Malakai - Subaru Impreza WRX STi - Prodáno
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
Re: Malakai - Subaru Impreza WRX STi
tak ale to neni případ aut co maji cca 300k
nehledě na to pochybuju, že by na to chtěl Malakai kupovat gumy
musim souhlasit s bleskem
nehledě na to pochybuju, že by na to chtěl Malakai kupovat gumy
musim souhlasit s bleskem
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
-
Buc
Souhlasim se vsema co jste se, k mnou pridanym obrazkum, vyjadrili..coz me prijemne prekvapuje... 
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
já nevim proč se v čr furt nosí že gumy nesměj bejt moc široký, aby jsi neztratil rychlost na rovince, ale to že na širokejch gumách máš zase o hodně rychlejší průjezdy v zatáčkách už je jedno a na 300ps je guma 255 podle mě tak akorát
i na seriovejch FD se jezdí kdekoliv po světě 255/40/17, takže bych se šířky nebál, jenom tomu trochu přizpůsobit blatníky no...
Jinak potom je ještě otázka kde budeš jezdit hlavně ostře, jestli máš za barákem okruh jako brno, tak bych neřešil a kupoval podobnej setup, jestli okresky, tak stejně
Jinak potom je ještě otázka kde budeš jezdit hlavně ostře, jestli máš za barákem okruh jako brno, tak bych neřešil a kupoval podobnej setup, jestli okresky, tak stejně
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
-
Buc
ano ano..vzhuru k nizsim a sirsim zitrkum..speedy_s píše:já nevim proč se v čr furt nosí že gumy nesměj bejt moc široký, aby jsi neztratil rychlost na rovince, ale to že na širokejch gumách máš zase o hodně rychlejší průjezdy v zatáčkách už je jedno a na 300ps je guma 255 podle mě tak akoráti na seriovejch FD se jezdí kdekoliv po světě 255/40/17, takže bych se šířky nebál, jenom tomu trochu přizpůsobit blatníky no...
Diky za nazory. Co si budu namlouvat, ani tech 350koni co v tom STi mam neni na okruh v Brne nic moc. Jezdil jsem to na upravene R1 a i tak je to takova dalnice, takze na okruh to auto primarne urcite nebude. To spise je kolem Brna spousta mooooc hezkych okresek, takze patrne zustanu u rozmeru 17" jen je otazkou jakou na to gumu (a v jakem rozmeru), jestli Potenzu od Bridge nebo neco od Toya.
A jeste jedna vec, neb jste pomerne fundovana spolecnost, a vase nazory me moc bavi, tak se zase zeptam. Rad bych neco udelal s brzdama, nechci menit uplne vse, neb to bych se nedoplatil, staci desky a kotouce, nejaky napad?
A jeste jedna vec, neb jste pomerne fundovana spolecnost, a vase nazory me moc bavi, tak se zase zeptam. Rad bych neco udelal s brzdama, nechci menit uplne vse, neb to bych se nedoplatil, staci desky a kotouce, nejaky napad?
A Buc, co se tyka tech fotek, tak moc pekny, to bile subo na zlatych je fakt krasny, jen si nemuzu pomoct, na subo patri ten vesak napradlo dozadu, to mi na tom aute chybi 
- RainbowSeven
a co takhle Vredestein Sessanta ??
já jsem z nich až nekriticky nadšenej a je to první guma, kterou mám chuť koupit podruhý
a to jsem měl Bridgestone RA40, Continental SportConti 3, Falken Ziex A Falken FK452.
a jsou za ´velmi rozumnou cenu.
já jsem z nich až nekriticky nadšenej a je to první guma, kterou mám chuť koupit podruhý
a to jsem měl Bridgestone RA40, Continental SportConti 3, Falken Ziex A Falken FK452.
a jsou za ´velmi rozumnou cenu.
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
Sel bych do Advan AD08....... k tomu podvozku, kterej na aute mas bych asi volil neco uz poradnyho, at to trosku koresponduje a nezabijes to auto, kdyz uz, tak uz, trosku sirsi gumu, nez jsou vsichni v cechach ochotny na auto nasadit a budes s gripem neskutecne spokojenej....
Co beru obcas gumy z Rakouska, tak tam jezdi vetsina lidi na Reze 235/45/17 a Potenzy RE070, tak to je mozna taky dobra varianta (mam je taky na aute), dystak Koudak muze referovat, jak stara pomerne sjeta guma porad umi celkem zazraky....
Co potom teprve nova guma....
Ohledne brz bych se trosku rozmyslel, me osobne by lakalo posetrit a koupit nejaky Porsche brzdy, nebo Stoptech, Willwood atd.....
Co beru obcas gumy z Rakouska, tak tam jezdi vetsina lidi na Reze 235/45/17 a Potenzy RE070, tak to je mozna taky dobra varianta (mam je taky na aute), dystak Koudak muze referovat, jak stara pomerne sjeta guma porad umi celkem zazraky....
Co potom teprve nova guma....
Ohledne brz bych se trosku rozmyslel, me osobne by lakalo posetrit a koupit nejaky Porsche brzdy, nebo Stoptech, Willwood atd.....
few S2K wrecks
used to be Lancer Evolution II GSR CE9A
ママさん Suzuki Swift Sport ZC32S
used to be Lancer Evolution II GSR CE9A
ママさん Suzuki Swift Sport ZC32S
To můžu potvrdit, sice se chvíli ohřívaly, ale pak to bylo super. Jen nezapomenu na Lukášův výraz když sme mu je šoupli na předek u 3 MPS a pak to projel
"To neni možný, to musim mít" 
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
a taky byly širší "jenom trochu
" než tam měl....
Jestli muzu svuj nazor, zadne tunigacke kola bych tam nedaval. Impreza neni zadna lestenka ale rally auto, takze poradne rally kola, max 235, max 18" a max 8". Pokud nechces ztratit vlastnosti toho auta.. Na okrsky nejlepsi volba..
Čo bolo....Toyota celica gti, Toyota celica turbo4wd, SUBARU IMPREZA WRX 2002
Terazky... Golf V tdi @180ps 410Nm
Terazky... Golf V tdi @180ps 410Nm
Taky si myslím, že 18x8" a 225 je akorát. On je fakt obrovskej rozdíl 300 a 400 koní. Tam už je šířka přes 9" potřeba.
A zas sme pri teme viac piestikou viac brzdy, vacsia sirka viac gripu. Ok ano ak pouzivate priemerne a lacne koruce a platne pomoze to ale ci je to fakt lepsie? Ne:-)
Na auto na grip treba minimalne polislick. Aj ked su napr. potenza RE 050 neskutocne lepive medzi UHP pneu- proti R888 akebo yokohama AD008 tej istej sirky posobia ako dost nedostatocne juniorske sprcky
Druh vec je ta ze nie kazdy jazdi grip. Prave 4 koly a zadokoly mnohi radi posielaju bokom a tam je grip dibry len na predku.
255 guma na 9,5" disk? Ak chces efektne A- cka ano inak plne staci 8,5" (presne ten rozmer som mal na M- ku vzadu RE050)
Na auto na grip treba minimalne polislick. Aj ked su napr. potenza RE 050 neskutocne lepive medzi UHP pneu- proti R888 akebo yokohama AD008 tej istej sirky posobia ako dost nedostatocne juniorske sprcky
Druh vec je ta ze nie kazdy jazdi grip. Prave 4 koly a zadokoly mnohi radi posielaju bokom a tam je grip dibry len na predku.
255 guma na 9,5" disk? Ak chces efektne A- cka ano inak plne staci 8,5" (presne ten rozmer som mal na M- ku vzadu RE050)
Naposledy upravil(a) blesk666 dne 24 zář 2011, 23:06, celkem upraveno 1 x.
hlavne koukal jak mu tam neco zaclo skripatKoudy píše:To můžu potvrdit, sice se chvíli ohřívaly, ale pak to bylo super. Jen nezapomenu na Lukášův výraz když sme mu je šoupli na předek u 3 MPS a pak to projel"To neni možný, to musim mít"
GXE10
Ja bych nerekl, ze 335ps na tu vahu a 4x4 je buhvijaka masaz...(co se tyce narocnosti na sirku gum) Tech 235 bych videl jako strop. Takze bych s tou sirkou neprehanel. Taky pred koupi kol bys mel mit jasno jake gumy, v jakem rozmeru a za kolik budes jezdit - to je dost podstatne.
R888 jsou fajn, ale rekl bych, ze na STi budou pomerne rychle mizet...Dost trpi jizdou po dalnici atd. Takze tak sada na sezonu. A neni to zrovna nejlevnejsi guma.
Jinak Hawkeye je podle me nejpeknejsi STi
R888 jsou fajn, ale rekl bych, ze na STi budou pomerne rychle mizet...Dost trpi jizdou po dalnici atd. Takze tak sada na sezonu. A neni to zrovna nejlevnejsi guma.
Jinak Hawkeye je podle me nejpeknejsi STi
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
-
Buc
Presne, to jsou ale ti hejbnuty amici..nechapu proc jich je tam tolik bez kridla..jestli to jsou treba jen WRXa a pro ameriku je delali bez kridel? Ikdyz tomu se mi moc verit nechce.malakai píše:A Buc, co se tyka tech fotek, tak moc pekny, to bile subo na zlatych je fakt krasny, jen si nemuzu pomoct, na subo patri ten vesak napradlo dozadu, to mi na tom aute chybi
Nenech si nutit nazory jako, ze Impreza je JEN rally auto..to bylo v 90letech..kup si kola ze kterych nespustis oci. Nemusi prece mit 10palcu sirku, to je jasny..jen bych tozhodne koupil nejaka barevna, nikdo, nikdy uz stribrnou
A ty dalsi polemiky jako co je lepsi a s cim si rycheljsi, pokud nejsi zavodnik a opravdu nekde nehonis setiny taak........... Tim nemyslim brzdy nebo obuti, to dulezite je.
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
jsme pořád na JDM PERFORMANCE Meeting foru?
pokud si chci užívat okresky, tak přece nemůžu aplikovat to co se dělá v jůesej. to je padlý na hlavu
stejně jako je padlý na hlavu to, že si koupim subo a budu z něj dělat leštěnku
pokud si chci užívat okresky, tak přece nemůžu aplikovat to co se dělá v jůesej. to je padlý na hlavu
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
-
Buc
Neni to na hlavu prece, zenes to do extremu..a z usa nic neaplikuju, oni i cely zbytek jdm sveta sleduji Japonsko, prece..Dejf píše:jsme pořád na JDM PERFORMANCE Meeting foru?![]()
PS: To je prave to, ze ceskych automobilistu s vkusem a citem je malicko..ty budes radsi jezdit daily na kolech o idelanim rozmeru..presto, ze je ti to k ho*nu!! Your choise.........
(sorry)
a nevidim, ze by Malakaiovi vadilo tema o kterym s nim mluvim.
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
pokud jde o daily, tak na našem rodinném FR-V mám 16´´ je to kompromis mezi pohodlím a vkusem. 17+ už moc drncaj a auto nesedí tak dobře
a nejde o setinky, na správné pneu se i auto líp ovládá a je čitelnější. nicméně to je pro lidi který řízení zajímá o něco víc
a pokud jde o vkus, tak rally evo corse dle mě nadělá parády víc než kdejaký stájlový kolo... a navíc je to kolo pořádný
samo, že různý TE37 atd jsou pecka, ale kdo si je koupí? stejně většina tady skončí na rotách atd. a proto já radší koupim pořádný i když ne nutně kchůl kolo
a nejde o setinky, na správné pneu se i auto líp ovládá a je čitelnější. nicméně to je pro lidi který řízení zajímá o něco víc
a pokud jde o vkus, tak rally evo corse dle mě nadělá parády víc než kdejaký stájlový kolo... a navíc je to kolo pořádný
samo, že různý TE37 atd jsou pecka, ale kdo si je koupí? stejně většina tady skončí na rotách atd. a proto já radší koupim pořádný i když ne nutně kchůl kolo
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
-
Buc
jj souhlasim, ale nejsem profesionalni zavodnik, takze ikdyz mam taky na prvnim miste rizeni, zajima me i vzhled..
Je to o tech podelanych penezich vsechno...
Je to o tech podelanych penezich vsechno...
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
dejf: já si ty roty klidně koupim, protože už to nejsou tak špatný kola, jo jsou to kopírky s*** mě to, ale zase jsou cenově dostupnější a než kupovat jetý origa u kterých nemám jistotu v jakym budou stavu, tak radši koupim nový roty a bude to vypadat stejně dobře, na který se daj nějaký šírší gumy (na mazdě která má 180ps jezdim 225 UHP pneu a je to podle mě tak akorát, takže proto říkám že na rezu bych dával min 245, jelikož minimum majitelů se subem se objeví na šotolině v čr, a na asfaltu s tim podvozkem co má malakai to bude neuvěřitelná zábava.
Jinak co se týče daily provozu (asi jsem ještě moc mladej) ale radši obětuju nějakej ten komfort, za ležící auto na pěknejch kolech
Jinak co se týče daily provozu (asi jsem ještě moc mladej) ale radši obětuju nějakej ten komfort, za ležící auto na pěknejch kolech
Inak este k tej sirke gum a diskov. Mal som na M3 najorv seriu 225 predok a 245 zadok, potom som menil w tym ze chcem viac gripu na RE050 predok 235 zadok 255- bolo to lepsie aj horsie- na beznej ceste to vyzadivalo ovela vic korekcii volantom v priamom smere lebo to hodne silne tahalo do kolaji. Neviem si potom na daily predstavit 255 aj predok. Tk ci tak sirsi disk ako je nutne a k tomu tak drahy a lahky ako je napr Volk CE28, 37... si da podla mna len pozer- tO uz neni o vkuse ale o tom dat navyse peniaze za to ze to bude sice horsie (tazssie kolo, A-cka...) ale viac kool. Odpovedz si sam kto o robi.
-
Buc
blesk ma zase pravdu, presto...
..kdo to dela? ..asi my mladi, ti co maji na dvoje kola, ti co nejezdi jak silenci na ver.komumunikacich, ti co chteji mit i cool streetcar.. .)
..kdo to dela? ..asi my mladi, ti co maji na dvoje kola, ti co nejezdi jak silenci na ver.komumunikacich, ti co chteji mit i cool streetcar.. .)
Me dostava, jak lidi predhazuji auta z USA, ktere s nasima nemaji nic spolecne.
Davat tam cokoliv sirsiho nez 235 je hloupost, auto ztrati svoje vlastnosti. Jsme v CR, krasne okresky, rally cesty... to by jen blazen kupoval drahou pneu 255 apod.
Osobne bych volil 17", sire 7.5-8", pneu UHP 225-235. To auto v tomhle smeru vic nepotrebuje...
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
speedy: ale zase je to zadokola, trakce u suba je uplně někde jinde. ten výkon neni zase tak hroznej, aby to potřebovalo takovej balon. navíc ovládání a hlavně čitelnost bude na rozumný pneu lepší. nehledě na to, že jestli si koupí semislik, tak to chce počítat s cenou, páč ta guma tam nezůstane 20000km
jinak třeba ITR funguje naprosto v poho na 195-205 semisliku a pochybuju, že na okresce budu pomalejší ( když opominu, že nejezdim
) než ty s mazdou. a to máme téměř stejnej výkon na hnaný nápravě
pokud jde o roty, neříkám, že je to nějaký hrozný peklo a na daily civika a podobně proč ne. nicméně evo corse, braid, team dynamics stoje v podstatě stejně jako ty roty a je to uplně někde jinde a navíc dušička má pokoj
pokud jde o stárnutí, tak jsme stejně starý si myslim, jen já v autě vozim 3 haranty a najedu 30tis za rok
jinak třeba ITR funguje naprosto v poho na 195-205 semisliku a pochybuju, že na okresce budu pomalejší ( když opominu, že nejezdim
pokud jde o roty, neříkám, že je to nějaký hrozný peklo a na daily civika a podobně proč ne. nicméně evo corse, braid, team dynamics stoje v podstatě stejně jako ty roty a je to uplně někde jinde a navíc dušička má pokoj
pokud jde o stárnutí, tak jsme stejně starý si myslim, jen já v autě vozim 3 haranty a najedu 30tis za rok
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz