Tak jsem přemýšlel jestli tu svoji plechovku představit nebo ne, ale třeba se bude někomu líbit... Začalo to před 5ti lety, když jsem se rozhodoval jaké si pořídím auto. První auto se kterým jsem jezdil byl Favorit, kterého mám dodneška a dodenška jezdí

V roce 2006 jsem se rozhodl pořídit si hondu civic, chtěl jsem původně 5g, ale naskytla se C4G, která byla za dobrý peníz, tak jsem ji vzal. Nicméně postupně jsem zjistil, že auto bylo "ťuklé" na předek a předchozí majitel byl asi kutil Tim... tak jsem začal civica postupně zachraňovat...
když jsem auto dovezl...
Honda byla vybavena poměrně kvalitně zpracovaným laminátovým nárazníkem (prý na zakázku)
který mě však postupem času začal srát

a tak se udělala malá úprava....
s autem jsem dostal i kola bbs, byli nic moc (bílý komaxit

) tak jsem je alespoň trochu vrátil k životu...
no nakonec to stejně dopadlo tak, že jsem začal předělávat vše do původního stavu... Na auto šel zadní origo nárazník a lišta. Nalakovaly se lišty a dveře po ťukanci

atd... Přidal jsem podvozek FK a začal postupně opravovat věci co se začaly kazit

homokineťáky, čepy, silentbloky, až se přešlo na motor. Kde jsem se nakonec rozhodl udělat úpravu z původního 2bodu D15B2 na 4 bod z D16A6, dalšími úpravami a opravami byla výměna kroužků NPR, gufer, honování,přebroušení, přepážkování olejové vany, přibyl kit sání + K&N, NGK kabely a Iridium svíčky a další bezvýznamné kraviny, které mě ve výsledku připravily o několik měsíčních platů
v autě mi taky kdysi vyhořela eletrika, díky zkratu... naštěstí ne motorová, ale od rádia
někdy v roce 2008 jsem pořídil konečně kola, které byly dle mých představ...
v roce 2010 jsem vlastní blbostí udělal mini crash zadního nárazníku, takže šel opět na opravu
4 válce to má...