RainbowSeven´s Nissan 350Z
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: RainbowSeven´s Nissan 350Z
Ja se na te trase sedelo v origo sedackach? Nepotila se zada v tech vedrech?
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
- RainbowSeven
já mám zpocený záda i na sedačce v maximě. a ta má mikroplyš
a nemohl jsem ani moc klimatizovat, protože přítelkyně odjížděla s dokonalou angínou.
ale v rámci možností to šlo. spíš mě překvapilo, že jsem vylezl docela čerstvej po tý cestě. snad jen ruce mě trochu bolely. mám volant hodně nahoře, ale sedačku úplně dole. a nejsem žádnej habán. takže mám ruce natažený dost vzhůru.
opravdu jsem čekal že vylezu ven jak parta důchodců po flámu a nakonec to byl příjemnej zážitek
a nemohl jsem ani moc klimatizovat, protože přítelkyně odjížděla s dokonalou angínou.
ale v rámci možností to šlo. spíš mě překvapilo, že jsem vylezl docela čerstvej po tý cestě. snad jen ruce mě trochu bolely. mám volant hodně nahoře, ale sedačku úplně dole. a nejsem žádnej habán. takže mám ruce natažený dost vzhůru.
opravdu jsem čekal že vylezu ven jak parta důchodců po flámu a nakonec to byl příjemnej zážitek
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
preco mas ten volant tak hore?
- RainbowSeven
nevím. přijde mi to přirozený. když ho dám níž, mám pocit že si vylamuju ruce v zápěstí. navíc mám rád kolem volantu co nejvíc místa.blesk666 píše:preco mas ten volant tak hore?
Nissan 350Z - 2004
spotreba se mi na zetku taky moc libi!
driv sem mel dlouhodobou kolem 10.5 .. ale ted jde i pod 10, kdyz clovek jede podle predpisu
ale samozrjeme pri rychlejsim dalnicnim tempu si bere 11-12
jinak hezky vylet. Taky se casem nekam chystam, od toho to auto nakonec je
driv sem mel dlouhodobou kolem 10.5 .. ale ted jde i pod 10, kdyz clovek jede podle predpisu
jinak hezky vylet. Taky se casem nekam chystam, od toho to auto nakonec je
- RainbowSeven
Tak jsem dnes uzavřel obchod.
sice jsem nechtěl původně tuhle věc řešit, ale ta nabídka a hlavně cena se nedala odmítnout....
Zimní Dunlopy SP Wintersport a k nim originál RAYSky....
pokud je to pravda..a já bych řekl že je, tak mají ty kola najeto trasu z Holešovic do Žiliny....takže s bídou 600.
prakticky bez škrábance.

sice jsem nechtěl původně tuhle věc řešit, ale ta nabídka a hlavně cena se nedala odmítnout....
Zimní Dunlopy SP Wintersport a k nim originál RAYSky....
pokud je to pravda..a já bych řekl že je, tak mají ty kola najeto trasu z Holešovic do Žiliny....takže s bídou 600.
prakticky bez škrábance.

Nissan 350Z - 2004
super, nic lepsie si snad ani nemohol zohnat. za co to bolo?
- RainbowSeven
sice se to neříká, ale.....za 30 000,-blesk666 píše:super, nic lepsie si snad ani nemohol zohnat. za co to bolo?
musel jsem si bohužel pujčit...ale ležet jsem je tam nemohl nechat
Nissan 350Z - 2004
no to si fakt nemohol a urobil si dobre
Ahoj, nebyl jsi náhodou v tom chorvatsku v Drašnicích? Jedno české modré zetko jsem tam tou dobou viděl 
- RainbowSeven
Nová jarní výbava.
To jsem zvědav.......Ale snad boudou lepší než Falkeny.

To jsem zvědav.......Ale snad boudou lepší než Falkeny.

Nissan 350Z - 2004
Na tyhle jsem taky koukal..ale nakonec podle recenzi padlo na AVON ZZ3..
700/2 Z
[url=http://www.userbars.be][img]http://img402.imageshack.us/img402/2230/9897.png[/img][/url]
[url=http://www.userbars.be][img]http://img402.imageshack.us/img402/2230/9897.png[/img][/url]
- RainbowSeven
mužeme porovnatdan750 píše:Na tyhle jsem taky koukal..ale nakonec podle recenzi padlo na AVON ZZ3..
mám malou telemetrii v telefonu
Nissan 350Z - 2004
- RainbowSeven
já se celkem inspiruju na téhle stránce. jsou to všechno subjektivní pocity uživatelů. což na jednu stranu nemusí být úplně zle.
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Avon/ZZ3.htm
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Vrede ... ssanta.htm
nicméně uvidíme, až to sám posoudím. Sessanty vyšly na, jen o málo, větší peníze než Falken FK-452. Což podle mě není vůbec zlá guma. A jestli má být tohle ještě lepší, tak.... uvidíme
nicméně uvidíme, až to sám posoudím. Sessanty vyšly na, jen o málo, větší peníze než Falken FK-452. Což podle mě není vůbec zlá guma. A jestli má být tohle ještě lepší, tak.... uvidíme
Nissan 350Z - 2004
to potom som si neni uz tak isty tymi pneu. FK 452 som jazdil a zodpovedne mozem povedat ze na limite je to dost priemer - nie moc citatelne - zrazu len utrhnutie a az slaby grip - to na suchu. Mna osobne trochu sklamaliRainbowSeven píše:já se celkem inspiruju na téhle stránce. jsou to všechno subjektivní pocity uživatelů. což na jednu stranu nemusí být úplně zle.
- RainbowSeven
já nevím. neměl jsem toho zatím možnost poznat tolik na svém autě.
Když jsem ho koupil, byly na předku sjeté Potenzy RE40 a vzadu Continental SportConti 3
z Potenz jsem měl i přes jejich stav hodne dobrý pocit. Skvělý feedback i přilnavost na suchu.
Z Continentalu jsem nebyl naopak nadšený vůbec. I přes to, že byly RF (XL) tak se vlnily jak mrcha. Nakonec jsem dokonce objevil prasklou bočnici.
Navíc při jízdě s nimi kecalo do řízení ESP poměrně často.
Pak jsem koupil Falkeny Ziex 912. Ty mě vysloveně nasr.... feedback do volantu spadnul proti BS tak o 30%, zadek se vlnil jak lehká děva a celkově gripu moc nepobraly. Snad jen na vodě a v chladnu to docela ušlo. Jak časem tvrdly, lepšily se. Nicméně zadek jsem, i z důvodu zklamání z nich, poměrně brzo oddělal a koupil právě FK-452. Na mém autě se chovaly líp, jak ZIEXy a rovněž za i Continentaly. Určitě mají tvrdší konstrukci a nevlní se tolik.
Pamatuju si, že jsi Blesku na FK-452 už jednou měl kritické poznámky. I proto jsem do nich znova nešel a chci zkusit něco jiného.
Sessanta mám rozporuplné recenze. V roce 2009 vyhrála test UHP. Tuším Autobildu. Ale v roce 2010 poměrně propadla. Tak nevím. Uvidíme. Každopádně jejich cena je nižší než u BS, Pirelli apod.n Jen nepatreně vyšší jak u Falkenu, pokud budou aspon trochu lepší než, nebudu si určitě stěžovat.
Když jsem ho koupil, byly na předku sjeté Potenzy RE40 a vzadu Continental SportConti 3
z Potenz jsem měl i přes jejich stav hodne dobrý pocit. Skvělý feedback i přilnavost na suchu.
Z Continentalu jsem nebyl naopak nadšený vůbec. I přes to, že byly RF (XL) tak se vlnily jak mrcha. Nakonec jsem dokonce objevil prasklou bočnici.
Navíc při jízdě s nimi kecalo do řízení ESP poměrně často.
Pak jsem koupil Falkeny Ziex 912. Ty mě vysloveně nasr.... feedback do volantu spadnul proti BS tak o 30%, zadek se vlnil jak lehká děva a celkově gripu moc nepobraly. Snad jen na vodě a v chladnu to docela ušlo. Jak časem tvrdly, lepšily se. Nicméně zadek jsem, i z důvodu zklamání z nich, poměrně brzo oddělal a koupil právě FK-452. Na mém autě se chovaly líp, jak ZIEXy a rovněž za i Continentaly. Určitě mají tvrdší konstrukci a nevlní se tolik.
Pamatuju si, že jsi Blesku na FK-452 už jednou měl kritické poznámky. I proto jsem do nich znova nešel a chci zkusit něco jiného.
Sessanta mám rozporuplné recenze. V roce 2009 vyhrála test UHP. Tuším Autobildu. Ale v roce 2010 poměrně propadla. Tak nevím. Uvidíme. Každopádně jejich cena je nižší než u BS, Pirelli apod.n Jen nepatreně vyšší jak u Falkenu, pokud budou aspon trochu lepší než, nebudu si určitě stěžovat.
Nissan 350Z - 2004
inak potvrdzujem tie FK452 maju bocnicu jak poloslick tvrdu a hrubu - takze sa nedeformuju - to je urcita vyhoda, ale zmes je dost tvrda. Ale volil si ine, reagoval som len kvoli tomu prirovnaniu, ale ak si bol s FK452 vcelku spokojny tak snad budes spokojny so svojou sucastnou volbou
- RainbowSeven
Dostala se ke mě malá hračka.
Sice to má svoje mouchy...je to spíš zajímavost, ale za 4 stovky zas...nekup to

Sice to má svoje mouchy...je to spíš zajímavost, ale za 4 stovky zas...nekup to

Naposledy upravil(a) RainbowSeven dne 20 bře 2011, 19:09, celkem upraveno 1 x.
Nissan 350Z - 2004
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
nevadí ti to u levý nohy?
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
- RainbowSeven
kupodivu vůbec. je to úplně mimo. zavadil sjem o to jen jednou při vystupování.speedy_s píše:nevadí ti to u levý nohy?
ale nemám to tam pořád. ono není moc na co koukat furt dokola
taky to spoustu údajů neukazuje. Sice jsou v menu k dispozici, ale buď je uzavřenej LOOP pro O2 sensor, nebo jednotka ty parametry vůbec negeneruje.
ale teplota sání, aktuální spotřeba, přesná teplota motoru..to všechno vyhodnotit umí. plus další hovadiny, jako géčka apod.
každopádně to může bát přínosem, pokud člověk ladí sání. hned ví, jak je na tom s teplotou a proudícím vzduchem.
Nissan 350Z - 2004
fajn vecicka, nieco take davaju uz nejaku dobu aj do navigacii:
http://www.garmin.sk/?cls=stoitem&stiid=2432
http://www.garmin.sk/?cls=stoitem&stiid=2432
podle fotek bych to v prvni zatacce ukopl ale i tak za ctyrikila to je super. to by se mi taky libilo i kdyz to je takhle omezene 
93´Rx-7 FD
- RainbowSeven
Rady porady.
už mi došly nápady, čím by to mohlo být. Jde mi o problémy s mazánm při startu motoru.
Od doby co jsem dal olej 10W60, tak zastudena chvíli trvá, než zhasne kontrolka mazání.
Je to velice nahodilá věc. Někdy zhasne okamžitě, jindy trvá dobrých 5-7 sekund, než přestane svítit.
Zprvu jsem přikládal tuhle "závadu" hustému oleji a mrazu. A dobrý rok a půl me to netrápilo, protože auto mělo studených startů opravu poskrovnu.
Ale od doby co s ním jezdím denně, tak mě to už prostě přestává bavit.
Nejhorší je, ta nahodilost. Opravdu zálěží jak se auto vyspí.
tady přikládám videa.
Všechny tyto starty jsou zastudena. Ale včera se mi ale stala zvláštní věc. Ujel jsem přes 20 km. Auto bylo opravdu zahřáté. Pak jsem zastavil, asi 3/4 hodiny kecal a pak při odjezdu na mě svítila kontrolka mazání dobrých 5 sekund. Olej určitě musel bát ještě horký.
a teď babo raď čím to může být....
jinak tlaky mazání mám, myslím si, i podle toho co se dá najít na netu spíš lehce nadprůměrné (asi i kvůli 10W60)
takže čerpadlo mi připadá že bude v pořádku. Auto jezdí teď opravdu moc dobře, nežere olej. Snad jedině že by bylo v háji čidlo, ale že by nefungovalo jen při startu je mi taky divný.
už mi došly nápady, čím by to mohlo být. Jde mi o problémy s mazánm při startu motoru.
Od doby co jsem dal olej 10W60, tak zastudena chvíli trvá, než zhasne kontrolka mazání.
Je to velice nahodilá věc. Někdy zhasne okamžitě, jindy trvá dobrých 5-7 sekund, než přestane svítit.
Zprvu jsem přikládal tuhle "závadu" hustému oleji a mrazu. A dobrý rok a půl me to netrápilo, protože auto mělo studených startů opravu poskrovnu.
Ale od doby co s ním jezdím denně, tak mě to už prostě přestává bavit.
Nejhorší je, ta nahodilost. Opravdu zálěží jak se auto vyspí.
tady přikládám videa.
Všechny tyto starty jsou zastudena. Ale včera se mi ale stala zvláštní věc. Ujel jsem přes 20 km. Auto bylo opravdu zahřáté. Pak jsem zastavil, asi 3/4 hodiny kecal a pak při odjezdu na mě svítila kontrolka mazání dobrých 5 sekund. Olej určitě musel bát ještě horký.
a teď babo raď čím to může být....
jinak tlaky mazání mám, myslím si, i podle toho co se dá najít na netu spíš lehce nadprůměrné (asi i kvůli 10W60)
takže čerpadlo mi připadá že bude v pořádku. Auto jezdí teď opravdu moc dobře, nežere olej. Snad jedině že by bylo v háji čidlo, ale že by nefungovalo jen při startu je mi taky divný.
Nissan 350Z - 2004
ked vies, ze to robi od kedy si tam nalial ten olej, tak nerozmyslaj a vymen ho.. podla mna je to az az aaaz fakt husty olej..
a este do tej kosy co je.. ufff..
- RainbowSeven
no..tohle nejspíš opravdu s příští výměnou udělám. ale oni mi tam dali 10W60 přímo v nissanu. S tím, že pri použítí standardního 5W30 se jim zapékaly kroužky.asimo píše:ked vies, ze to robi od kedy si tam nalial ten olej, tak nerozmyslaj a vymen ho.. podla mna je to az az aaaz fakt husty olej..a este do tej kosy co je.. ufff..
Nicméně jezdí dost zetek na 10W60 a nevim o nikom, kdo by měl podobný problém.
a navíc...proč to nemaže, když je to teplý??? to mě zaráží
Nissan 350Z - 2004