je to v noci takovy nerusivy a oci neopruzujici.
Ale diky za tip, treba ho v budoucnu vyuziju az me to zacne stvat.
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
nějaký maličkosti.. PUR věci na řazení a přizvednutí kapoty... Čert ví, jestli to k něčemu bude..
Tvrdší silenty řazení opravdu pomůžou. Přizvednutí kapoty je defakto jen designová věc. Chlazení to nijak nepomáhá, respektive to spíš snižuje účinnost chladiče.
V hodně nízkých rychlostech přizvednutí kapoty může trochu pomoc odvětrat teplý vzduch z motoráku. Ve vyšších rychlostech kdy narůstá u předního okna tlak ti ale přestane vzduch proudit ven z motoráku a začne proudit dovnitř (proto jsou nádechy topení u okna). To způsobí snížení rozdílu tlaků vzduchu před a za chladičem a díky tomu se sníží proudění vzduchu skrz chladič = nižší účinnost chlazení.
V hodně nízkých rychlostech přizvednutí kapoty může trochu pomoc odvětrat teplý vzduch z motoráku. Ve vyšších rychlostech kdy narůstá u předního okna tlak ti ale přestane vzduch proudit ven z motoráku a začne proudit dovnitř (proto jsou nádechy topení u okna). To způsobí snížení rozdílu tlaků vzduchu před a za chladičem a díky tomu se sníží proudění vzduchu skrz chladič = nižší účinnost chlazení.
www.jfperformance.cz
Přesně tak,nezdá se to,ale tyhle EE spolknou moře peněz-kort když to člověk chce mít vonavéWotanMitUns píše:to auto by byla pecka, kdybych měl doma ještě tak 100tis. kč se válet jen tak k hovnu...
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Tak Civic asi půjde do garáže a přes zimu se na něm bude něco dělat... Nejspíš už to nebude na normál ježdění, ale spíš jen na nějaký požitky za volantem.
A na autě je nová spojka XTD stage 1 (do 230 koní), je to sice nějaká nízkonákladová výroba, ale proč to za ty peníze nevyzkoušet, když to pár lidem na autech funguje. Na původní Exedy mi odešlo spojkový ložisko, ale když už byla převodovka dole, šla i nová spojka.
A na autě je nová spojka XTD stage 1 (do 230 koní), je to sice nějaká nízkonákladová výroba, ale proč to za ty peníze nevyzkoušet, když to pár lidem na autech funguje. Na původní Exedy mi odešlo spojkový ložisko, ale když už byla převodovka dole, šla i nová spojka.
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Doprčic a to jsem tě chtěl pochválit, jaký jsi EE9 srdcař

Také jsem své CRX prodal mohu se zaptat na tvé důvody mé jsou takové že jsem se svezl v S2000 a projekt který jsem měl s EE8 jsem už vzdal protože tu není skoro nikdo kdo tomu pořádně rozumí. Takže na jaře jedu pro Sko a budu mít klid když jsem si spočítal co všechno by měl stál jenom ten 200 konovej motor tak ok ale to že je tu ohromný riziko že to klekne protože jsou tady lidi co to moc neumí udělat tak to jsem si teda řekl že radši půjdu do Ska ještě jsem chtěl zkusit K20 ale tam je to zase nelegální a kdo ví co bude za 5let. A mít v autě 300 tis a pak ti maník řekne že to nesmí do města kvůli tomu že už je to starý nebo na technicky budou porád pindat kvůli kravinám tak to jsem si to radši rozmyslel. Mohl jsem si jí nechat na origo stav ale to bych doma měl už 2 céra prelude civica na zimu a ještě Sko na jaře tak to je moc velkej luxus už
co bude dál když to půjde do světa?