Základ je Nissan Silvia S15 spec-S dovezená z Japonska. Podařilo se dokonce i sehnat černou barvu
Zatím se rozebírá, nakupujou díly a musel jsem koupit ještě dárce (s14 240sx), který poslouží firewallem, pedály a všem potřebným na přestavbu na LHD.
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Díky, divím se, že tu ještě není SR20VET, díky výhodám co to má. Radši bych SR23VET, ale to je už mimo rozpočet. Ale 8000+rpm bude.
Oni mi dodají hotoví motor a jakmile bude v autě, tak dojedou a naladí.
Zatím je to tak dohodnuté.
CD009 z 350Z
Kupodivu sem jí nakonec koupil v Čechách i když původně jsem měl jet pro jednu do Rigy. Nějakou dobu tu byla na prodej, ale u nás je to tak, že spousta lidí obdivuje, ale málokdo reálně kupuje.
Při výměně firewallu kus za kus, kdy se odboduje celý firewall vymění se jako díl, to sedí jen z s14 (kdyby to šlo z s13, tak sem měl možnost jedné kastle), a to jsem rád, že to vůbec z nějakého LHD auta takhle sedí.
No to zase byl určitě inzerát neinzerát, protože vůbec nevím že se prodávala, ale zase já po S14 vubec nešel, hledal jsem Z32, kterou jsem teď koupil jednu na díly, teď budu zase hledat kastlyAwatar píše: ↑03 úno 2020, 16:23Kupodivu sem jí nakonec koupil v Čechách i když původně jsem měl jet pro jednu do Rigy. Nějakou dobu tu byla na prodej, ale u nás je to tak, že spousta lidí obdivuje, ale málokdo reálně kupuje.![]()
Nechtěl jsem řezat funkční pěkné auto, ale sehnat firewall + díly na přestavbu za rozumné peníze jsem zjistil, že víceméně nejde, proto sem se nakonec rozhodl vzít celé auto, i když ho bude škoda, ale možná skončí jako závoďák, ne tedy u mě.
Dělá, ale nelíbí se mi jejich Geometrie. Rozhodně nechci ty L-ka co se používají u driftových staveb a pokud máš normální spodní rameno s klasickým uložením tension rodu, tak se při propružení díky tomu uchycení kroutí, kdežto s tímhle systémem uchycení to rameno chodí volněji a nemusí řešit další pnutí. Původně bylo v plánu vše vzít od IKEYA FORMULA, ale mají problémy s dodáváním jednotlivých dílů a Gktech mě mile překvapil kvalitou.