Bery18 - Supra MKIII
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Bery18 - Supra MKIII
To vypadá hodně dobře....budeš nějak upravovat ty vstupový porty ?? jak mývají uplne "otevřené zkosené hrany ? 
Je to zhliníku.
Včera jsem nakoupil hadice na podtlaky atd. a taky musím udělat nové táhlo k plynu
Včera jsem nakoupil hadice na podtlaky atd. a taky musím udělat nové táhlo k plynu
jo přesne to jsem myslel
... jsem zvědav jak to bude fungovat doufám že co nejlíp 
vzpoměl jsem si na tebe....na sx foru se budou vyrábět tyhle sací, nevim jak to nazvat, vstupy. Ale na to už je asi pozdě co ? Jak pokročili práce ? 

Fabi: škoda že to nebylo před měsícem
Jinak jde to pomalu, je to trošičku složitejší než jsem počítal
Sání už je hotové a altík jsem dal místo klimy , ještě musím doladit klapku a do konce týdne už to snad nahodím.
Jinak jde to pomalu, je to trošičku složitejší než jsem počítal
Sání už je hotové a altík jsem dal místo klimy , ještě musím doladit klapku a do konce týdne už to snad nahodím.
vypadá to pěkně....co od toho očekáváš ? 
200sxfabi píše:vypadá to pěkně....co od toho očekáváš ?
Proč to dělám? abych si v budoucnu ulehčil práci. To seriové sání je zbytečně složité a vždycky jsem ho musel z poloviny rozebrat abych se k nečemu dostal a to byla šílená pakárna. Plus čim víc hadic, větší možnost poruchy. Navíc takhle použiju polovinu trubek k ic a taky nebudu popírat že ten motor takhle vypadá mnohem lépe, a konečně je vidět turbo
Vypadá to skvěle, očekáváš nějáké koníky navíc ?
Pěkná práce!
...navíc tim zjískáš daleko lepší air flow a teplotu značně posuneš směrem dolu.
I live in SUPRA World
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...

Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...

Smayk píše:Pěkná práce!...navíc tim zjískáš daleko lepší air flow a teplotu značně posuneš směrem dolu.
Bohužel dorazila polovina obědnaných věcí, takže ještě musím vydržet.
Jinak porušil jsem svůj slib že se pustím do jedný věci a až jí dodělám pustím se do další a už toho mám zase X rozděláno a tak se to táhne
Mám pár metrů karbonové folie tak si udělám držák na budíky.
A udělal jsem si hliníkovou přechodku na vzduchovej filtr.
Jinak porušil jsem svůj slib že se pustím do jedný věci a až jí dodělám pustím se do další a už toho mám zase X rozděláno a tak se to táhne
Mám pár metrů karbonové folie tak si udělám držák na budíky.
A udělal jsem si hliníkovou přechodku na vzduchovej filtr.
Kvuli počasí se nejelo na Slovakiaring tak jsem aspon něco podělal 
Sehnal jsem si origo chladič k servu, místo toho bazmektu co tam dal někdo předemnou, a taky se pustil do opravy předku, bylo to lehce ťuklé a příčí se mi jak to někdo opravil neopravil.
Sehnal jsem si origo chladič k servu, místo toho bazmektu co tam dal někdo předemnou, a taky se pustil do opravy předku, bylo to lehce ťuklé a příčí se mi jak to někdo opravil neopravil.
Přesně, že se nato nevyserumaca píše:ty si zase dlouho jezdil vid, ze zase rezes
Ne makám jak čert, abych ten most ztihnul.
Přes vikend jsem tam byl 24 hodin, díky kamnum se to dá zvládnout
Sání je na svém místě a konečně jsem dodělal uplně nové táhlo k plynu. Ještě jsem musel prodloužit pár kabelů aby se dostalo na jinam umístěné čidla a tedka ještě dávám baterku do kufrum, pač dopředu se už nevejde 
Tohle byli poslední upravy a už by snad neměly být žádné problémy s tlakem oleje a následným zaklepáním. V týdnu budu mít výsledky jak to funguje tak uvidíme.
Možná se budu opakovat, ale seš šikovnej týpek
....tak úprava je čistě jen kvůli relokaci filtru nebo to má i nejký hlubší důvod ?

Tyjo jedeš jako ďábel, pořád se nic nedělo a najednou odvedenej velkej kus práce.
Dík moc200sxfabi píše:Možná se budu opakovat, ale seš šikovnej týpek....tak úprava je čistě jen kvůli relokaci filtru nebo to má i nejký hlubší důvod ?
![]()
Je to jeden z důvodů, tedka už k němu bude pěknej přístup a navíc se bude lépe chladit, ale hlavní důvod byl vyhodit ten hliníkovej bazmek. Byl tam hrozně špatnej průtok oleje. Původne jsem se nedostal při jízdě přes 6b a tedka po upravě jsem se dostal až na 8b, Zatím jenom teda na místě projet to ještě nejde. A samozřejmě jsem vyměnil záběhový olej za už zprávnej co tam má bejt take to asi taky hodně pomohlo.
Ještě jsem dal původní budííky a trochu si snima pohrál
Pěkně jsi jí omladil!
...možná až moc,teď budeš muset jezdit na garančky 
I live in SUPRA World