si si jistej tìma 700kg?Marfi píše:Kolik váží èábelovic Itr?Jinak spoon jezdej 700kg a 260ps:-)
vykuchaná má cca 1000, kdyby 30 pod, kde by si chtìl ty tøi metráky ušetøit
Moderátoři: Amigo, riderhenry
nevím ale urèitì pøes tunu. jede SEèka, takže jí nemùže mít tak oèesanou a nemùže mít nahrazený díly.Marfi píše:Kolik váží èábelovic Itr?Jinak spoon jezdej 700kg a 260ps:-)
JJ koukal sem na dieslovou verzi máš pravdu,v prùmìru vážej jen okolo 1100 ty benzinový..Ty rozdíly ve váhách dìlaj motorizace...dieslové auto je o dost tìžší...tìžší motor,víc izolace a další vìcijagy píše:Hledal jsem ty vahy..
Skoda Fabia Junior 1010kg
Skoda Fabia 1,4 Elegance 1080kg
Honda Integra 1130kg
U Skodovky maji moznost si vybrat karoserii jakou potrebujou. Upravit, vyztuzit, vyrezat, co neni potreba. Takze te nizke vaze Fabky bych veril vic, nez ITR.
Tady jeste BM video. SS Works CRX tam ma 720 kg a jak prohani ostatni tam muze videt kazdy.
http://www.youtube.com/watch?v=QHqRVqPQD-8
Tím si mìl rozumìt,že nesouhlasím,že vùèi CTR je ITR sportovnìjší,s tím bych nesouhlasil vùbec,samozøejmì jako majitel CTR:))riderhenry píše:No ja nevim, ale tuhle vetu jsi psal ty: "Nìkdo tady dokonce napsal,že vùèi CTR je ITR sportovnìjší,s tím bych nesouhlasil vùbec,samozøejmì jako majitel CTR:))"
Když si to neøídil,neøíkej,že to víš naprosto jistì---riderhenry píše:no a ja si myslim, ze ITR je sportovnejsi. Nerikam rychlejsi, ale sportovnejsi, dle meho nazoru, naprosto jiste. Ale jak rikam, neridil jsem to, jenom dohad...
èéèe chlape, ty si hroznej spisovatelwilly2.0 píše:------------
záleží z jakýho je materiálu. vìtšinou to bývá chrommolibden a ten je lehouèkej i pøi velký metráži rámublesk666 píše:ram ma podla prevedenia ak sa nemylim 25-60kg, viac nie. Cca 30kg by mali mat tie jednoduche montovatelne 10body od OMP