infinity - ITR K20

predstavte svoje auto ostatnim!

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
infinity
Kontaktovat uživatele:

Re: infinity - ITR 2.0

Příspěvek od infinity » 24 led 2012, 23:47

200 by to dalo i takhle jak to je, ackoli to na 16" "moc nejede". Je tam prave problem, ze na rovince mam 4ku 9000 rpm cca 250m pred zatackou a jsem linej radit 5...takze to jen doplachtim, misto toho abych to jel plnej nekde za 100m...to by snad tech 4km/h nabralo...nejvice to ale ovlivnuje vyjezd na cilovku.
Letos bude kratsi 4,5 a par kilo dolu, takze spise to bude boj s casem (resp sam se sebou) - cil je jasnej - 2.35 na kumhach

Jinak eso mas pravdu, brno na ITR je jenom 3+4.

Na swapy bych se uz vyprdl, kdyby kleknul motor (coz se doufam nikdy nestane :D) tak bych si bud koupil uplne jine auto (s2k, m3,...) nebo dal motor nejaky H-ckovy motor, nejlepe z ATR. K20 je fajn, ale porad to je dost penez...
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps

jagy

Příspěvek od jagy » 25 led 2012, 09:31

Mas lepsi radit 5tku, nez to takto trapit na 4ku... stejne v 9k rpm tam nemas zadny vykon ani kroutak.
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 15 dub 2012, 21:23

Mensi galerka z Myta...
Auto by si zaslouzilo dodelat a venovat tomu trochu cas, bohuzel se na to dlouho nesahlo a x veci se mi tam nelibi...

ObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

ObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 16 dub 2012, 07:02

Fotky pekne. Co ta trapi?

MeTaN

Příspěvek od MeTaN » 16 dub 2012, 16:28

fajne ty fotky ;)
93´Rx-7 FD

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 17 dub 2012, 12:34

Blesk: par silentu chybi na podvozku, nektere jsou ted spise jako cepy takze auto je takove hure stabilni ve vysokych rychlostech. Pak olejovy chladic, vyresit problem s vtecem, rozebrat a namazat brzdy, namontovat manifold+klapku ktere uz mam asi pul roku doma no a ke konci to bude chtit lepsi vstriky, protoze tyhle jedou na dost %...nejsou to velke investice a dily mam, jen nemam moc casu a ted ani prostory...
Obrázek
Obrázek

Metan: Diky, kamos se polepsil :D

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 17 dub 2012, 12:52

Infinity: cas je relativny- ja som na napr. cez zimu urobil par drobnosti len vdaka tomu ze som po tom co som prisiel z prace, porobil ulohy s detmi, jedlo, dal ich spat, porobil nieco do prace siel 22:00-23:00 este do garaze a kutil do 01-02hod. A rano od 6:30 zas vsetko dokola. Len preto ze som chcel veci mat, chcel jazdit od jari a aj ma to vcsinu casu bavilo. Cize otazka priorit- presvedcil som tak aj kamarata a ten aj ked bol v tom ze si snad tuto sezonu nezajazdi tak uz cez vikend bol so mno na okruhu. Proste za par hodin dorobil podstatne veci a jazdi.

infinity
Kontaktovat uživatele:

Re: infinity - K20 Integra Type-R DC2

Příspěvek od infinity » 04 dub 2016, 20:18

Jelikoz je to 8 let stary topic, tak jsem si rikal, ze by nebylo od veci aktualizovat prvni prispevek s aktualni strojovnou :smt004

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 04 dub 2016, 23:31

chvalim, konecne:-)
dobre funkcne upravena ITR pritom nevykuchana a este aj pekne vyzerajuca to sa mi paci:-)

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 05 dub 2016, 07:26

Letos je asi prvni rok, kdy nemam v planu zadne "performance" upravy, ale naopak chtel bych to vizualne dat trosku dokupy a opravit nejake mouchy, jako spatne svitici svetlo, tekouci rizeni atd, atd....v planu je hlavne jezdit :)

Nejake fotky z akce TMRL

Obrázek Obrázek

ObrázekObrázek

ObrázekObrázek

Obrázek Obrázek

A nejake to video:

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 12 úno 2020, 11:49

Trochu to tady re-flashnu...

V sezone 2019 se temer vubec nejezdilo, rikal jsem si, ze je potreba dat auto do vynikajiciho tech.stavu, takze se jen opravovalo...v podstate se skoro nic "neupravilo", ale opravy spolkly dost financi, casu a nervu, jak uz to byva...

- Repas prednich brzdovych trmenu
- Oprava vule na lozisku na PP kole
- Oprava vule na stejnem lozisku znovu
- Oprava vule a vymena naboje na tom stejnem PP kole :roll:
- Vymena baterky PC680 za obycejnou 9kg (+2kg, za to 1000 czk vs 3600 czk)
- Vymena tekouciho rizeni za "repasovane" z OEM dilu na kterem pro zmenu nejde servo a navic take mirne prosakuje u manzety. :lol:
- S vymenou rizeni musela prijit i GO predni napravy (kdyz uz to bylo dole...) to obnasi vymenu vsech silentbloku za nove hard race
- Kdyz uz to bylo dole, tak jsem tam soupnul i tzv. rigid collary predni napravy
- Zadní unibalove ulozeni vypadalo jako artefakt z Titanicu, takze taky nove
- Nova geoemtrie po repasi napravy
- Nova predni svetla (ty stare uz proste nesvitily)
- Nejvetsi achievment: udelalo se STK
- Novy PCV ventil, serizeni vuli a veci kolem

V listopadu, kdy uz bylo "po opravach" jsem se dostal na 2x 25min stinty do Mostu s tim, ze:
- V prvnim stintu jsem na brzdach (nefungovalo ABS) roztocil auto, hned v dalsim kole to nejaky manik vyslal do pisku a byl z toho konec jizd
- V druhem stintu uz to bylo ok (ABS po zahrati fungovalo...) auto fungovalo dobre, ja jsem si rikal, ze by to slo jet lepe, ale bylo z toho 1:57:2 na R888 dot 2013.

eso

Příspěvek od eso » 12 úno 2020, 13:07

Ja tě resp vas všechny obdivuju,že máte tolik let jednu káru kterou furt upravujete a hrajete si s ni.
Tak držím palce 8) :smt006
NS pacient...under 8
1st czech Nordschleife penzion

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 12 úno 2020, 14:37

eso píše:
12 úno 2020, 13:07
Ja tě resp vas všechny obdivuju,že máte tolik let jednu káru kterou furt upravujete a hrajete si s ni.
Tak držím palce 8) :smt006
Je to jak se zenskyma, kdyz to jakztakz funguje, je velmi rizikove to menit za nove pasti... :lol: mohlo by to byt lepsi, ale taky i horsi, takze jsem si vybral stred :D (na 911 nebo Lotus jsem nenasetril - vlastne ani nezacal - a v nejblizsich letech se to moc nezmeni) Chvili jsem uvazoval o BMW, ale na to co bych mel, me nijak nezaujalo a to co bych chtel by zralo moc bananu. Kazdopadne diky, 2021/2022 bych s tim chtel i na Ring, tak snad se po sto letech potkame.

K sezone 2020...
Velkou cast zimy jsem stravil takovou mirne pokrocilou studii nastaveni podvozku a o tom jak (ne)funguje aerodynamika a jeji vliv na dane setupy...bohuzel na ceskych internetech jsem nenasel skoro nic (snad vyjma fora modelaru), takze mam vse nasprtene v anglictine a 50% veci ani nevim jak rict cesky...nicmene chtel bych teorii zacit zkouset letos i v praxi a jelikoz nejsem tak citlivy ridic abych poznal o 0.1G lepší přetížení, všechny jízdy si logují a pak je zkoumám, bez toho by to snad ani nešlo.

Rovnez chci udelat porovnani dvou R17 pneu (MPSC2 a asi FZ-201) proti soucasnym R16 R888.

Takže cíl je sundat 3s v Mostě s aktuálním výkonem, převodovkou a mírně vyšší váhou (R17+drobné úpravy), což si myslím že je aspoň pro mě velká výzva.

(PS: Pokud to nepůjde, otevřu to na 240-250 ps, pokrátím 4 5 6 a sundám 50-60kg :lol: )

Marfi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marfi » 08 dub 2020, 20:09

Ty auta nas přežijou.dedek eso žije a tahle kara porad jezdi😂Nazdar hošiii🤙🏽

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 10 dub 2020, 10:27

mna bavi a myslim ze to je velmi dolezite, ze si drzite svoje hobby. Mnoho ludi okolo mna uz “zdedkovatela” stratili zaujem o tieto “zabavky” a ani si neuvedomuju ze ich svet sa splostuje...
Tiez obdivujem tych co vedia byt tolke roky motivovani stale pri jednom aute. Infinity este som sa aj pobavil na tom ako si to opisal:-)
Bol by som rad ak by si sa podelil aj o tvoje nastudovane vedomosti s nastavovanim auta a konfrotaciu s logmi ci meraniami, moze to byt urcite prinosne aj pre ostatnych a podnetne na diskusiu. Kludne daj aj anglicke vyrazy ked ta nenapadne v rodnom jazyku:-)

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 21 črc 2020, 09:29

marfi: koukam, ze ty zijes taky...auta nas prezijou, kdyz se to bude nejak udrzovat :)

blesk: Tak na to moje jezdeni to staci, prijde mi skoda se toho zbavovat pokud neni duvod. A kdybych si poridil dalsi auto, tak stejne na to nebudu mit dost casu, mam i jine konicky a povinnosti...tezko se sedi jednou prdeli na vice zidlich :-) ITR mam jakztakz hotovou, ackoli samozrejme daleko od idealu, ale je ready a neni na tom potreba nic nutne opravovat/delat. Mam i dost ND a spotrebak stoji relativne malo.

Jinak plan na R17 pada. Letos v mem rozmeru v 16" byly za docela rozumnou cenu AR-1, tak jsem integre dopral po sto letech gumy od nuly. Navic uz mam i tak na kolech tezsi brzdy a i tezsi kolo (guma+disk), tak uz dal nechci navysovat neodpruzenou hmotnost...spise naopak bych rad v budoucnu poresil lehci brzdy o stejnych parametrech.

Pridal jsem ke gumam i MonoSport od Teinu, coz je vyvojova evoluce MonoFlexu. Zatim bez aktivniho EDFC, to mozna az pristi rok.
https://www.tein.com/products/mono_sport.html

Uvidime co to udela, nejake ocekavani mam, tak snad se to potvrdi...ty R888 co jsem mel byly DOT13/14 :lol: Takze srovnani nebude uplne fer, ale klidne to tady pak rozepisu. Zatim auto nemam ani vyvazene, jelikoz do budoucna planuji trochu odlehcit predek a naopak pridat vahu dozadu. S aerem bude trochu problem, je potreba aby auto bylo co nejnize k zemi, aby se dostatecne zrychlilo proudeni vzduchu pod autem (plati i pro splitter) coz ted moc nejde, jelikoz uz nyni je muj nejnizsi bod na aute hlinikova olejova vana :roll: Resenim by byla treba sucha vana. Ale budu s tim muset neco delat, jelikoz pod predkem nemam vubec zadne plasty ted.
Obrázek

ZXman

Re: infinity - ITR K20

Příspěvek od ZXman » 21 črc 2020, 23:49

ty péra vypadají brutálně
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]

jagy

Příspěvek od jagy » 24 črc 2020, 21:03

K tomu snizovani bude potreba dost uprav na podvozku, aby fungoval a byly spravne uhly. Procti clanky/produkty od HONED:

https://honeddevelopments.com/suspensio ... ction-kit/

https://honeddevelopments.com/product/h ... ction-kit/

Na AR1 jsem zvedav, co budes rikat. I na podvozek vs. BC.
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 25 črc 2020, 12:30

22/7 Jsem byl sklouznout v Moste v ramci volneho testovani. Bohuzel (nebo bohudik pro Most :-) ) Vsechny jizdy byly plne a na trati jelo 30 aut od dodavek/SUV, pres supersporty az po formule. Vypadalo to jak na otevirani drahy. Navic na viceromistech byl zasypany olej, tak jsem si rikal co se stane dal...Rikal jsem si, ze to dnes na casy nebude, tak se jen svezu, omakam si nove dily a povozim i kamarada (cti +80kg zateze).

K porovnani...
Mimo auto: Dosud jsem mel starsi R888 a mohu rict, ze AR-1 ma silnejsi bocnici, takhle silnou bocnici jsem videl jen na Direzzach. Vazi shruba stejne (~10kg v mem rozmeru).
Na Aute: Na auto mimo gum sel i podovzek (a vlastne i "reset" geo), takze srovnani neni uplne objektivni, hlavne R888 uz byly 5 let stare. Nicmene: Na brzdach mi to prislo stejne, bez nejakeho rozdilu. Vyhodou AR-1 je konzistentni vykon, kdy po x kolech se chovaly porad stejne, u toyo jsem ten pocit nemel, to funkcni okenko mely mnohem uzsi. AR-1 lepe reaguji na zmenu smeru teziste a na zataceni obecne, coz pripisuji silnejsi bocnici. A ted to nejzajimavejsi grip...Tam jsem od novych gum mel trosku vetsi ocekavani, ale rozdil byl minimalni. V nejpomalejsich vracakach podle telemetrie melo auto o ~2kmh vetsi V-Min coz by napovidalo tomu, ze budou fungovat malinko lepe, nez R888. Otazkou je jak by to bylo kdybych mel R888(R) taky nove. Zatim nemam moc dat abych to nejak vyhodnotil. Najeto 100km okruhu, tak snad behem roku doplnim info. Dalsi vec je, ze jsem doma nemohl najit infra merak, tak nevim jestli vubec vyhovovala geometrie. Negativni veci pro me byl optimalni tlak, ktery uvadi nankang na ~1.9 Baru horkých, což pro mě znamená 1.2-1.3 za studena :roll:
Obrázek

Tein je zvlastni, ze ma mnohem tvrdsi pruziny (16/9 oproti napr BC 10/5) - ale na nerovnost bych to nerekl, zatim se mi zda, ze funguje dle ocekavani lepe. Prejezd pres nerovnosti neni takovou "spise ranou" jako na BC, ale spise rychlym shoupnutim. Sice ma "jen 16" poloh, ale opet bych rekl ze rozdil mezi min a max je velky. Nejspise to je diky "ADVANCE M.S.V." (viz https://www.tein.com/products/mono_sport.html) Co se tyce okruhu, tak tam jsem rozdil nepoznal.

Vzhledem k tuhosti pruzin jsem se rozhodl i pro upgrade stabilizatoru. Tak snad se grip malinko posune. Podarilo se mi klofnout pouzity set 27/24 od whitelinu, ktery je uz na DC2 nevyrabi.

Jagy:
RC adj. mam vepredu od HR. o tech zadnich zatim neuvazuji. Ono je problem dat dohromady vubec spravna vstupni data, jak spocitat uhly ramen a urcit vysku CoG...

sklouznuti:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_38Pmqo0vtE&[/youtube]

Peca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca » 08 zář 2020, 22:09

Ten Most bys zajel už i poslepu ne? Fakt pěkná práce

Odpovědět