feferonka - NISSAN 350Z
Moderátoři: Amigo, riderhenry
feferonka - NISSAN 350Z
Technická data
Motor:
Typ motoru: zážehový
Válce / ventily: 6 / 4
Zdvihový objem (ccm): 3498
Nejvyšší výkon (kW / ot/min): 206 / 6200
Nejvyšší toè. moment (Nm / ot/min): 363 / 4800
Provozní vlastnosti:
Maximální rychlost (km/h): 250
Zrychlení 0 - 100 km/h (s): 5.9
Spotøeba-mìsto/mimo/kombi (l/100 km): 16.1 / 8.7 / 11.4
Rozmìry a hmotnosti:
Zavaz. prostor - sedadla/sklopena (l): 235 / -
Objem nádrže (l): 80
Pohotovostní hm. / nosnost (kg): 1545 / 350
Rozmìr pneu: 225/45 R18
Co o nissákovi napsal manžel.....
Zaèalo to všechno Audi TT 3,2 6-ti válcem, které mì moje manželka dala jako dárek k narozeninám...mno,bylo pronajato z pùjèovny sportovních a luxusních aut na 3 dny pouze pro mì.Abych to moc neprotahoval,TT nás docela nadchlo a moje drahá polovièka øekla,že by ráda podobné podnikání zkusila.Chtìla Porsche Cayman,ale to je dìsná ,,øacha,,.Po docela dlouhém bádání na netu,Speedu atp.jsme pøed ètvrt rokem objevili ,,zetko,, a od té doby nás nièí pøedstava,že má ,,sloužit,, jako pøedmìt k manželèinu podnikání, což je pro mì èistokrevný masochismus a pro ni už docela taky. Nikdy bych si nepomyslel,že by mi vùbec nevadilo,kdyby manželce podnikání s tímto skvìlým vozem moc nešlo a nìjak jsme získali finance na splacení úvìru a ,,zetko,, zùstalo u nás jako druhé auto,tøeba se to povede.Zatím se mùžeme utìšovat a modlit,že s tím nebudou jezdit pitomci.
Když jsme ho poprvé s manželkou uvidìli u jednoho chlápka v garáži,tak nám spadla èelist a naprázdno jsme polkli.Naleštìn,vzhled ,,funglovky,, a oranžová ,,metla,,.Zepøedu vypadá jak aligátor,kterému z hladiny koukají jen oèi a èíhá na koøist,výraznì tvarované blatníky mají poøádnou muskulaturu.Boèní pohled nemá žádné komplikované køivky a upoutá vás na nìm chromová klika dveøí,kapkovitý tvar støechy,podivnì umístnìná anténa na zadním blatníku a písmeno ,,Z,,na pøedním.Krásné kované elektrony celkový pohled jen podtrhují.Zadním partiím dominují mohutné koncovky výfuku,Nismo køídlo a zadní dlouhatánská svìtla,jenž se táhnou od zadního blatníku a jejichž tvar se mi strašnì líbí.
Po otevøení motorového prostoru (víko musíte podepøít,nemá hydraulické otvírání) objevíte 3,5 litrový motor se zátahem býka,kterému uvízla muleta v šíji a za každou cenu chce ztrestat toho chlápka co to má na svìdomí.Vzpìra uprostøed vám napoví,že to ten motor myslí vážnì.Jestli milujete masivní vzpìry tak v kufru naleznete taky jednu,navíc s efektnì vyvedeným písmenem ,,Z,,.
Pokud chcete do auta nastoupit a nemáte v pøíbuzenstvu èalouníka,chce to trochu cviku,jelikož pokud tam jen tak vlítnete,budete si odírat levý bok sedadla to je hrozná škoda,protože jsou, jak øíkáme v Brnì a okolí, ,,betelný,,.Boèní vedení,tvarování,kùže Alezan s otvory,možnosti nastavení…paráda.Zkouknete pøed sebou budíky (zvedají se èi snižují zároveò s volantem – dle mého názoru to umocòuje sportovní šmrnc) a nastartujete.
Na volnobìh byste øekli,že motor je témìø neslyšný,sešlapnete spojku (jde ztuha, toto není auto pro sleèny),chytnete oranžovou pravou hlavici øadicí páky (vypadá perfektnì a stejnì dobøe se i drží)dáte za 1, sešlápnete plyn a pak to pøijde ! Motor zaburácí a auto vás zaène tahat do sedadla, za 2 (na 2.stupeò se dá jet i stovkou),za 3 a táhne a táhne a… staèí...Je tam 4,5,6, ale moje pocity jsou ohromeny tìmi tøemi stupni.Neutuchající zátah motoru (nezaznamenal jsem žádnou prodlevu),kovové (perfektní pocitovì,vìøte mi) pøesné øazení a jako bonus hluboký chrapot 6-ti válce.Zetko jede 250tkou,ale to pravý jsem,alespoò já,zažil pøi již zmínìných tøech stupních.
Nezapomnìl jsem na nìco strašnì dùležitýho?.....Okrsky!Kdyby zetko umìlo mluvit,asi by odpovìdìlo nìco ve stylu :,,Mòam okrsky,ty já mùžu !Nenajel jsem po nich nìjakou spoustu kilometrù,ale auto v zatáèkách sedí jak pøibité,øízení je pøesné,že kam pootoèíte volat tam se vrhne (vùle neznatelná),výjezdy z nich na pohodu., budu ještì testovat. Jak bude možnost a èas,vyberu nìjakou bezva trasu a protáhnu ho, na to se tìším - to mi vìøte. ESP jsem zatím nevypínal a nevím zda se odvážím (zadokolka + 280 koní – uvidíme).Zkrácenì a jednoznaènì øeèeno – je to rebel, který je výborný v pøímce a ještì lepší v zatáèkách...
Motor:
Typ motoru: zážehový
Válce / ventily: 6 / 4
Zdvihový objem (ccm): 3498
Nejvyšší výkon (kW / ot/min): 206 / 6200
Nejvyšší toè. moment (Nm / ot/min): 363 / 4800
Provozní vlastnosti:
Maximální rychlost (km/h): 250
Zrychlení 0 - 100 km/h (s): 5.9
Spotøeba-mìsto/mimo/kombi (l/100 km): 16.1 / 8.7 / 11.4
Rozmìry a hmotnosti:
Zavaz. prostor - sedadla/sklopena (l): 235 / -
Objem nádrže (l): 80
Pohotovostní hm. / nosnost (kg): 1545 / 350
Rozmìr pneu: 225/45 R18
Co o nissákovi napsal manžel.....
Zaèalo to všechno Audi TT 3,2 6-ti válcem, které mì moje manželka dala jako dárek k narozeninám...mno,bylo pronajato z pùjèovny sportovních a luxusních aut na 3 dny pouze pro mì.Abych to moc neprotahoval,TT nás docela nadchlo a moje drahá polovièka øekla,že by ráda podobné podnikání zkusila.Chtìla Porsche Cayman,ale to je dìsná ,,øacha,,.Po docela dlouhém bádání na netu,Speedu atp.jsme pøed ètvrt rokem objevili ,,zetko,, a od té doby nás nièí pøedstava,že má ,,sloužit,, jako pøedmìt k manželèinu podnikání, což je pro mì èistokrevný masochismus a pro ni už docela taky. Nikdy bych si nepomyslel,že by mi vùbec nevadilo,kdyby manželce podnikání s tímto skvìlým vozem moc nešlo a nìjak jsme získali finance na splacení úvìru a ,,zetko,, zùstalo u nás jako druhé auto,tøeba se to povede.Zatím se mùžeme utìšovat a modlit,že s tím nebudou jezdit pitomci.
Když jsme ho poprvé s manželkou uvidìli u jednoho chlápka v garáži,tak nám spadla èelist a naprázdno jsme polkli.Naleštìn,vzhled ,,funglovky,, a oranžová ,,metla,,.Zepøedu vypadá jak aligátor,kterému z hladiny koukají jen oèi a èíhá na koøist,výraznì tvarované blatníky mají poøádnou muskulaturu.Boèní pohled nemá žádné komplikované køivky a upoutá vás na nìm chromová klika dveøí,kapkovitý tvar støechy,podivnì umístnìná anténa na zadním blatníku a písmeno ,,Z,,na pøedním.Krásné kované elektrony celkový pohled jen podtrhují.Zadním partiím dominují mohutné koncovky výfuku,Nismo køídlo a zadní dlouhatánská svìtla,jenž se táhnou od zadního blatníku a jejichž tvar se mi strašnì líbí.
Po otevøení motorového prostoru (víko musíte podepøít,nemá hydraulické otvírání) objevíte 3,5 litrový motor se zátahem býka,kterému uvízla muleta v šíji a za každou cenu chce ztrestat toho chlápka co to má na svìdomí.Vzpìra uprostøed vám napoví,že to ten motor myslí vážnì.Jestli milujete masivní vzpìry tak v kufru naleznete taky jednu,navíc s efektnì vyvedeným písmenem ,,Z,,.
Pokud chcete do auta nastoupit a nemáte v pøíbuzenstvu èalouníka,chce to trochu cviku,jelikož pokud tam jen tak vlítnete,budete si odírat levý bok sedadla to je hrozná škoda,protože jsou, jak øíkáme v Brnì a okolí, ,,betelný,,.Boèní vedení,tvarování,kùže Alezan s otvory,možnosti nastavení…paráda.Zkouknete pøed sebou budíky (zvedají se èi snižují zároveò s volantem – dle mého názoru to umocòuje sportovní šmrnc) a nastartujete.
Na volnobìh byste øekli,že motor je témìø neslyšný,sešlapnete spojku (jde ztuha, toto není auto pro sleèny),chytnete oranžovou pravou hlavici øadicí páky (vypadá perfektnì a stejnì dobøe se i drží)dáte za 1, sešlápnete plyn a pak to pøijde ! Motor zaburácí a auto vás zaène tahat do sedadla, za 2 (na 2.stupeò se dá jet i stovkou),za 3 a táhne a táhne a… staèí...Je tam 4,5,6, ale moje pocity jsou ohromeny tìmi tøemi stupni.Neutuchající zátah motoru (nezaznamenal jsem žádnou prodlevu),kovové (perfektní pocitovì,vìøte mi) pøesné øazení a jako bonus hluboký chrapot 6-ti válce.Zetko jede 250tkou,ale to pravý jsem,alespoò já,zažil pøi již zmínìných tøech stupních.
Nezapomnìl jsem na nìco strašnì dùležitýho?.....Okrsky!Kdyby zetko umìlo mluvit,asi by odpovìdìlo nìco ve stylu :,,Mòam okrsky,ty já mùžu !Nenajel jsem po nich nìjakou spoustu kilometrù,ale auto v zatáèkách sedí jak pøibité,øízení je pøesné,že kam pootoèíte volat tam se vrhne (vùle neznatelná),výjezdy z nich na pohodu., budu ještì testovat. Jak bude možnost a èas,vyberu nìjakou bezva trasu a protáhnu ho, na to se tìším - to mi vìøte. ESP jsem zatím nevypínal a nevím zda se odvážím (zadokolka + 280 koní – uvidíme).Zkrácenì a jednoznaènì øeèeno – je to rebel, který je výborný v pøímce a ještì lepší v zatáèkách...
Naposledy upravil(a) feferonka dne 17 dub 2008, 14:04, celkem upraveno 4 x.
zajimavy popis paradniho auta
jen by to chtelo fotky, ten odkaz nefunguje 
EDIT: tak uz funguje
sice se porad nezobrazuje tady, ale to nemeni nic na tom ze je krasny
EDIT2: tak uz tam zaden odkaz neni :-O
EDIT: tak uz funguje
EDIT2: tak uz tam zaden odkaz neni :-O
Naposledy upravil(a) Amigo dne 17 dub 2008, 13:28, celkem upraveno 1 x.
Ach jo,...
Ahoooojky kucííí, su zoufalá, nevím jak ty fotky tam dát...no jo, blbá ženská,že 
Odkaz...
Odkaz jsem vymazala.Chci sem dát fotky.... 
Re: Odkaz...
Hoï mi na SZ odkazy na foto a já ti je sem hodímfeferonka píše:Odkaz jsem vymazala.Chci sem dát fotky....
Co bych pro kolegyni Zetkaøku neudìlal
Pro tomas84
Díky mooooc, seš strašnì hodnej...já už byla zoufalá...dopoledne sem myslela, že ten kompl rozkopnu...
nestíhám a když narazím na problém, tak ho ráda øeším hned, ale toto mì dostalo...asi na tom fakt nic nebude, ale já to takto nikdy nedìlala a na uèení fakt nemám tyto dny èas...ještì jednou díky!!! a mimochodem - odkud jsi?? a jak dlouho máš zetko?? a spokojenost?? 
Kucíííí....
Díky kluci za pochvalu, mooooc pìknì se to ète...nissáka nemám moc dlouho a tak se ho poøád nemùžu nabažit...jsem beznadìjnì zamilovaná 
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
pro riderhenry
Díííky
taky ho poøád ještì oèumuju
a co takhle naznaèit rodince nápad na dárek pro tebe tøeba k narozkám???nenápadnì... 
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
GTR
Mno, to máš naprostou pravdu.Zrovna dneska sem èetla ve speedu testování GTR+PORSCHE+R8 a GTR byl celkovej vítìz...áááách, toho tak mít v garáži, tak se tam fakt odstìhuju
Líbí se mi od konceptu, je to dravec...
Pronájem vozu Nissan 350Z www.strictcomp.cz
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
No o GTR raci mluvit nebudeme, to az si u nas nekdo koupi a zavita do klubu, tak nevynecham zadnej sraz, to muzu slibit! To je proste kara!
Co se tyce darku v podobe pujceneho Nissana, tak je to samozrejme mozne, a cim vetsi by byla sleva, tim je to moznejsi!
Co se tyce darku v podobe pujceneho Nissana, tak je to samozrejme mozne, a cim vetsi by byla sleva, tim je to moznejsi!
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
Dárek ...
Pøece pronájem na jeden den není zase taková pálka...a pokud by rodinka chtìla pøekvapit, èi šokovat, pùjde do toho...Nevím, jaká by byla tvoje reakce, kdyby jsi dostal dárek v podobì zapùjèení tohoto auti, ale já to zažila u manžela(jak je psáno výše)a když jsem vidìla jeho výraz v oblièeji, kterej se prakticky za celý tøi dny, co to auto mìl pùjèený, nezmìnil, øekla jsem si, že by to mìli zažít všichni chlapi
aspoò by nemìli èas na lumpárny 
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Dárek
Musíš víc dávat na jevo emoce pøed rodinkou, když podobné auto vidíš...Jako tøeba, lehnout si na zem a mlátit nohama a pìstièkama o podlahu a køièet - já to chci takýýýýý!!!

- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dárek
Tak spíš zavolají sanitku (buï bílou nebo èenoufeferonka píše:Musíš víc dávat na jevo emoce pøed rodinkou, když podobné auto vidíš...Jako tøeba, lehnout si na zem a mlátit nohama a pìstièkama o podlahu a køièet - já to chci takýýýýý!!!![]()