prostě nekonečnej koloběh... uzavřenej kruh atd.Georgee píše:jo to je mi povědomé... něco dám do kupy, posere se další věc a tak pořád dokola...
Wotan Civic VT
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Re: Wotan Civic VT
já to zatim vždycky vydržel a dělal sám... i když loni v zimě jsem od toho neměl daleko, když mi začla utíkat chladící směs a musel jsem přetěsnit místo, který je mezi motorem a příčkou někdy v listopadu/prosinci, když bylo asi 15cm sněhu a zima jako kráva...
u mě je ten koloběh trochu delší no... loni v létě jsem dělal hlavu protože protékal olej, po třech týdnech jsem to uvařil, protože se vysralo relé spínající větráky a zjistil jsem to v Praze uprostřed zácpy, v listopadu to chlazení, pak prasklá vana a špatný těsnění kliky někdy v červenci nebo kdy to bylo a teď prasklá guma a druhej den vyteklá brzdovka od spojky...
u mě je ten koloběh trochu delší no... loni v létě jsem dělal hlavu protože protékal olej, po třech týdnech jsem to uvařil, protože se vysralo relé spínající větráky a zjistil jsem to v Praze uprostřed zácpy, v listopadu to chlazení, pak prasklá vana a špatný těsnění kliky někdy v červenci nebo kdy to bylo a teď prasklá guma a druhej den vyteklá brzdovka od spojky...
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
musím říct, že toho taky nemáš málo a samý "fajnový" záležitosti..Georgee píše:já to zatim vždycky vydržel a dělal sám... i když loni v zimě jsem od toho neměl daleko, když mi začla utíkat chladící směs a musel jsem přetěsnit místo, který je mezi motorem a příčkou někdy v listopadu/prosinci, když bylo asi 15cm sněhu a zima jako kráva...
to chce fakt trpezlivost a silnu zavislost:-) drzim palce nech vydrzis.
dnes som bol u kamarata co ma servis- na dvore mal 5ks aut s podstatne drahsimi problemami 2x turbo na vymenu, 3x prasknuta hlava (opakovane voda v oleji a zrovnanie a pretesnenie nepomohlo). vsetky auta od 2003 a novsie, cena opravy kazdeho od 1tis Eur vyssie.
dnes som bol u kamarata co ma servis- na dvore mal 5ks aut s podstatne drahsimi problemami 2x turbo na vymenu, 3x prasknuta hlava (opakovane voda v oleji a zrovnanie a pretesnenie nepomohlo). vsetky auta od 2003 a novsie, cena opravy kazdeho od 1tis Eur vyssie.
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
tak to jsou moje problémy prkotiny v porovnání s tím co píšešblesk666 píše:to chce fakt trpezlivost a silnu zavislost:-) drzim palce nech vydrzis.
Ale na obhajobu Civica musím říct, že dneska mě fakt bavil. Po třech dnech ježdění s Golfem IV 1.4 16v mi moje auto zase připadalo, že opět jede a že je to prostě ta správná srandovní motokára
na to denni jezdeni ty PU nebudou uplne to prave orechove.
dole mas v textu preklep interier/exterier
jinak faajne
jinak faajne
93´Rx-7 FD
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
já vím, ty PU budou tvrďáky, ale tak pořád je to na to nejměkčí nastavení tlumičů celkem snesitelný, takže snad to bude i s nima. A já jsem si už zvykl na to být z těch silnic vyklepanejMeTaN píše:na to denni jezdeni ty PU nebudou uplne to prave orechove.
jinak faajne
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
tak tu mám nějaký novější fotky, hodím je tedy i sem.... I když je to pořád a to samý.
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
nějaký ten update... Ramena už mám delší dobu, protože origo už jsem měl na srač.. čepy. Takže teĎ mám čepy Blox a ramena nějaká čajna, ale na sezonu koupím asi HardRace, aby se mi zelený rameno něohlo v nějaký zatáčce
Pak jsem včera koupil rozpěru, asi to nebude žádná hitparáda, ale uvidím, jestli to půjde nějak znát a jestli se nebude kroutit a ohýbat. Pak vodní štít na vzduchový filtr, protože mám dluhý sání až do nárazníku a nerad bych, aby si to nabralo vodu. A nový kotouče na předek, jelikož ty původní EBC TG jsou už skoro před smrtí, ale dám je tam až na jaře s novýma deskama, který asi budou Hawk HP+ a novou brzdovkou EBC...
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
tu rozpěru jsem měl taky,měl by to být Německý výrobce Sandtler - dělá věci na rally atd...
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo i Minor rikal, ze je to nejaky DE vyrobce... Tak snad se osvedci.
Sandtler rozpery mel treba i ofiko Sunny Cup... melo by to byt ok. 
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Ona ma ty kruhovy casti s uchytama ke kastli zrosku ohnuty, ale asi by to vadit nemelo:) Kazdopadne musim zjistit, jestli se mi tam vubec vejde pres to sanijagy píše:Sandtler rozpery mel treba i ofiko Sunny Cup... melo by to byt ok.
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem jí tam dneska nasadil, pasuje dobře. A ještě jsem koukal a nějak mi mizí brzdovka... 
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem dneska namontoval rozpěru a sedla dobře, ani sání jí nevadilo... Ale koukal jsem, že mi nějak mizí bzrdová kapalina 
Máš to fakt parádní, snažím se jít taky takovou cestou...prostě krásně čistě a účelně udělané auto!
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
nějak mi to tu usnulo, měl bych lehce aktualizovat.. Doma se mi válí pár věcí na paštiku..
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
a kruci, pěkně dlouho jsem sem nic nedal
Ono vlastně až tak moc novýho není. Jen jsem vyměnil černá Recara za červená a ventilové víko za origo z ITR. Ještě jsem se ani nedostal k tomu, abych udělal ty brzdy co se mi povalujou doma :/
Každopádně další skvělý zjištění z Hondy ČR. Chtěl jsem si během podzimní kampaně koupit nový přední blinkr, protože o mám prasklý od nějakýho idiota, který mi do něj nacouval tažným, ale pán v Hondě mi řekl, že už asi nebudou, že termín dodání je neznámý. Takže asi budu msuet objednat z US apod. Takhle si Honda ČR zajišťuje spokojenost u svých zákazníků
Každopádně další skvělý zjištění z Hondy ČR. Chtěl jsem si během podzimní kampaně koupit nový přední blinkr, protože o mám prasklý od nějakýho idiota, který mi do něj nacouval tažným, ale pán v Hondě mi řekl, že už asi nebudou, že termín dodání je neznámý. Takže asi budu msuet objednat z US apod. Takhle si Honda ČR zajišťuje spokojenost u svých zákazníků
ten termin dodani je zvlastni, v mazde mi rekli to same, rekl jsem, ze to stejne nikde jinde nesezenu takze pockam a bylo to za 14dni doma i s cestou z japonska. cili bych objednal a pockal 
93´Rx-7 FD
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Já mu říkal, ať mi to objedná a je to už něco přes měsíc a bez odezvy... Takže je to v loji.MeTaN píše:ten termin dodani je zvlastni, v mazde mi rekli to same, rekl jsem, ze to stejne nikde jinde nesezenu takze pockam a bylo to za 14dni doma i s cestou z japonska. cili bych objednal a pockal
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
no on prodává blinkry z EE8 a ty nepasujou :/oncek. píše:Wotan: tu by ty blinkry neměl?
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
tak auto se opět sere jak může... Za poslední měsíc jsem do něj zahučel přes 15tis. kč jen proto, aby to tak nějak jezdilo a brzdilo. Dneska měření tlaků na válcích a výsledek není moc dobrej. Serie má bý nějakých 13, a já mám 2x 7 a 2x 9. Po GO motoru a ujetých 50tis. km normálním jezděním mi to přijde celkem hodně špatný. Už jsem z toho auta znechucenej... Ne, sere mě, to je výstižnější.